SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya 14. Deplasmanına Çıkıyor

0
Güncellendi - 2020-03-14 02:17:16
B.Yeni Malatya 14. Deplasmanına Çıkıyor
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 26.haftada Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılılar, Kayserispor maçıyla birlikte bu sezon 14.deplasman maçına çıkmış olacak.

Süper Lig’de 25 haftalık bölümde 6 galibiyet, 7 beraberlik, 12’de mağlubiyet yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, topladığı 25 puanla 13.sırada yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında 24 puan toplayan, ikinci yarıda ise oynadığı 8 karşılaşmada sadece 1 puan kazanabilen sarı kırmızılı takım, topladığı 25 puanın 13’ünü deplasmanda, 12’sini ise iç sahada elde etti.

Deplasmanda şuana kadar 13 karşılaşmaya çıkan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu karşılaşmaların 3’ünü kazandı. 4 karşılaşmada berabere kalan Malatya temsilcisi, 6 karşılaşmayı ise kaybetti.

Ligde deplasmandaki son galibiyetini 15.haftada Beşiktaş’a karşı 2-0’lık skorla alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı 5 deplasman maçında 1 beraberlik, 4’te mağlubiyet yaşadı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 15.haftadaki Beşiktaş galibiyeti sonrası deplasman karşılaşmalarında aldığı sonuçlar şöyle:

17.hafta Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

18.hafta Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1

20.hafta Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

22.hafta Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-0

24.hafta Yukatel Denizlispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-0.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Mehmet (4 yıl önce)
    Bu yönetimin rabbim hak ettiği ne varsa verir ben rabbime güveniyorum bizim ahımız yerde kalmaz biz malatya yenince yüzü gülen yenilince kahrolan taraftarsız başka takımımız yok adil sen neymissin biz bilemedik seni malatyaliya kan aglattin , bu yaptiklarin insallah cezasız kalmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi (4 yıl önce)
    Geçmiş olsun arkadaşlar.Gevrek başkan puan tablosuna bir bak hatırlı kişilerle el ele takımı düşünüyorsun kına yak bu taraftarlari mutsuz etmeye ne hakkın var?evlerde huzur kalmadı sayende çok sağol.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Beyler gidiyoruzzzz herkes kazanıyor bırakın kazanmayı takım sahada ayakta kalamiyor artık gerçekleri görün bu takımın ödeme proplemi var uzun zaman önceden gitmeyi kafasına koyan Sergen Yalçın bu takımı calistirmamis takımın fiziki gücü kondisyonu iyi değil birde bizim ligde kalmamızı isteyen dış etkenlerde kimse yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (4 yıl önce)
    Konya yendi biz yarın puan alamazsak rizenin erteleme macında puan çıkarmasıyla küme hattına düşüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (4 yıl önce)
    Kayseri macini alamazsak zaten kume dustuk demektir konyada feneri yendibizim ustumuzde biraz onur gurur varsa oyuncular onurlari icin savasirlar adil baskana ve ekibine tesekkur etmek lazim takimin kimyasini bozdugu icin
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral çıplak (4 yıl önce)
    Bugün de Fb 9 kişi kalmış konyaya seyircisiz maçta da yenildi ya.Bilmem anlatabiliyorum mu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Rakiplerin hepsi kazandı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    tek şansımız hikmet hocanın kayseriyi iyi tanıması,
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kayseriyede yenilirsek bundan sonraki maçlara çıkmaya bile gerek kalmaz.sezonda bitmiş olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Takım o'kadar iyiydiki kimle oynadığımızın önemi yoktu. zevkli ve mücadele eden gol atan çabalayan tkm. oyunu oynayan oynadığı oyunla biz taraftarlara keyif veren bir takımımız vardı. bugün !!! Korkan,kendine güveni kalmamış mağlubiyeti kabullenen tkm. oyunu oynamayan maç bitsede gitsek diyen bir kadro oluşumunu seyrediyoruz buda bizi geriyor. Puan durumu ndaki gibi karamsar ediyor. BİZ BU DEĞİLİZ.
    0
    0
    Yanıtla