SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya 23 Yaşındaki Golcüyle Anlaştı

0
Güncellendi - 2020-01-01 23:39:15
B.Yeni Malatya 23 Yaşındaki Golcüyle Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Spartak Trnava'nın 23 yaşındaki golcüsü Kubilay Yılmaz'ı (sağ baştaki) kadrosuna kattı. Sarı kırmızılılar, genç golcüyle 1,5 yıllık anlaşma sağladı.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren BtcTurk Yeni Malatyaspor, Umut Bulut’un ardından ikinci transferini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı takım, son olarak Slovakya ekibi Spartak Trnava’da forma giyen 23 yaşındaki santrafor Kubilay Yılmaz ile anlaştı. 

Avusturya doğumlu  Kubilay Yılmaz, forvette görev yapıyor. Sağ ayağını iyi kullanan genç oyuncu, yan mevki olarak forvet arkasında da oynayabiliyor. 

Spartak Trnava formasıyla 70 karşılaşmada görev alan genç golcü, bu karşılaşmalarda 21 gol kaydederken, 3 de asist yaptı. Bu sezon Fortuna Liga’da Spartak Trnava formasıyla 10 karşılaşmaya çıkan Yılmaz, 417 dakika süre alırken, 3 gol kaydetti.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • malatyali (4 yıl önce)
    Bence cok güzel Transfer Hayirli Ugurlu olsun diyelim.Fazla Maliyeti de olma mistir tmm Isabet Transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Kafa bak Slovakya bizim 1 . Lig kalitesindeymis İstanbulspor dan İtalya ligine a ,Gençlerbirliği den Romanya gecensene transfer olmasını. Lastercity çağlar Altınordu un oyuncusu idi. Merih Altınordu dan sasulo oradan alanya Juventusa gitti. Ligin ne önemi var.adam kendini yetiştirmiş gelişim gösteriyorsa o nasıl bakış açısı . Futbolla hiç bir ilginiz yok . İngiltere,İspanya liginden gelen kaç oyuncu çöp oldu gorduk. On yargılı ve bilgisiz konuşmayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Pöturge (4 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun inşallah. İyi oynar.
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli for Ramizan (4 yıl önce)
    Admin niye yorumlarımı yazmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Genç ve yetenekli bir isim.kulübümüze hayırlı uğurlu olsun.bizde başarılı olacağına inanıyorum.en azından fenerin kayserinin döküntülerinden iyidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    Hayırlı olsun iyi bir yedek olur,Mehmet Ekici çok sakatlanan birisi fazla ısrar etmeseler iyi olur,ali ravcı transferlerinden çok çektik artık yeter.............................
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Kubilay YILMAZ çok iyi bir transfer, Eski gurbetçi Kubilay T.YILMAZ'ı hatırlatıyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Slovakya ligi bizim ptt 1.lig in bile altinda bir lig orda dahi kadroya giremeyen cok yıldiz bi futbolcu iyhal etmişiz muhtemelen spartak trnava alin beleşe sizin olsun demiş amatör yönetim in son hamlesi
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)Mehmet can isimli kullanıcı yorumuna
    Yahu kardeşim hele bir yerinizde durun yaa bu ne peşin hükümlülük? Hele bir maçlar başlasın adam sahaya bir çıksın görelim! Ak mı kara mı ortaya çıksın ne olduğu anlaşılsın ondan sonra çıkın konuşun! Daha şimdiden bu ne uğursuzluk bu ne tahammülsüzlüktür? Derdiniz ne amacınız ne neyin peşindesiniz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Transferde Umut Bulut a yaşlı, Fenerbahçeden Mehmet Ekiciye (Bir çok klüp talip).Ona da iyi olsa fb tekrar anlaşırdı çöp diyor.23 yaşındaki Kubilay yılmaz ile anlaşılıyor,geldiği lig ptt ligi diyorsunuz.Sen bize hem genç ,hem tecrübeli,hem alırken ekonomik hemde satarken çok değerli olan ve Malatyasporda oynuyabilecek bir futbolcuyu tavsiye edermisin.Buna ne denir biliyormusunuz hem kelsin hemde bodur.Son iki yıldır alınan her futbolcusunu eleştirdiğiniz bu takım 17.5 milyon euro ile ligin enaz para harcıyan 3 takımından biri ve Bu takım geçen yıl ligi 5.Bu yılda ilk yarıyı 8.tamamlamış ama halen boş ve çöp .Borç takanlara bir bakın şampiyon bursaspora, yıldızlar topluluğu kayserspora ne haldeler.Hakikaten tuhaf bir yorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Siz değil misiniz?Aleksiç 300.000 euraya alındığında bu fiyata futbolcumu?olurmuş deyip.dalga geçtikden sonra,2.7 milyon euro ya satıldığında yavv bu futbolcu satılırmı? diyen çok bilmişler.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (4 yıl önce)Ziya isimli kullanıcı yorumuna
    Ağzına sağlık kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkan bize en iyi transferi yap onuda açıklıyorum bize taraftar transfer et eksik o....bi düşünün bukadar bilmiş bukadar hoca bukadar kendi takımına zarar veren taraftarı olmasına karşı ligin ilk yarısını güzel yerde bitirdik..
    0
    0
    Yanıtla
  • rıfat aşçı arif ustanın oğlu (4 yıl önce)Ziya isimli kullanıcı yorumuna
    iyi tercih kendini ispatlayacak kardeşlerimize ihtiyacımız var. kaşarlanmışlarla işimiz yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne olacak haliniz hep ön yargılısınız, belki bir yıldız doğar doğanlar nerden çıkıyor
    0
    0
    Yanıtla