SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya 25 Haftada 25 Puan Topladı

0
Güncellendi - 2020-03-12 19:40:08
B.Yeni Malatya 25 Haftada 25 Puan Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, geride kalan 25 hafta sonunda 25 puan topladı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de 25 haftalık bölümde 6 kez galip gelirken, 7 karşılaşmada berabere kaldı, 12 karşılaşmayı ise kaybetti. Sarı kırmızılılar bu süreçte 37 gol kaydederken, kalesinde ise 38 gol yedi.

İKİNCİ YARIDA GALİBİYET ALAMADILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, sezonun ikinci yarısında henüz galibiyet elde edemedi. Malatya ekibi, erteleme maçında Trabzonspor’a 3-1’lik skorla mağlup oldu.

Sezonun ilk yarısını 24 puanda tamamlayan sarı kırmızılı takım, ikinci yarıda oynadığı 8 karşılaşmada 1 beraberlik, 7’de mağlubiyet yaşadı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un ikinci yarıda oynadığı karşılaşmalarda aldığı sonuçlar şöyle:

18.hafta Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1

19.hafta BtcTurk Yeni Malayaspor-Trabzonspor: 1-3

20.hafta Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

21.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1

22.hafta Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-0

23.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor: 1-2

24.hafta Yukatel Denizlispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-0

25.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 1-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    25 haftada 25 puan için 34 haftada 34 puan ile bu takım küme düşer. Acil olarak çözüm gerek, Teknik direktörlüğe Hikmet Karaman'ın getirilmesi güzel ve can kurtaran bir hamleydi. Kayseriden alınacak 3 puan ise kalkışın başlangıcı olacak...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Futbolcularda kondisyon sıfır sanki somo güreşçileri gibi kilo almışlar oyuncular birbirini tanımiyor adam ölmek uzereymis etrafındakiler iyisin iyisin diye moral veriyorlarmis şimdi Malatya'da takım çok kötü düşmek üzere biz dusmeyiz diye kendimizi avutuyoruz ben dün mactaydim sahada ne oynadığını bilmeyen bir takım vardı transferde bittiğine göre düşüyoruz keşke dusmeyiz demekle dusmesek.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Farnol kendine gelmeli biraz canlan farnol Yoksam fransaya gidersin
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğunun kaplanı (4 yıl önce)
    Kayseri maçı seyircisiz alacaz bu maçı
    0
    0
    Yanıtla