SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Antrenmanlara Başladı

0
Güncellendi - 2020-05-13 01:19:01
B.Yeni Malatya Antrenmanlara Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekiplerinden BtcTurk Yeni Malatyaspor, toplanma kararının ardından Malatya'ya dönenlerin koronavirüs testlerinin yapılmasından sonra antrenmanlara başladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını evlerinde sürdüren BtcTurk Yeni Malatyasporlu futbolcular, teknik direktör Hikmet Karaman idaresinde Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde toplanıp, ilk antrenmanı gerçekleştirdi.

Sarı-siyahlı kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Profesyonel futbol takımımızda teknik heyetimizin de yer aldığı ikinci gruba yapılan koronavirüs testi sonucunda pozitif vakaya rastlanılmamıştır. Test sonuçlarının açıklanmasının ardından kaplanlarımız ilk antrenmanını gerçekleştirdi." ifadeleri kullanıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Değerli futbolcular ilk yaridaki 24 puanı bana göre oynanan oyunun hakkı 30 puan bile olabilirdi bana göre o puanları siz aldınız yok eğer biz almadık cilerme ve jahovic aldı diyorsanız diyecek sözüm yok bu takımı ligde hocayla birlikte bırakın inanın alacağınız kalmaz diyelimki kaldı kulübün bütün gelirlerine temlik koydurursunuz ve süper ligden gelecek paralarla alacağınızı alırsınız ama dusersek inanın amatöre gideriz Malatya'ya şampiyon olmuş gibi sevinç yasatmanizi bekliyoruz sağlıklı günler dileğiyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ms 44 (4 yıl önce)
    Yurt dışındaki futbolcularımız bugun geldi ve karantına durecıne alınmayacaklar cunku tum testlerı yapıldığı için bır tek chalali geri donmedi kendi isteği ile dönmeme kararı almış yonetimde fesih süreci bsşlattı. Umarım iyi olur tskım avrupa kupalarına erken başladığı için kondüsyon olarak düşmüşdğ birde sdil gevreğin saçma sapan sergen yslçını gönderne sevdasılsa devre arası kamp döneminide köyü geçirdik. Imarım iyi olacak sanırım azda olsa bugün ödemelerde yapılmış sag salim şu ligi düşmeden bitirelim sonra adilin şunun bunun hesabını sorarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Maçlar oynansın Diyenler Gorona olalar Belekim
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (4 yıl önce)
    Hikmet karaman 1 yıldir galip gelemiyormuş insallah kasımpaşa maçında bu kötü gidişe son verir takım yoksa abbas yolcu
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (4 yıl önce)
    Yurtdışındaki yabancılar döndümü
    0
    0
    Yanıtla
  • Görünen o ki dönmemiş ler 14 günlük karantina ne olacak artı parasını alamayan futbolcu neden dönsün ilk 2 hafta cok önemli finansal destek bulunamazsa kesin düşer hesao soranda yok 1 milyon euro bilinen kayıpp
    0
    0
    Yanıtla
  • Sizin yönetimin içinden casuslarınız mı var?Kayıpı çalınanı nerden biliyorsunuz?Yoksa uydurma sizin zenaatınız mu?
    0
    0
    Yanıtla