SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya Kadıköy'de Puan Peşinde

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de Cumartesi günü 18.30’da Ülker Stadyumu FB Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönerek, kırmızı hattan iyice uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de uzun bir aranın ardından 28.haftada sahasında İzmir temsilcisi Göztepe’yi 2-1’lik skorla mağlup ederek, galip gelen BtcTurk Yeni Malatyaspor, 29.haftada Cumartesi günü İstanbul’da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Ligde 12 hafta sonra galip gelen ve aldığı galibiyetle tehlike hattının üzerine çıkmayı başaran sarı siyahlılar, zorlu Fenerbahçe deplasmanından da puan ya da puanlarla ayrılarak, tehlike hattından uzaklaşmak istiyor.

Göztepe maçında kırmızı kart gören ve 1 maç ceza alan Hikmet Karaman'ın yerine takımı yardımcısı Hasan Özer sahaya çıkaracak.

SÜPER LİG’DE ALTINCI RANDEVU

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig’de altıncı kez karşı karşıya gelecek. Bundan önce oynanan 5 karşılaşmada Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, Süper Lig’de daha önce 5 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Fenerbahçe 3, Yeni Malatyaspor ise 1 kez galip gelirken, 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

İki takım ilk olarak 2017-2018 sezonunda Süper Lig’de karşılaştı. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı 3-1 kazanan Fenerbahçe, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmadan da 2-0’lık üstünlükle ayrıldı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Fenerbahçe, 2018-2019 sezonunda bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşma ise 3-2 Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle tamamlandı. 

Bu sezonun ilk yarısında Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanan karşılaşma ise 0-0 eşitlikle sonuçlandı. 

MÜCADELEYİ ALİ ŞANSALAN YÖNETECEK

Fenerbahçe ile BtcTurk Yeni Malatyaspor arasında Ülker Stadyumu’nda Cumartesi 18.30’da oynanacak olan karşılaşmayı Çanakkale Bölgesi Üst Klasman Hakemi Ali Şansalan yönetecek.

Şansalan’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Kerem Ersoy ile Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Satman yapacak. Mücadelede, Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak Şeker ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: İki takım arasında ligin ilk yarısında 24 Kasım 2019 günü Malatya'da oynanan ve 0-0 sonuçlanan maçtan

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • malatyadan (4 yıl önce)
    fb iyi değil bu maçtan enaz bir puan bekliyorum, üç olursa sürpriz sayılmaz, haydi Malatyam çık artık yurarı doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Malatya buradan puan yada puanlar alırsa ligde kalır yoksa ligden düşecek adaylardan biri olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    Fener salmis vaziyette 3 puani alin gelin. ikinci devre emre volkan ikilisi sacma sapan degisiklier yapar yine son dakkalara dikkat. 2 gol maci cevririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (4 yıl önce)
    Kazanırsak sanki konya kayseri ankaragücü düşer gibi duruyor çok zor maçları var bunların ha gayret diyelim. Bizim başkan çok yalakalik yaptı Ali KoÇa ınş bu defa karşılık alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Apricot (4 yıl önce)
    Zor maç olacak hakem ortada bir mac yonetir savunmada bireysel hata yapmazsak 1 puan alabiliriz
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Sizlere.guveniyoruz.isAllah pu an alacaksiniz Sansiniz.bol.olsun
    0
    0
    Yanıtla