SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

B.Yeni Malatya, Kayserispor'la 6. Randevuda

0
Güncellendi - 2020-03-15 16:43:09
B.Yeni Malatya, Kayserispor'la 6. Randevuda
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Hes Kablo Kayserispor, Pazar günü ligde altıncı kez karşı karşıya gelecek. Bundan önce oynanan 5 lig karşılaşmasında Yeni Malatyaspor’un bariz üstünlüğü bulunuyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 26.haftasında 15 Mart Pazar günü 13.30’da Hes Kablo Kayserispor ile Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda karşılaşacak. 

İki ekip daha önce ligde 5 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 3’ünü BtcTurk Yeni Malatyaspor kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Hes Kablo Kayserispor, ilk olarak Süper Lig’de 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşmayı Yeni Malatyaspor 1-0 kazandı. Sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma da 3-2 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

İki takım geçtiğimiz sezon bir kez daha Süper Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlanırken, sezonun ikinci yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma ise 1-1 sona erdi. 

Bu sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 4-0 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle tamamlanmıştı. O maçta Malatya ekibine galibiyeti getiren golleri Mitchell Donald, Adis Jahovic ve Bifouma kaydederken, Kayseri temsilcisi bir golü ise kendi kalesine atmıştı.

Kart cezaları sona eren sağ bek İssam Chebake ile defans oyuncusu Mustafa Akbaş ile statü gereği Trabzonspor maçında kadroda yer alamayan Karim Hafes, Vidar Örn Kjartansson ve Youssuf Ndayishimiye, Hes Kablo Kayserispor maçında kadroda yer alabilecek. 

Tahkim Kurulu tarafından 3 maçtan men cezası onanan defans oyuncusu Teenage Lingani Hadebe ise Hes Kablo Kayserispor maçıyla birlikte bu cezasını doldurmuş olacak. 24.haftada deplasmanda Yukatel Denizlispor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 3 maçla cezalandırılan Hadebe, 25.haftadaki İttifak Holding Konyaspor ve Trabzonspor ile oynanan erteleme maçında forma giyememişti.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını Çanakkale Bölgesi Üst Klasman Hakemi Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Satman ile İzmir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi İlker Takpak yapacak. Mücadelede, Ordu Bölgesi Klasman Hakemi Adem Cinek ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın VAR hakemliğini Antalya Bölgesi Üst Klasman Hakemi Burak şeker, AVAR hakemliğini ise İzmir Bölgesi Klasman Hakemi Emre Kargın yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı