SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatya'da 'Vazgeçmek Yok' Pozu

0
Güncellendi - 2020-06-19 10:57:00
B.Yeni Malatya'da 'Vazgeçmek Yok' Pozu
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de bu sezon sıkıntılı bir süreçten geçen BtcTurk Yeni Malatyaspor’da futbolcular, yarın akşam 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Göztepe ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak, tehlike hattının üzerine çıkmanın hesaplarını yapıyor. Sarı siyahlı takımda futbolcular, Göztepe maçı öncesi ‘vazgeçmek yok’ pozu verdi.

Süper Lig’de 28.haftada BtcTurk Yeni Malatyaspor, yarın akşam 21.00’da sahasında İzmir temsilcisi Göztepe’yi konuk edecek. 27.haftada sahasında İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’ya 2-1’lik skorla mağlup olan ve küme düşme potasına giren sarı siyahlılar, Göztepe karşılaşmasından 3 puanla ayrılarak, tehlike hattından uzaklaşmak istiyor. 

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, sezona iyi bir başlangıç yapsa da devamını bir türlü getiremedi. Şuanda Beşiktaş’ın başında bulunan teknik direktör Sergen Yalçın nezaretinde ilk yarıda 24 puan toplayan sarı siyahlılar, ikinci yarıda oynadığı 10 karşılaşmada galibiyet yüzü göremezken, hanesine sadece 1 puan yazdırabildi.

Ligde geride kalan 12 haftalık bölümde galip gelemeyen ve 10 mağlubiyet, 2’de beraberlik alarak büyük hayal kırıklığı yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Göztepe karşısında alacağı galibiyetle çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. 

İKİ TAKIM DAHA ÖNCE 11 KEZ KARŞILAŞTI

Süper Ligin 28.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Göztepe, Cumartesi 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. İki takım daha önce 11 kez karşı karşıya geldi. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 28.haftasında Cumartesi günü 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda İzmir temsilcisi Göztepe’yi konuk edecek. İki takım daha önce 5’i Süper Lig, 2’si Ziraat Türkiye Kupası, 4’ü ise TFF 1.Lig olmak üzere 11 karşılaşmada karşı karşıya geldi. İli takım arasında oynanan 11 karşılaşmanın 5’i Yeni Malatyaspor, 4’ü Göztepe’nin üstünlüğüyle sonuçlanırken, 2 karşılaşma ise berabere tamamlandı. 

İki takımın şuana kadar Süper Lig’de oynadığı 5 karşılaşmada ise Yeni Malatyaspor’un üstünlüğü bulunuyor. Süper Lig’de 5 mücadelenin 2’sini Yeni Malatyaspor, 1’ini Göztepe kazanırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

MÜCADELEYİ ÖZGÜR YANKAYA YÖNETECEK

Yarın akşam 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Göztepe karşılaşmasını Edirne Bölgesi Üst Klasman Hakemi Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Metin ile Hatay Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Mehmet Cem Hanoğlu yapacak. Mücadelede, Trabzon Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yasin Kol ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Coronaya nasıl ki Dünya çare bulamıyorsa bu BtcTürk Malatyaspora da çare bulunamıyor düşsün ki kurtulalım bir başkan var takımı sattı dağıttı on tane Teknik adam değiştirdi ama kendi bir türlü değişmedi.Bir Farnol var düşman başına takım kazanacak gibi oluyor adam tırışkadan bir gol yiyor hüllaa maç gidiyor oyuncular desen ha keza sanki puana benim ihtiyacım var 90 dakika bitse de gitsek diyorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • karşıyaka tv servis (4 yıl önce)
    Poz güzel her ortam güzel lakin takim kötü takım yedi hafta sonra ne olacak bütün emekler çöp sil baştan bir yerlerde arıza var çözüm hala bulunmadı aksaya aksaya gidiyoruz.Bu akşam Göztepeden fark yeriz Teknik heyet istifa son altı haftaya kurtarıcı ararız rüya biter gerçeklerle birinci ligde karşılarız Kısaca bir yerlerde sorun VARR..!!
    0
    0
    Yanıtla
  • sen halen sorunun kaynağını bulamadınmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırdır sen buldun mu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Bu maç kayıp edilirse kalan maçları oynamaya gerek yok buralara kolay gelinmedi ama kolay lokma olduk çok üzücü bir durum bu kadar rezalet yakışmadı. Ins kazanırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (4 yıl önce)
    ligde kalmak adına bu son şans kullanabilirseniz, kullananazsanız kendi düşen ağlamaz, kadri zayıf alternatifsiz başkan beceriksiz ama benim hala umudum var
    0
    0
    Yanıtla
  • İki takımda büyük takimlar. Durumu zayıf görünse de Malatya'nın avantajı var, Malatya'nın arkasında Beydağı var. Yıkılmaz?. Haydi doğunun kaplanları gösterin kendinizi.???
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    oyuncu kadrosuna bakıldığında almamız lazım.. ama hikmet karaman da maç kazanacak tecrübenin veya futbol bilgisi düşündürücü. gerçektende işi bilen bir hoca olsaydı kasımpaşa maçını ne yapı ne edip alması lazımdı. ama hocalık yeteneği sıfır olduğu için altı değil dokuz puanlık maçyta mefta olduk. zaten başarılı hoca olsaydı kendisinden sonra hocalığa başlayan. erol bulut. okan buruk.. rıza çalımbay. sergen yalçın. ve bir çok hocanların konumunda olurdu.. kümeye düşsekte. seneye bu adamla devam edilecekse vay halimize
    0
    0
    Yanıtla
  • Bünyamin (4 yıl önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Sol taraftaki üçlü yakar bu takımı ahmet ıldız erkan kaş murat yıldırım ile olacak işler değil bunlar. Bide türkiye de malatyasporda en son görmek istediğim hikmet karaman eklenince işimiz çok zor
    0
    0
    Yanıtla
  • deniz (4 yıl önce)
    elazığlı ahmed kardeşim inşallah sizde bizde süper ligde görürürüz elazığ malatya maçına beraber oluruz.gönlüm elazığsporunda süper ligde olması
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    belediye 6 milyon tl odeme yapmis.b en olsam yedeklere oder onlari 11 de denerdim. bi de boyle deneyelim bakalim nasil tutuyor mu?1 senedir denenmedik laternatif kalmadi bi de boyle deneyelim tutar mi tutar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen hafta Acil olarak Esenlik destekde bulunduSpor bakanı sayın kasapoğlu,dün itibarı ile süper ligde oynuyan klüplere 103 milyon (Trilyon) gönderdiklerini açıkladı.Bu şekilde ödemelerin sezon sonuna kadar devam edeceğini belirtti.Bakalım Başkan sayın A. gevrek şimdi ne diyecek??Başka Bahanesi de kalmadı?
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Bir elazığlı olarak size yürekten güveniyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ALLAHINA KURBAN bazi malatyaliyim diyen lerden bin kat iyisin sagol var oll
    0
    0
    Yanıtla
  • Tırtıl (4 yıl önce)
    Bu pozun sonu vahim. Muhtemelen Parnol yine jenerik bir gol yer. Vallahi söylemedi demeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • miso (4 yıl önce)
    Aman aman, ne poz ama :( siz bu pozu verdiğinize göre, sonu hüsrandır. Sizin ayakta durmaya haliniz kalmamış. Muhtemelen içinizden şu 90 dk kazasız belasız geçer diye dua ediyorsunuzdur ama korkunun ecele faydası olmaz. Hüsran kaçınılmaz. Tam bir avaraj takımı oldunuz. Tebrikler!.. Sayın başkan şimdi gevrek gevrek gülüyordur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Kalecimiz her hafta jeneriklik gol yemezse yenecez merak etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla