SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor 4 Gün Erken Toplanacak

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Nihat Özdemir’in “Şimdilik olmak kaydıyla, elimizde değişik senaryolarımız da bulunmakla birlikte ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerimizi 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık” açıklamasının ardından toplanma tarihini değiştirdi, 15 Mayıs'tan 11 Mayıs'a çekti.

Türkiye Futbol Federasyon Başkanı Nihat Özdemir, yönetim kurulu toplantısının ardından “Şimdilik olmak kaydıyla, elimizde değişik senaryolarımız da bulunmakla birlikte ertelenen Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerimizi 12-13-14 Haziran haftasında başlatma kararı aldık. Bu kararımızla liglerin belirlediğimiz takvimde oynanması için Sağlık Bakanlığımıza müracaat edeceğiz. Sağlık Bakanlığımız da konuyu bugüne kadar değerli çalışmalara imza atan Bilim Kurulumuza havale edecek. Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu, beraber yapacakları çalışmalar sonrasında müsabakaların nasıl ve hangi şartlarda oynanacağına karar verecek. Bu süreçte Bilim Kurulu'nun Sağlık Kurulumuzla beraber yapacağı değerlendirmeleri de içeren sürecin sonunda ortaya çıkacak esasları tüm kulüplerimize bildireceğiz. Bilim Kurulumuz bu çalışmalarını yürütürken biz de Futbol Federasyonu olarak Süper Lig, TFF 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig ile Bölgesel Amatör Liglerimizdeki kulüplerimizi temsil eden Kulüpler Birliği Vakfı ve dernekleri ile görüşmeler yapmaya başlayacağız. Tüm istişarelerimizi yapıp Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu'nun maçların nasıl oynanacağına dair kararı çerçevesinde ligleri başlatacağız” açıklamasını yapmıştı.

Ligin başlama ihtimaline karşı daha önce 15 Mayıs’ta Malatya’da toplanarak hazırlıklara başlayacağını açıklayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, federasyon başkanının açıklamasının ardından toplanma tarihini öne çekti. Sarı kırmızılılar, 11 Mayıs’ta toplanarak, ligde kalan 8 maçı oynamak için hazırlıklarına start verecek.

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımız 11 Mayıs Pazartesi günü tesislerimizde toplanarak antrenmanlara başlayacak” ifadesine yer verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bu takimi borç batağına batıran oyunculara ödeme yapmayan yönetime herkes sessiz sürekli oyuncular ve teknik adam konuşuluyor bütün Malatya'ya soruyorum kulübün gerçek borcu ne kadar bilen varsa yazsın öğrenelim seffafligin olmadığı yerde bundan fazlası olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ortada belirgin birşey yok ahkam kesiyorsunuz.Felaket tellallığı yapıyorsunuz.Evet yönetim hatalı şeffaf değil ama normal şartlar oluşsaydı borcun çok olacağını tahmin etmiyorum.Çünkü yayıncı kuruluş ödeme yapamıyor.Lütfen iyi bilmeden suyuzan da bulunmayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel (4 yıl önce)
    helede bu sıkıntılı dönemde sporcuların içerde alacakları varsa ve: bu ödemeleri yapmadı ise yönetim, biz kesin ve kesin düştük demektir. şimdiye kadar da olsa cılız bir şekilde eleştiren basın mensuplarının dediği gibi: yönetimi ve bu takım üstünde dirayeti olan o büyükler tamamen bu sürecin tek suçlusudurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (4 yıl önce)
    Bu takım düşerse bir daha süperlig hayal olur bu seyirciyi bir daha bulamaz malatyasporu babanınız çifligi gibi yönetiyorsunuz aldıgımız duyumlara göre gevrek yeni sezonda takımın başında olmayacakmış paraları götürün ondan sonra yolspor sayın savcılarımı göreve davet ediyorum para yok diyorlar süperligde en çok alıp satıgı kar eden tek takım
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (4 yıl önce)
    Süperligde sattıgı futbolculardan kar eden tek takım ne oldu bu paralar sayın savcılarımı göreve davet ediyorum tek tek hesap sorsunlar gerçek malatyasporda para yok diye küme düşürdüler paraları araklayıp yol aldılar bu takım küme düşerse bir daha seyirci bulamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Ey ahmet çalık ey acı badem m.ali aydınlar daha niceleri sayamadigim allah icin şu memleketinize sahip çıkın yani birileri geldiği zaman arkasına takılıpta ben malatyaliyim demeyin allah aşkına sahip çıkın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    4 gün erken gelse noluuur geç gelse noluuur futbolcular paralarını alamadıkları için oynamayacaklar yanı yenilgiye devam edecekler ve Malatyaspor umuz küme düşecek Gevrek te İstanbul'da keyif edeceeek. Maalesef ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih yılmaz (4 yıl önce)
    Topçusunun parasını öderse ancak o kadar erken toplanır futbolcular kazan kaldırmış mağlubiyetlerin nedeni parasıni alamadığı için futbolcular ama asıl sorumlu iş bilmez beceriksiz bir yönetime sahip olmamız
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolcular 11 Mayıs ülkeye giriş yapicak 14 gün karantina 25 Mayıs tesislerde bayram derken lig baslicak küme düştük !
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Malatyaspor küme düşecek
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    Sanirim küme düştük.
    0
    0
    Yanıtla
  • harun (4 yıl önce)
    simdi gider bolu da 1 ay kamp da yaparlar. tesislerde calisacaklar. para yok nereye gidiyorlar. 3 yildir harcadiklari yeter bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih yılmaz (4 yıl önce)harun isimli kullanıcı yorumuna
    Para neden yok kim hiç etti o kadar geliri
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (4 yıl önce)
    Konyaspor hem olmaz diyor hem de bir haftadır idman yapıyor bu ne lahana bu ne turşu. yani kısacası rakiplerin kafasını karıştırıp arada malı götürmeye çalışıyor. Oyuna gelmeyelim tüm takımlar sonuna kadar çalışıyor en geç Malatya'mız başlıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • İstediğin kadar erken antremana başlat ve hatta 24 saat antreman yaptır.Futbolcuya para vermezsen o y n a m a z.
    0
    0
    Yanıtla