SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bu Yeni Malatya'yı Çok Zor Günler Bekliyor:0-1

0
Güncellendi - 2020-02-09 01:18:18
Bu Yeni Malatya'yı Çok Zor Günler Bekliyor:0-1
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, kendi sahasında ligde düşmeme mücadelesi veren Ankaragücü ile karşı karşıya geldi ve 66. dakikada Orgill'in attığı golle rakibine 1-0 mağlup oldu, 6 puanlık bir maç diye nitelendirilen bu karşılaşmada daha sonra çok arayacağı puanlar kaybetti. Karşılaşmanın 49. dakikasında Yeni Malatya'dan Mustafa Akbaş direkt kırmızı kartla oyun dışı kalırken, ev sahibi takımın 2, rakibin 1 topu direğe çarptı. Bundan önceki son galibiyetini 6. haftada Gençlerbirliği karşısında alan Ankaragücü, 14 hafta sonra Malatya deplasmanında 3 puanla tanıştı.

STAT: Yeni Malatya

HAKEMLER: Fırat Aydınus (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Aleks Taşcıoğlu (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Erdem Bayık (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Bilal Köseoğlu (Amasya Bölgesi-Klasman Hakemi), VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu (Antalya Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR hakemi Yiğit Arslan (İzmir Bölgesi-Üst Klasman Hakemi)

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 6.Robin Yalçın, 10.Thievy Guivane Bifouma Koulossa, 15.Mustafa Akbaş, 19.Afriyie Acquah, 24.Vidar Örn Kjartansson (Dk.55 9.Umut Bulut), 25.Ghaylen Chaaleli (Dk.83 14.Ahmed Ildız), 29.İssam Chebake, 44.Arturo Rafel Mina Meza, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin (Dk.68 20.Mitchell Donald), 91.Sakıb Aytaç

YEDEKLER: 22.Abdulsamed Damlu, 35.Ufuk Ceylan, 3.Erkan Kaş, 9.Umut Bulut, 14.Ahmed Ildız, 20.Mitchell Donald, 53.Yiğithan Güveli, 54.Remi Walter, 55.Youssuf Ndayishimiye, 76.Özer Özdemir

TEKNİK SORUMLU: Kemal Özdeş

MKE ANKARAGÜCÜ: 25.Ricardo Henrique Schuck Friedrich, 5.Alihan Kubalas, 7.Ezequiel Oscar Scarione (Dk.78 89.Atila Turan), 8.Tiago Miguel Baia Pinto, 9.Gerson Leal Rodrigues Geouveia (Dk.88 30.Gelmin Javier Rivas Boada), 12.Dever Akeem Orgill, 13.Ante Kulusic, 23.İlhan Parlak (Dk.65 18.Konrad Hubert Michalak) , 24.Saba Lobjanidze, 35.Daniel Lukasık, 70.Stylianos Kitsiou

YEDEKLER: 98.Yiğit Kafkasyalı, 3.Sedat Ağçay, 15.Orkan Çınar, 18.Konrad Hubert Michalak, 19.Cebrail Karayel, 20.Aydın Karabulut, 30.Gelmin Javier Rivas Boada, 55.Milos Stanojevic, 78.Fatih Tultak, 89.Atila Turan

TEKNİK SORUMLU: Mustafa Reşit Akçay

GOL: Dk.66 Orgill (Ankaragücü),

KIRMIZI KART: Dk.49 Mustafa Akbaş (B.Yeni Malatyaspor),

SARI KARTLAR: Ahmet Ildız (B.Yeni Malatyaspor), Atila Turan, Pinto (Ankaragücü).

Dakika 1: Yeni Malatya atağında Karim Hafes, Pinto tarafından yere indirildi, hakemin kararı faul atışı oldu.

Dakika 3: Bifouma soldan Ankaragücü ceza sahasına girdi, Kulusic müdahale ederek tehlikeyi kornerle gönderdi. Kornerden sonuç yok.

Dakika 4: Ankaragücü kontraatağında Chebake'nin hatalı pasında topu kapan Orgill, şutunu attı. Farnolle topu kornere attı. Pinto'nun kullandığı korner atışından gelen topu Scarione dokundu, vuruşu etkisiz kaldı.

Dakika 8: Soldan gelişen Malatya atağında topa sahip olan Kjartansson şutunu attı, savunmaya çarpan top kornere çıktı.

Dakika 10: Ankaragücü savunma hatasıyla topa sahip oldu. Orgill, ceza sahasına girdi. Mustafa Akbaş'ı geçemedi. Rakip takım penaltı beklerken, hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 17: Yeni Malatya kalesi defans anlaşmazlığı sonucu büyük bir tehlike yaşadı. Orgill'in ortaladığı topta Kaleci Farnolle ve Chebake anlaşamayınca Rodrigues topu önünde buldu, ancak etkili bir vuruş yapamayınca bu tehlike atlatıldı.

Dakika 22: Ankaragücü atağında Rodrigues, kendi sahasından sürdüğü topla Malatya ceza sahasına girdi, vuruşunu yaptı. Mustafa Akbaş son anda ayak koyarak gole engel oldu.

Dakika 29: Ankaragücü sağdan atak geliştirdi. Lobzhanidze'nin ortaladığı topa İlhan Parlak etkili vuramadı.

Dakika 34: Yeni Malatya, Ankaragücü savunmasını hazırlıksız yakaladı. Acquah'ın pası hızlı olunca Kjartansson topu kontrol edemedi.

Daikka 35: Topla buluşan Hafez, Ankaragücü cezaalanındaki Chaaleli'ye pas çıkardı. Ancak, bu oyuncu uygun durumda kötü vurdu.

Dakika 37: Sağdan topu kontrol eden Hafez, cezasahasına gönderdi. Chaleli yine etkisiz kaldı.

Dakika 42: Ankaragücü defansının hatasıyla topu kapan Kjartansson çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Kapalı köşeye doğru topu vurunca, kaleci golü engelledi.

4. hakem oynanmamış süre olarak en az 1 dakikayı işaret etti.

İlk yarı 0-0 kapandı.

Dakika 47: Yeni Malatya sağdan Chebake ile tehlike yarattı. Bu futbolcunun ceza sahasına gönderdiği top Pinto'dan döndü. Yeni Malatyalı futbolcular penaltı beklerken, hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 49: Ankaragücü atağında savunma arkasına atılan topu eliyle kesen Mustafa Akbaş kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dakika 57: Malatya atağında Chebake, İlhan Parlak tarafından yere indirildi. Serbest vuruşu Karim Hafez kullandı ve top üstten auta gitti.

Dakika 60: Karim Hafez'in ortaladığı topa Umut Bulut etkili vuramadı.

Dakika 62: Ceza sahasının solunda topla buluşan Sakıb, ortaladı. Umut Bulut ön direkte topa kafayı vurdu, savunmaya çarpan top direği sıyırarak kornere çıktı.

Dakika 63: Ankara kontraatağında Rodrigues'in vuruşu Farnolle'de kaldı.

Dakika 66: Ankaragücü öne geçti. Pinto, orta sahadan topu sürdü. Rodrigues'e aktardı, bu futbolcu ortaladı. Orgill ceza sahası önünden sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu:0-1

Dakika 67: Ankaragücü bir kez daha tehlike yarattı. Lobzhanidze topla buluştuğu an şutunu attı. Savunma topu engelledi.

Dakika 70: Ankaragücü yine tehlikeli oldu. Lobzhanidze uygun durumda olmasına rağmen etkili vuruş yapamayınca top Farnolle'de kaldı.

Dakika 72: Ankaragücü savunmasının topu elle kesmesiyle kazanılan serbest vuruşu Chaaleli kullandı. Baraja çarpan top kornere çıktı.

Dakika 73: Donald'ın soldan ceza sahasına ortaladığı topa Chabeke kafaya yükseldi, kötü vurdu.

Dakika 78: Yeni Malatyaspor peş peşe iki önemli gol fırsatını değerlendiremedi. Bifouma sağdan cezasahasına girdi, rakibinin engelleme çabasına rağmen şutunu attı, top direkten döndü. Savunma topu uzaklaştıramazken topla Buluşan Donald, sert vurdu, ancak isabetsiz şutu sonuç getirmedi.

Dakika 81: Ankaragücü mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. İkiye birle tehlike yaratan atakta Lobzhanidze, kaleciyle karşı karşıya iken vurdu, top Farnolle'den döndü.

Dakika 85: Ankaragücü atağında Atila Turan'ın çevirdiği topla buluşan Rodrigues'in sert vuruşunda top üst direkten döndü.

Dakika 89: Yeni Malatyaspor'un kazandığı serbest vuruşu Ahmet Ildiz kullandı. Top savunmadan döndü.

4. hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+1: Ankaragücü çok önemli bir gol fırsatından daha yararlanamadı. Serbest vuruş kullanan konuk ekip bir anda rakibini 3'e 2 kişi olarak yakaladı. Topla buluşan Kitsiou, uygun durumdaki arkadaşlarına vermek yerine kaleye göndermek istediği top yandan auta çıktı.

Karşılaşma, konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ferdi DURDU- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

134 yorum yapılmış

  • pasa (4 yıl önce)
    bu yıl ligde kalırsak gelecek yıl erol bulut hocayı takımın başında görmek istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Roberto Carlos (4 yıl önce)
    Malatyaspor an itibari ile en ciddi kume dusme adaylarindan biri haline geldi. Bu takimin toparlanmasi cok zor. Ama sezon basi sergen e guvenen, soyle yapariz boyle yapariz diyenelere de ders olmustur insallah. Ayrica Erol Bulut u 3,5 cakala yedirenlerden de hesap sormak lazim. Alanyaspor un durumu ortada. Erol hocanin ahi tutmustur...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Göz göre göre takım çökmüş hatta parçalanmış bir vaziyette.Mina,aquah ve befauma dan başka süper ligde oynayacak kapasitede oyuncumuz yok.şans faktörüde buraya kadar oldu.bundan sonra puan alabileceğimiz maçda yok.helede bu halimizle trabzonla erteleme maçı oynarsak facia olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (4 yıl önce)
    Dışardan gözlemlediğim şu bu klübü sadece adil gevrek yönetiyor diğer yöneticilerin hiçbir söz hakkı yoktur. Bence yöneticilerde transferi basından duyuyorlardır.hangi futbolcu ne kadara alındı ne oldu peşinat ney ve buna benzer konular kapalı kapılar arkasında yapılıyor ve şeffaf değil .ne yazıkki futbol böyle birşey geçmiş başarıya kimse bakmaz şuan Başkan başarılımı herkes buna bakar bu ve buna benzer bir çok sebepten dolayı adil başkanın bu görevi bırakması kendisi için en hayırlısı olacaktır
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur (4 yıl önce)
    Bence adil Başkan artık görevi bırakmalı nedeni ise misyon ve vizyonunu futbol camiasında tamamlamıştır.sadece klubü ve dış faktörleri iyi yönetemez hale geldi.futbolcu gelir gider ama başkanın son zamanlarda gerçekten akla alır gibi değil. Şu süreçte klübü yönetecek tek isim bence selim Pilten neden derseniz hem belediye hemde klübü biliyor ve misyonu ve vizyonu adil başkanda daha geçerli.tabi selim beyin başkan olmasını Ahmet Çakır ve eşrafı ve Öznur hanım uygun görürmü bilemem . Bu benim fikrim herkesin fikrine saygı duyuyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Başkan efendi çıkıp açıklama da yapmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Onu bunu bosverin galibiyet olur ,maç kaybedilir . Irkçılık nedir. Bazı platformlarda geçiyor doğrumu. Hadsiz,ahlaksizlar . Bu ülkede ırkçılık nedir. Avrupa'da olur burda olmazdı . Geçen Trabzon ,fener maçı ,şimdi fernolle . Ömür boyu futboldan men edilmeli . Onlarca kamera var ..Dudak okuma uzmanları var . Malatya'da ırkçılık acizlik ,ahlaksızlık bu şehrin itibarına suikasttir. Buda bir çeşit terordur . Lanetliyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer (4 yıl önce)
    Elinde Güzel Kadron var Güzel Bir Hocan Var Takımın İyi giderken Neden Hocayı Kovalamak Gözde iki Futbolcuyu satmak Bunu soran Yok asıl sorun burda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kalkan (4 yıl önce)
    Adil gevrek eserin gurur duy takımı bitirdin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Adil GEVREK daha istifa etmedimi.
    0
    0
    Yanıtla
  • bulent (4 yıl önce)
    kumeyi garantilediler..zalimler
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    elazığ deprem nedeniyle tüm hakları saklı kalmak koşuluyla ligden çekildi. biz de aynı depremi yaşadık, aynısını yapalım da bari ligde kalırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Malatya,kayseri ve kasimpasa düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (4 yıl önce)
    Bu takım belediyenın takımıydı gercek malatyasporu yedi bitirdiler şuan amatörde adı sanı yok bu takımı üst üste şampiyon yapıp dipten tepeye cıkaran adıl gevrektir ne de çabuk unuttunuz maça gelmeyen bilet almayan takımı desteklemeyen yazmısta yazmıs arkadaslar bu takımın borcu yok borcu yanı yiyen bir başkan yok adil gevrek transfer yapmadı bu konuda hatalı ve elındeki futbolcularıda yolladı lakın gün birlik günüdür adil gevrek istifa etse bile kim gelecek basa veya gelse ne yapacak ciddi anlamda söylüyorum takımımız kötü değil hadebe kart cezalısı gökhan fofona sakat yeni transferlerın zaten ilk maçları takıma adepte olacaklar sezonun basındayız henüz birlık olalaım takıma sahıp cıkalım başkanı istifaya davet etmek çözüm değil çözüm kenetlenıp stadı doldurmak saygılarımlaa
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel (4 yıl önce)
    baskan artık sende bır karar vermelisin: bu takımın gelır gıderlerını alacak verecklerını kamuoyuna acıklamalısın.Senı destekleyen malatya camıasındakı sıyası ve dıyer kısıler de senden bunu ıstemelı. yerel Medya da kendı dilince olumlu yönde doğru ve yalakalık yapmadan eleştiri yapmalı ki vatandaş neyin ne oldugunu anlamalı. Ama şu bir gercek ki bu oyun seklı ve bu oyuncu performansı ile bir alt lige doğru giden en büyük aday takımlardan birisi malatyaspor. hadi cıkta bir acıklama yap bu kadar ınsana adil baskan.neyi dogru yaptın neyı yanlıs yaptın, bu medenı bır cesarettır. Malatyaspor sevdalılarıda ıyı gunde kotu gunde de bu takımı destekleyecegız ve stadı doldurmalıyız kı bızım gucumuzu yönetımler gorsun. bu yönetımler gıder baska yonetımler gelır ama taraftar hep aynıdır. biz kendı uzerimize düşeni yapalım insallah takımımız bu lıgde kalır .ben taraftarımıza guvenıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İstanbul (4 yıl önce)
    Bu takım kasten oynamıyor bifomaya bakmadınızmı topu al yere düş para para gevrek çıksın futbolcuların alacağı yok desin
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    Şu TRABZON dan gelen futbolcular ve hocalar Malatya ya yaramıyor. Bir tane iyi çıkmaz mı?Bizim şansımız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (4 yıl önce)
    Cumanın gelişi perşembeden belliydi. Şimdi bakalım stadta bedava bilet dağıttığın binlerce kişi seni kurtarabilecek mi adil gevrek? Hani seyirci arasına serpiştirdiğin, muhalif sesleri susturan, çok konuşana, padişah adil gevrek e laf atanla kavga edenler ve bunu kendilerine hak görenler var ya, hah işte onları diyorum. Bakalım seni kurtarabilecekler mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yavuz (4 yıl önce)
    Yapılması gereken şeyler. Yönetim: Bilet fiyatlarını yarıya indirmek sureti ile taraftarı yeniden tribüne çekmeli Taraftarın takıma sahip çıkarak stadı doldurması .gerekiyor. Yoksa seneya TFF1. LİGDE MAÇ İZLERİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • ömer hakan (4 yıl önce)
    Adil Gevrek istifa edemez nedeni siyasilerin onu orda tutması. Adil gevrek giderse Belediye Başkanlarımızın pankartları stadyumun her yerinden iner bunu anlayın artık. Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasında belirttiği SİYASETİ SPORA KARIŞTIRMAYIN Malatyaspor stadyu pankartlarını göstermek lazım Sayın Cumhurbaşkanımıza geçmişte neyi eleştirdiysek şuan Malatyadaki vekillerimiz aynı hataya düşüyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (4 yıl önce)
    Kemal özdeş le bu iş olmaz adam 2 maça çıkti chelalei yi oynatan sürekli hata yapan takıma sıfir katkısı olan chelalei ye umut bağlayan hocadan olmaz 37 lik umut bulut la alınan izlandali yemin ederimki birer çöpp yetmedi devre arasında adamlar 1 tane işe yarar adam alır hepsi birer çöp yetersiz futbolculari yine adil gerek toplamiş açikcasi menejer kaziklarii bu takim seneye düşer diyorduk bu yönetimle ama adamlar asıl sürprizi bu yıl yaotı takım şuan lig den duşecekler listesine sağlam adimlarla ilerliyor ben yazdıydim bu takim 2. Yari galibiyer alamaz hatta bu yetersiz kadroyu yenmeyeni döverler diye dediklerim birbir oluyor Adil Gevrek gittt
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih yavuz (4 yıl önce)
    Beyler jahoviç ve guilherme nin gitmesi baskanin sucu deil. Oyuncular istedi gittiler. Sergen yalçın ı da göndermek yanlış oldu ama sergen resmen beni kovun dedi. Yönetim de gerekeni yaptı. Şimdi adil gevrek i çok şişirdiler özellikle istanbul medyası. Sonra da söndürdüler. Hoca gitti 2 oyuncu gitti allak bullak olduk. Geçen sene de aynısı oldu. Oyuncu hoca gitmek istedikten sonra başkanın yapacağı bişi olmaz. Başkan hatayı geçen sene devre arası yaptı. Sadık ve khalid gitti yerine erol bulutun istediği adamları alsa idi olay farklı olurdu. Özetle bize paralı başkan lazım. En az 15 20 milyon yatıracak adam lazım. Orgil gibi bi adam bulamadılar transferde. Yönetim kendi transfer politikasından uzaklaşınca bu duruma düştü. Takım toparlanır küme düşmeyiz yalnız kemal özdeş ile olmayacağı kesin. Genç birilerini bulmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Jahovic ve guilermenin gitmesi tamamen yönetimin suçu. Burası dingonun ahırı mı her isteyen istediği yere gitsin.adam gibi sağlam sözleşme yaparsın.. Sergen hocayı ise muhtemelen ahmet nur çebi' nin ricası ile görevine son verilerek beşiktaşa gelmesi için zemin hazırlandı. Yani yönetim sergeni kovmadı serbest bıraktı.. simdi yönetim ile kavga zamanı değil. Takımın bu kötü gidişatı durdurulması adına yönetim futbolcu taraftar birlik olmalı. Ve haziranda bu yönetim genel kurul yapıp ya çok güçlü iş bilen bir ekip kurmalı yada istifa etmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç belli olmaz düşeriz düşeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Kemal hoca aklımızla alay ediyor maçtan sonra açıklama yapmış bu takım ikinci yarı birinci devreden fazla puan toplayacak bu takımı görüp bunu söyleyen hocayı derhal gondermeliyiz.ama korkma kemal hocam bu takıma yılmaz hoca dışında kimse gelmez oda akhisari çalıştırıyor.kemal hocam bu yazdıklarım sizin kişiliğiniz ve mesleğiniz ile ilgili değil ama böyle dağılmış bir takıma 17 macligina gelmezdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK- İZMİR (4 yıl önce)Ramazan isimli kullanıcı yorumuna
    Ramazan kardeşim.Yılmaz VURAL Malatyasporu düşüren hoca. Birdahamı düşürsün.Adamın gittiği takımlar iflah olmuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ben yılmaz hoca gelsin demiyorum böyle bir takıma böyle bir zamanda ondan başkasını kimseyi getiremezsiniz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.K. (4 yıl önce)
    Gevrek istifa!
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)M.K. isimli kullanıcı yorumuna
    Yerine senmi geçeceksin? O halde kulübe Üye ol ve Yıllık 100.000.TL. Aidat ödemeye başla 5 Yıl sonra aday ol belki oy alabilirsen Başkan olabilirsin neden olmasın? En azından burada boş boş harcanmaktan kurtulursun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Burdan ilk yarının ortalarından beri defalarca yazdım. Hepsi kayıtlarda vardır. Gilherme, Jahoviç, Bifuma, Acgua birazda Hadebe ve gününde olursa Fernol dışındaki oyuncular 1. ligde bile ilk 11 de yer alamaz diye. Takıma Ocak transfer döneminde ilk 11 de oynayabilecek 3-4 takviye yapılması lazım dedik. Gevrek ne yaptı, onbirde direkt oynayacak oyuncu almak bir yana yukarıda saydığım 5-6 isimden ikisini gönderdi. Bir söz vardır akılsız başa fayda yok diye. Adam satıp para kazanıyormuş. Bu ligde 1 galibiyete 2.4 milyon para veriliyor. Evet, İş adamı Gevrek! takım 10 maç kazandığı zaman kasasına 24 milyon para girecekti. Gilherme'ye vermekten kaçındığın 500 bin euro, 3,5 milyon TL ediyor. Galibiyete 2,4 milyon verildiğine göre topu topu Gilherme sana 3 maç kazandırsa vereceğin parayı fazlasıyla çıkartıyordun. Bu saatten sonra istifa etsen ki ne olacak. Transfer dönemi bitmiş, sana 24 puan kazandıran hocanı göndermişsin ( halen 24 puandasın) yani takımın elini kolunu bağlamışsın. Takım bugün oynadığı oyunu bu ligde hangi takıma karşı oynarsa oynasın sonuç hüsran olur. Transfer diye yutturmaya çalıştığın adamların hepsi çöp. Ocak döneminde Para vererek aldığın tek bir adam yok, hepsi bedava oyuncular. Zaten elindekiler de birkaçı hariç aynısı. E o zaman ne olmasını bekliyordun ki. Çoktandır yazıyordum bu günlere şansınla geldin diye. Ama herşeyin bir sonu vardır. Şansın haftalar önce döndü. Takım paraşütsüz serbest düşüşe geçti. Sen de daha öncekiler gibi İstanbul'un yolunu tutarsın, olan yine takımın gerçek sahiplerine yani taraftara olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (4 yıl önce)Ahmet isimli kullanıcı yorumuna
    Ahmet temenni ederim ki bu yorumunu Adil Başkana ulastırırlar, çünkü durumu çok güzel özetlemişsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    Eleştiriyi bırakalım maça gidelim yoksa o stadda yeniden adını duymadığımız ilçe takımlarını göreceğiz. Stada gidip eleştirelim. Eskişehiri Konyayı Göztepeyi örnek alalım.böyle bedavadan konuşmayla olmaaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vakur (4 yıl önce)
    Bu takıma agresif bir Teknik direktör gerekli idi. Yeni transfer kerim kilolu . Diğer yeniler ile eskiler uyum sağlamamış. Kalan maçlarda dört galibiyet dört beraberlik.12+4=16 Şu anki puan =24 24+16=40 ucu ucuna kümede kalır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Rezalet futbol, ruhsuz takim ve maalesef gorunen TFF 1.lig... yetkililer daha ne bekliyor acaba, acilen adil gevrek'in gorevine son verilsin. Bu takim gevrek'in degil,Malatya'nin takimidir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru (4 yıl önce)
    Görülüyorki adil kulübün paralarını çar çur ediyor.hangi futbolcunun ne kadara alındığıno ne kadara satıldığını bilen yok.dia, şerefcan büyük,yiğithan ve adını şuan yazamayacağım tam 30 tane topçu aldılar ve bir kere olsun oynamadılar.kulüpte şeffaflık diye bir şey yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • aprıcot (4 yıl önce)
    İlk yarı berbat oynadık ilginç bir şekilde takım 10 kişi kaldıktan sonra daha iyiydik golü yedikten sonra disiplinden çıktık ankaragücü farkı kaçırdı Derhal toparlanmamız lazım yoksa tepetaklak dibe yuvarlanırız Arkadaşlar yorumlarınızda haklısınız vizyonsuz bir yönetime sahibiz bir türlü teknik direktör istikrarı sağlayamadık ancak şimdi destek zamanı karalar bağlamak için erken kendi ayağımıza sıkmayalım ben bi 10 sene daha beklemek istemiyorum çünkü başka takımımız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (4 yıl önce)
    Adil Gevrek sen istifa et bu takımın başkanı bu saatten sonra olmazsın jahoviç, Gulherme gibi adamları gonderıyor sun ligde atılan goller asitler bu iki futbolcu dan geldi sen hangi akla gire ikinci yarı futbolcu veriyorsun aldıgın transferler balon transfer bu gece dusun yarın istıfanı ver bu takımı sana yedirmeyiz Malatya izi yedirmeyiz senin ve transfer komıten sınıfta kaldı yeter artık boyle yonetım olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • tosun (4 yıl önce)
    sayın gevrek ali koç un yaverliğini yapıp trabzon spor a ve TFF ye kafa tutacağına takımına sahip çık artık TFF yi ve MHK yıda karşına aldın tut tuta bilirsen yeni malatya sporu ligde PTT 1 Lig hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)
    biz bu başkan yetersiz küme düşürecek dedikçe hakaret ettiniz alın size takım biz süper lige hocaların başarısı belediyenin parası ve şansla geldik dünyanın en yetersiz başkanı bu adam ben avrupa kupalarına katıldığıöız gün dedim birgün bu tribün paralar nerede başkan diye bağıracak diye aylardır diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Sonuna kadar haklisin şimdiye kadar olan başarilari Gevreğe yazilamaz kulübün paralari doğru yönetilemedi gecen sene botaib ve sadik satildiginda herkes guilermenin bonservisini alin dedi baskan ne yapti sozlesmesinin dandik oldugunu bilr bile adami buyuk takimlara gondermek icin son gune kadar reklam yapti ya bu adam saf yada baska hesaplari var safa yatiyor avrupa ligine gidildiginde iki tane saglam futbolcu alinsaydi gruplara kalinca parasi cikar di takimda üst siralara oynuyor olurdu. ne yazikki bunlar simdi soylenmiyor defalarca soylendi kimseyi dinlemeyen sadece kendinden gucluleri dinleyen bir baskan profiliyle karsi karsiyayiz malesef gelinen noktada tskim dusuyor enson malatya dusdugundede kimse beklemiyordu ama dustu inşallah dusmez ama akli basinda bir yonetimi malatyalilar hakediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Barış (4 yıl önce)
    Depremi bahane edin anca bu soğukta statta bekleyenlere maça para verenlere yazık ligin sonuncusuna dahi yenildiniz bu takımın yeri 2. Lig ruhsuz futbolcularla anca bu kadar oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Sayın Gürkan seni ne kadar seviyordum ilk defa açıktan sana oy vermiştim hayal kırıklığı yaşıyorum sana yalvarıyorum takıma el koy siz el koymazsaniz gidiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakup (4 yıl önce)
    Kapalı çarşının üzerinde vali bşk canlı yayında ilkokul çoçukların dan harçlık istendiği günleri ne çabuk unuttu bu taraftar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Tüm takımlar devre arası güçlenirken Malatyamız zayıflatılmıştır! Suni gündemlerle takımı takviye etmek yerine başkan ve yönetimi koca memleketi oyalamıştır! Zararın neresinden dönersek kardır derhal istifa edin bu ligi taşıyamıyorsunuz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (4 yıl önce)
    Malatyaspor’umuzu bu hale getirenler utansın. Başkanıyla yönetimiyle, teknik kadrosuyla, ruhsuz futbolcu topluluğu ile sizlerden utanıyorum. Yazık değil mi bu soğuk kış gününde takımı desteklemeye gelen taraftarlara, yapamayacaktınız zamanında bıraksaydınız. Şimdi istifa etseniz dahi artık çok geç. Bu şehir ve Malatyaspor’a yazık oldu. Bundan sonra yapacak birleyen kalmadı. Kimse mazeret üretmesin TFF daha devreye girmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Darendeli (4 yıl önce)
    Geevrek efendi ravcıya kendini başkan koltuğuna koli bandıyla bir güzel sardır yapıştır aman ha sana bi zeval gelmesin. Sayın Malatya büyükleri sizde seyredin
    0
    0
    Yanıtla
  • Yousef (4 yıl önce)
    Maalesef hakli çıkmaya ve "keske" demeye devam edeceğiz. Taraftar olarak bu takımı kurtarmak zorundayız. Yoksa memleketimizin tek takımı kume düşecek. Önümüzdeki 4 mactan puan almamiz çok zor. 4 hafta sonra kendimizi ligin dibinde bulabiliriz. Bu takım kume düşerse faturası A.Ç , Ö.Ç ve bugüne kadar sesini çıkarmayan S.G. ye çıkar. Bu şehrin kaderi birkac kisinin elinde olamaz. Tum Malatyalilari Cimer'e şikayet başvurusu yapmaya, sosyal medya uzerinden de belediye başkanı ve valiye çağrıda bulunmaya davet ediyorum. Bu takım düşerse en büyük üzüntüyü biz taraftarlar duyarız. Âdil Gevrek, bu şehre vurulmus prangadir. Bu prangadan kurtulmak, ancak taraftarın gayretiyle olacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Kale arkası bedavacı tarfatarlar gurubu siz kimsinizde şu yönetime istifa diyemiyorsunuz.Vaizoğlu nerede tuhaf tuhaf konuşuyordun neredesin.Adil istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Hakan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aff buyurr sesin gelmiyür! Takıma kafayı yor bana değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdali (4 yıl önce)
    Bütün poturgelilerden özür diliyorum yıllardan beri malatyasporu hep poturgeliler yönetiyor nedenini bilmiyorum Doğanşehir den yıllar önce seçilen Mehmet delikaya dışında hiç vekil çıkmadı bunuda bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Süper lig de misafir olduğumuz bugün anlaşıldı. Futbolcular kendi takımını sabote ediyorsa o takım bitmiştir. Federasyon zaten fişimizi çekti. Güle güle Y. Malatyaspor um. Yönetime futbolculara tek cümle. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    oyuncu izleme komiten var. origill gibi bi adam bulamadin mi forvete.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)
    Yahu arkadaş şu Mustafa Akbaş denen boş adamın geldiği günden beri gördüğü bu kaçıncı Kırmızı Karttır sayamadım! Maçı katlettiği yetmiyormuş gibi birde sürekli takımı eksik bırakıyor! Bıktırdı usandırdı artık yeter yaa...
    0
    0
    Yanıtla
  • tek suçlu mustafa akbaş mı? mustafa akbaş zurnanın son deliği. adil efendi en büyük suçludur.
    0
    0
    Yanıtla
  • sarı kırmızı (4 yıl önce)Vaizin Oğlu isimli kullanıcı yorumuna
    Takım kazanınca ortaya çıkıp ortalığı karıştıran takım kaybedince oyuncu eleştir ne güzel valla !! İYİ GÜN TARAFTARI SENDE
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam haklı o mustafa akbaş amatör ötesi
    0
    0
    Yanıtla
  • erol (4 yıl önce)
    Dünkü Malatyahaber com.un haberinde Malatyasporun transferde en çok para kazanan üçüncü kulüp olduğu yazılmıştı. Artık o kazandıkları parayı bir alt liğde süper lige çıkmak için harcarlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Parami kaldi hiç edildi kasa boş futbolcularin taksitleri bile ödenmiyorrr
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Bu hocanın ne başarısı var söyleyin de bilelim.Adil yanlış yaptın.İstifa et.Belki yeni başkan yeni bir hoca getirirde bir hava ile 2 maç alırız.Artık seninle olmaz adil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (4 yıl önce)
    1983 den beri maltyasporun yıl yıl takım kadrosunu liste halinde tutan ve özellikle iki binli yıllara kadar bir çok deplasmana giden birisi olarak bugün oğlum baba maça gidelim dedi dedimki kimi seyredeceksin dedim ve gitmedim İnönü stadında maç izlemek ayrı bir zevkti öyle bir yere stat yaptılar ki orada ruhum sıkılıyor bu yönetimin işi bitmiştir zaten yönetimde yok sadece adil başkan var hangi konuda yönetimin görüşü alınıyor bilen varmı altyapı desen yok tesis desen Spor Toto teşkilatınin yaptığı tesis olmasa takım otelde kalacak .
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (4 yıl önce)
    yönetim istifa ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (4 yıl önce)
    Tolunayla parada anlaşıyorlar adil bey diyor yardımcı antrenörlerini biz belirleyeceğiz oda diyorki öle işmi olur ben kendi ekibimle çalşcam ve vazgeçiliyor duydugumuz bu yakan gercek günahı boyunlarına.sonra böle hiç bi etkisi olmayan işine gelen kemal hocayı getiryolar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Yasin isimli kullanıcı yorumuna
    Sergenle neden anlasamadilar Sergen işine karistirmadi ve gitti Tolunay da bunlara yem olamazdı gelmedi takımın iyilerinide sattılar gelecek yıla bir enkaz kalıyor tarihten ders bile almadık gidiyoruz efsanenin yanına yani birinci amatör lige Selahattin başkanım hemen Yeşilyurt spora el koyun onu dusurmeyelim ve tekrar üst liglere çıkalım Malatya belediyespor u ne emeklerle buraya getirdik yazık çok yazık .
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimse (4 yıl önce)
    Bu Teknik direktör yaramaz, Bu adam maç kazanamaz, Bu başkanla olmaz, Böyle takım harcanmaz. Hesaplar hep yanlış oldu, Sabırlar taştı doldu, Umutlar bitti soldu, Güzelim takım noldu,
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Kendinizi kandırmayın kimse kurtaramaz bu takımı ne adilin istifası ne de teknikdirektorun istifası bu takım birinci ligde bile olsa düşer
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    11 kişiyle doğru dürüst pozisyonumuz yok, 10 kisi kalınca rakibin hücum düşüneceği belli, defansta bekleyip beraberliği tutarak ani kontralarla gol aramak daha dogru olmazmıydı? 1 puan hiç yoktan iyi olurdu hemde rakip yerinde tutulmuş olurdu, kendimize umutsuzluk rakibe umut verdik, inşallah biran önce düzelir ve gerekli puanları alırız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih Beyoğlu (4 yıl önce)
    Sayın Gürkan, takımına sahip çık. Sayın Gürkan takımına sahip çık. Sayın Gürkan takımına sahip çık. Bu şehirde efsane başkan. Ya sen sahip çık yâda Malatya'nın vekili Fendoğlu olaya el koy artık. Memleket sahipsiz değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (4 yıl önce)
    İki yıldı insan ticareti yaparak kulübün içini boşalttılar. Bu takım kümeye gider gibi Takımda şu an hiç geçen yıldan futbolcu yok gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAM (4 yıl önce)
    BAKIYORUMDA aklınız başınıza gelmiş illaki bu durumu görmenizmi gerekiyordu oysa çarşambanın gelişi salıdan belliydi . üzülmeyin Beter olsunlar sürünsünler artık maça gitmek yokkkkkkk
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (4 yıl önce)
    Selahattin baskanim bu konuya el at. Yemeklerini kes bunlarin hak etmiyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan bozdogan (4 yıl önce)
    Gecen hafta elestiri yapanlara kızmıstım.bu hafta elestiri yapan arkadaslardan özur dilerim.sizler haklıymısınız takımda ne ruh kalmıs nede heyecan. Bu gidislede bu takım zor duzelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Sergen Yalçın'ı beğenmedin gönderdin. Üst üste üç lig maçını kaybettin. Seni kim görevden alacak Adil GEVREK Malatya'ya yakışmıyorsun. Yeter artık bırak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bu ýönetim haşim=âdil adil=haşim ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Bayram (4 yıl önce)
    Sn Gevrek ve yönetim; gelir ve giderleri şeffaf bir şekilde kamuya açıklamadığınız müddetle, Malatya'lıların gözünde açık seçik "ŞÜPHELİ "lisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • deprem (4 yıl önce)
    Elazığ gibi malatya da ligden çekilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Süper görüş bizde çekiliriz ama bu yönetim 1 yıl aç kalır
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Adil başkan bu zamana kadar seni hep destekledim doğru kararlar verdiğini söyledim ama son yaptığın hamleler yanlış takımı çok güçsüz bıraktın maalesef bi mucize olmazsa küme düşeceğiz diğer takımlar ligde kalmak için milyonlara euro harcarken biz elimizdeki en iyi ikioyuncuyu verdik takım sezonu erken açtığı için ikinci yarı kondisyonun düşeceğini bile bile transfer yapılmadı söylenecek çok fazla söze gerek yok seneye iki katı para harcansa da zor çıkılır yazık ettin başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (4 yıl önce)
    Paranla rezil olmak istiyorsan Malatyaspordan kombine bileti al. Karda kışta maça git. Rezil bir maç izle. Karın ağrısıyla eve dön. Sabaha kadar kahrından uyuma. Hafta içi ne olacak bu takımın hali diye hindi gibi düşün dur. Tüm bunlara ne gerek var. Benim için "bu yönetim gidene kadar" Malatyaspor bitmiştir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurzat (4 yıl önce)
    Şehriyle, taraftarıyla, futbolcusu ve yönetimiyle, süper ligi kesinlikle hak etmeyen, kendisine küfredilirken bile susan, konuşmaktan aciz bir başkanla buraya kadar. Küme düşecek üçüncü takım aranıyordu, bu gün bulundu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Dincer (4 yıl önce)
    Valla affet bizi erol hoca... Taşıyıcı kolonlarimizi buldun getirdin.. saolsunlar sattilar para kazandirdilar kulube bu olacak bir sey ama yerini doldurdugun muddetce... Simdi esen ne dedsen alan bir kulubun var umarim daha basarili olursun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    âdil gevrek takımın kımyasını bizim ağzımızı bozdun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    sergen yalcin biz de sasirdik gorevimize son verilmesine. hatayi sergeni getirmekle yaptin. erol buluta gecen sene artistik cekmesen bu sene de bizde idi. bak alanya da takir takir oynatiyor. para ugruna daha ne kadar kelle feda edecen ey gevrek. butun herkes senin ne oldugunu anladi. bu saatten sonra kimse sana 5 kurus bonservis parasi vermez. oyuncu da almaz senden. kafayi degistir derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Aşığı (4 yıl önce)
    Yazıklar olsun. Bu hocada uyum sağlayamadı. İşi bilmiyor. Erol hoca gibi birisini zor buluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • TARAFTAR YMS (4 yıl önce)
    Adil Başkan bu takımı getirdiğin durumla gurur duy. İstifa et. Sakın kendini şimdiye kadar olanla başarı kabul etme. Kendini Alanya, Göztepe, Sivas kulüpleri ile karşılaştır. Bir an evvel kulüp başkanlığını bırak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adem (4 yıl önce)
    Adil gevrek istifa ali ravcınıda beraber götür git malatya sizi istemiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Bu teknik direktörle işimiz zor. Bence bir an önce değiştirmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sayın Gürkan umudumuz sizsiniz sayın gevrek emeklerin için teşekkürler lütfen zaman geçmeden istifa et Kemal özdeş gitsede bu takımın başına kimse gelmez bir Antalya bir Ankaragücü kadar bile transfer yapamadin lütfen bu il sizi takım düşüren başkan olarak hatirlamasin böyle giderse zaten bu taraftar sizi ve kemal hocayı birlikte gönderecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (4 yıl önce)
    bu yönetim anlayışıyla bu hocayla ,bu tombalacilarla(futbolcu) ancak bu kadar olur. bu 'takimin yeneceği takım bu ligde yok .bütün takımlar çok güçlendi eriyen tek takım malatya yazık hemde çok yazık. super ligde en çok transferde para kazanan takımmış. ayıp be.1. ligde degil 2.live bile oynayamayacak topcular rezaletttt. hoca zaten kasimpasanin abonesi baska hangi takimi çalışırdı. YAZIKKKKK
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal özdeş teknik direktör olarak bu sitede hiç onerildimi kafana göre neden iş yplarsın sergen senden transfer istedi sen ne yaptın admin uyarısını ihtarını anlamak senden beklenmez tabi sen yolladın beşiktaş baş tacı etti kendini ne zannediyorsun sen kimsin malatyalınin başını öne egdiriyorsun derhal git gidene kadar onlarca defa yazacağım ve dozunu artıra artıra ha kayyum el korsa hesabı veremezsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Bile bile çukura düşeceğimiz belliydi. Yazık oldu Malatyamıza... 15 puan alamıyacağımız belli.2 maç sonra Kemal hoca istifa eder. Sene sonunda da gevrek istifa eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • çakırrr (4 yıl önce)
    Farnol,Mina,Buhima nın dışındakilerin hepsini at gitsin.Yönetimde buna dahil.Bir şehrin onuruyla bu kadar oynanmaz.Nerde BÜYÜK MALATYASPOR .Vezir edemediniz,rezil etmeyin bari.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (4 yıl önce)
    "Varlık içinde yokluk çekmek"deyimi tamda Malatyaspor için söylenmiş. Maddi imkan bolluğundan, pahallıya oyuncu satıp, bedava oyuncu aramaktan düşecek takım. Yazık, çok yazıl oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Adil gevrek sermayen kalmadi bugün derhal istifa hakarete varan yorumlardan kurtar kendini
    0
    0
    Yanıtla
  • Şevket (4 yıl önce)
    PTT. 1.LİGİNDE Yolcu güle güle yolcu güle güle sakın düşmeden dile yolcu güle güle yolcu güle güle yolcu fabrikanda kazanamadığın parayı burda kazandın kimseye hesap vermedin sana güvenmiştik adil başkan gevrek gevrek gülme başka hocamı yoktu çokmu aradınız bunu şu an sinir krizine geciriyorumyazıklar olsun sana
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    İnsanı zoruna ne gidiyor göz göre göre bu köşeden yorumlar yaptık takımın transfere ihtiyacı var dedik herkes duydu bir tek gözü görmez kulağı duymaz Adil efendi ve yönetimi duymadı. Bu saatten sonrası Tff 1. lig .Eserinle gurur duy Adil başkan efendi.?????
    0
    0
    Yanıtla
  • Korkmaz (4 yıl önce)
    Başkan bu takımın halı ne?
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (4 yıl önce)
    BYMS üzerinde tehlike çanları çalmaya başladı. Takım çok kötü.En değerli oyuncular satılırsa olcağı bu.Adil efendi eserinle gurur duy.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)
    Adil Gevrek her sene bir iki yaratıcı oyuncuyu gönderdi. Güya para kazanacak. paraları nereye gitti belli değil. Sattığı oyuncuların paralarını kamuya neden açıklamıyor. Ne yapıyor bu adama malatyalılara neden söylemiyor artık orasını siz düşünün. Önce Bouttalip ve Azubuke sonra aleksiç en son da guilheme . şimdi takımda gol pası atacak adamda gol atacak adamda kalmadı. Takımda ruh hiç kalmamış. hücuma gitmekte bile zorlanıyorlar. 10 kişi kaldıktan sonrada iyice çöktüler. Bu takım yarın kazanır yada yarın daha iyi oynar yada daha iyi oynayacak diyemiyorsunuz ileriye dönük hiçbir ümit vermiyor. Hakarete küfüre gerek yok. İKİNCİ LİG HAYIRLI OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Bizi Türkiye'ye rezil eden adil gevrek istifa!!! iyi futbolcuların hepsini sattın, kaça sattığını da açıklamadın. yerlerine bedava diye sakat ve emekli futbolcuları aldın. sırf ucuz diye 7 maçtır galibiyet alamadığı için kasımpaşa'dan kovulan hocayı getirdin. bu hocayla olmayacağını herkes biliyordu. . mustafa reşit akçay'ı bile getiremedin takımın başına. bence irfan buz veya yılmaz vural gelsin de iki gaz versin topçulara belki uyanır bu uyurgezerler. . bu arada hatırlatayım 1990 yılında evimizde yenildiğimiz a.gücü mağlubiyeti sonrası küme düşmüştük, umarım tarih tekkerrür etmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz Vural, Akhisarsporla anlaştı. Kim gelirse gelsin, aynı tas, aynı hamam. Böyyük başgan tek başına imparator.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (4 yıl önce)
    Başkanın federasyonla ilişkileri bozuk takımda hem idari hem teknik yönetim sorunları var takımda iyi futbolcu kalmadı takımın çok oyuncusu birinci ligde dahi oynayamaz kim bunları transfer yaptı Ali ravci lütfen çıkınız gerekli açıklamaları yapınız bu takımı iyi biliyorsunuz lütfen bizi kurtariniz takım gittikten sonra konussanizda bir faydası olmaz kamuoyuna degilsede Naci abiye veya sayın belediye başkanımıza bilgi veriniz gerekirse bu il için görevden ayrilirsiniz olur biter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Naci bey dediğiniz Naci Şavata ise yanlış adres bu isim. Efsane Malatyaspor'un bugün Malatya amatör kümede bile sıradan bir takım olma sürecinde onunda kabahati çok büyük. Polisevinde takımın geleceği ile ilgili yapılan toplantıda o Malatyaspor'un ipini çekenlerden birisidir kendisi.Bilenler biliyor.Ayrıca Selahattin Gürkan'dan da bir şey beklemeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (4 yıl önce)
    Sıkı tutunun düşüyoruz. Tamamen soğuduk takımdan da futboldan da. Yazıklar olsun sana Gevrek. Transferlerin fos olduğu da anlaşıldı. İyi oyuncular da elden çıktı. Gevrek paraları cukkaladı demek ki. Nesine lazım. Düşürsün de kurtulsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (4 yıl önce)
    Yorum yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    Takım da hayat yok hoca bu taktiği nerede öğrendiyse anlaşılan bu takım düşer adil gevrek hiç adam akıl ni kaç transfer yapma gereği duymadın çar çöp nerede topçu varsa toplamış yol yakınken başkan bırak git anlaşılan sen süper lig kaldıracak Bi başkan değilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Yolcu (4 yıl önce)
    Bu gidişata bakılırsa Yeni Malatya'nın küme düşmesi artık kesin gibi görünüyor. Kemal Özdeş Efendi kusura bakma ama maalesef sizden teknik direktör falan olmaz. Yahu bu Mustafa Akbaş'tan sen ne buldun da oynatıyorsun. Hemi de ilk 11 de.. Adil Gevrek Efendi eserinle gurur duyuyorsun değil mi? Yazıklar olsun....
    0
    0
    Yanıtla
  • hayta (4 yıl önce)
    maçı katleden minadır hem de bilinçli bir şekilde derhal ihraç edilmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Güle güle Malatyaspor sen ve taraftarın bu ligi hak etmiyor senin yerin 2'ci lig
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur Y (4 yıl önce)
    Malatya küme düşüyoruz bu böyle gitmez yönetim acil istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatyaspor üzerinden nasıl para kazanırım diye hesap yapanlar. Gurur duyuyor musunuz eserinizle? Güzelim takımı mahfettiniz!
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    kemal ozdes tatile gelmis buraya. acil gonderin. chaleli yi hangi akilla ilk 11 de oynatirsin sen. remi walter nerede kardesim. hocayi gonderin acil bize yaramaz. yilmaz vural i getirin ligde kaliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Codi44 (4 yıl önce)
    Ne umutlar ile cikmistik.takim ve yönetim bitmiş.. TEBRİKLER
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Yönetim istifa başka söze gerek yok. Gevrek in eseri. Alkış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (4 yıl önce)
    Güle güle malatya adil gevrek mutlumusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurhan SARIHAN (4 yıl önce)
    Bu hoca olmaz drmişutim inşallah yaılıyorum demitim ama maalesef yanılmadım hoca böyle birde fedarasyon taktı kafayı kurtuluş yok geçmiş olsun bir 12 yıl daha beklemek üzere
    0
    0
    Yanıtla
  • Kimse (4 yıl önce)
    Tebrikler Başkanım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalisi (4 yıl önce)
    Takimi ayakta tutan kim varsa sat sayın başkan clermeye yaptığın o sözleşme ortaya çıktığı gün devre arası ayrilacaktin kemal hocanın bir dönem kasimpasadaki başarısı dışında ne başarısı vardida aldın ama bu bitmiş takıma kim hoca olarak gelirdi .istifaaaaaa hem hoca hem yönetim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur türkan (4 yıl önce)
    Hani nerede adil başkanın kalemşörleri..Evet beyler dediğim gibi bu rüyanın sona ermesi için altta ki takımların birazcık kıpırdanması yetiyordu.Korkarım tehlike çanları çalıyor artık yeni malatyaspor için yazık hemde çok yazık.Burada adil başkana laf ettirmeyenler eseriniz ortada bakalım şimdi neyi nasıl savunacksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (4 yıl önce)
    Vaizin oğlu, takım kar ediyormuş ha.. Bir daha mesaj atma, kendi kendine zarar veriyorsun. Kendini bilmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaizin Oğlu (4 yıl önce)Vahap isimli kullanıcı yorumuna
    Vahapcım sen işine bak ha birde takım için kafanı yor benimle uğraşmayı boş ver...
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer çırmık (4 yıl önce)Vaizin Oğlu isimli kullanıcı yorumuna
    vaizin bebesi defalarca sordum başkanla bir yakınlığın mı var oğlu olsa böyle savunmaz yakının yönetimde mi sen mi yönetimdesin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44Sevdalisi (4 yıl önce)
    Bitirdiler takimi. Basta Sergen, Sonra Baskan. Jahovici begenmeyenler nerde acaba. Guilherme nin yoklugu müthis belli. Gidisat cok kötü. Yazik oldu. Sezon basinda UEFA maclari ne güzeldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (4 yıl önce)
    Yönetim istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin (4 yıl önce)
    Gevrek Başkan eserinle gurur duy. Bak bakayım başka satacak oyuncu kaldımı. Yazıklar olsun. Yönetime yağcılık yapanlar, gevrek başkanla beraber bu şehre en büyük ihaneti yapanlarsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen yeter artık rezillik dizboyu yazıklar olsun insan kendini zor tutuyor beceriksizler hem yönetim hem futbolcular umutu başına çalsınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Takım gidiyorrrrrr sayın Naci şavata sayın Gürkan takıma el koyunuz bu yönetim ve teknik kadro bizi inanın ligden düşürür .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Kümeye gidiş kesinlestiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdali (4 yıl önce)
    Eserinle mutlu ol sayın başkan bizde gerektiği zaman bırakmayı bilmiyoruz efendim 3 yılda transferden 7 milyon Euro kazanmış halbuki 10 maç fazla kazansa zaten bu parayı kazanırdı yazık çok yazık .
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Bu takım kesin ptt 1'ci ligde oynar. Malatyaspor bugünkü futboluyla emin adımlarla ligin dibine doğru ilerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • genco (4 yıl önce)
    mina ve şabek oynamıyor kasıtlı pas hataları yapıyorlar.takım ruhu sıfır
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    45 dakika boyunca kör dövüşü izledik. Adam akıllı top yapan bir tane olgun oyuncu yok sahada.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muharrem (4 yıl önce)
    Chaliliyi çokmu aradınız nasıl bir ruh haliyle beğenip aldınız tamam yanıldınız aldınız bunu oynatan hocanın futboldan anladığını sanmıyorum halı sahada bile oynayamaz bu adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Yayıncı kuruluş bu spikeri çok mu aramış acaba...
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Haydi bismillah çektiğiniz şut gol olsun. Başarılar 3 puan bizim olsun yarınlar umutla baklaım,aksini düşünmüyorum.
    0
    0
    Yanıtla