SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor Hızla Karanlık Bölgeye

0
Güncellendi - 2020-03-16 20:55:10
B.Yeni Malatyaspor Hızla Karanlık Bölgeye
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunu ikinci yarısında kötü sonuçlar alan BtcTurk Yeni Malatyaspor’da düşüş devam ediyor.

Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan sarı kırmızılılar, ilk yarıda 24 puan topladı. İkinci yarıya iyi başlayamayan ve üst üste mağlubiyetler alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, son olarak ligin 26.haftasında deplasmanda Hes Kablo Kayserispor’a 2-1 mağlup oldu.

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 9 karşılaşmada 1 beraberlik, 8’de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, hanesine sadece 1 puan yazdırabilirken, tabloda 15.sıraya geriledi.

İKİNCİ YARIDA GALİBİYET ALAMADILAR

Süper Lig’de kötü bir ikinci yarı geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, 26 haftalık bölümde 6 galibiyet, 7 beraberlik, 13'te mağlubiyet yaşarken 25 puan toplayabildi. 

Sezonun ikinci yarısında geride kalan 9 haftada galibiyet alamayan sarı kırmızılılar, uzun süredir galip gelememenin sıkıntısını yaşıyor. 

Süper Lig’de son galibiyetini 15.haftada 15 Aralık’ta İstanbul’da Beşiktaş karşısında 2-0’lık skorla alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, daha sonra oynadığı 11 karşılaşmada 9 mağlubiyet, 2’de beraberlik yaşadı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un 15.haftadaki Beşiktaş galibiyetinin ardından ligde oynadığı son 11 karşılaşmada aldığı sonuçlar şöyle: 

16.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: 0-2

17.hafta Gaziantep Futbol Kulübü-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

18.hafta Medipol Başakşehir-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 4-1

19.hafta BtcTurk Yeni Malayaspor-Trabzonspor: 1-3

20.hafta Aytemiz Alanyaspor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1

21.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-MKE Ankaragücü: 0-1

22.hafta Galatasaray-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-0

23.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fraport-TAV Antalyaspor: 1-2

24.hafta Yukatel Denizlispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-0

25.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-İttifak Holding Konyaspor: 1-1

26.hafta Hes Kablo Kayserispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-1.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Bundan sonra puan alabileceğimiz maçda yok,ortada kadroda yok,yönetim hiç yok.kısmet buraya kadarmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Apo (4 yıl önce)
    Sebebini orada burada aramaya gerek yok kardeşim. Topçuların para ödemeleri yapılmadığı veya aksatıldığı veya verildiği sözler tutulmadığı için oynamıyorlar. ( özellikle yerli oyuncular ) Allah dan seyircisiz oynanıyor da bizlerde enayi gidip onları desteklemekten kurtulduk. Bun saatten sonra PTT 1.nci ligde başarılar diyecem ama orada da tutunamayıp organik Malatyaspor gibi kulübün kapısını kilit vurulacağı için onuda diyemiyorum. Yine de yollar sonra bizlere süper lig tadını tattırdıkları için emeği geçenlere teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Ya yine aynı eleştiriler yapmayın allah aşkına yok hakemler,yok hikmet karaman bunlar fasa fiso sen gol attın da hakem mi mani oldu,sahada yapabilecekleri kısıtlı olan topçu harikalar yarattı da hikmet karaman mı mani oldu ?? Hikmet karaman para için geldi yoksa futbolu bilen az çok yeni malatyaspor'un özellikle sergen yalçın sonrasını takip eden teknik adam ki hele ki hikmet karaman gibi kurt bir hoca bu takıma gelir mi ?? İkinci yarı itibarı ile yeni malatyaspor ve diğer takımlar arasında sanki 2-3 siklet fark var zannedersin ki lig yeni başlamış bir takım bu ligin yenisi hiç transfer yapmamış,diğerleri ise önemli transferler yaparak lige fırtına gibi girmişler !! Yapmayın göz var,izan var her şey ortada tek sorumlu adil gevrek ve yönetimidir.Dedim diyeceğim adil gitmeden bu takım iflah olmaz lakin bu saatten sonra gitse de yararı olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bir takım ikinci yarı dokuz maçta bir puan almış baş sorumlusu hiç bir şey olmamış gibi davranıyor bir açıklama bile yapmıyor ve bu şehrin sayın vekilleri sayın belediye başkanı sayın valisi ve bu ilin bir bilen önder kişileri kimseden ses seda yok yani elbirliği ile gidiyoruz dört yıl içinde Malatya amatör lige bundan önce efsaneyi dusurenlerden ve borç batagina sokanlardan hesap soruldumuki bugünde bu kulübü bu hale getiren başkandan hesap sorulsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • engin (4 yıl önce)
    Eleştiri yapan arkadaşlar sonuna kadar haklı olabilirsiniz. Ama hakemlerin ince ince kıyım yapmalarına ne diyeceksiniz yöneticilerden ses yok diyorsunuz çkacak sesmi bıraktınız. üstüste olan maçlarda var hakemi aynı kişi (Mustafa öğretmenoğlu) cüneyt çakır efendi olmayan penaltı kırmızı kart. son kayseri maçında kolay bir penaltı. kasımpaşa ve gençler maçında kıyım. ilk devrenin son sekiz maçında o çok beğendiğiniz jahoviç 1 gol atmış.çok şükür el birliği ile bu takımı strese sokup düşme potasına getirdik. biz malatyalılar zoru sevdiğimizdenmi nedir şimdi birlik beraberlik yapıp takımı buradan kurtarmaya eskisinden çok çalışırız. Bu takımın avrupa kupasında oynadığını unutmayalım. yılların takımı 3 büyükler den çok ülke puanı kazandırdı.Bence hakemler tarafından kalemi kırılmadıysa bu takıma hiç bir şey olmaz. (çünkü biz malatyalılar stresi ve zoru seviyoz) Gelin hep destek tam destek verip ligde kalalım sonrasındada eteğimizdeki taşları döküp eleştirelim ilgililerini.
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)engin isimli kullanıcı yorumuna
    engin bey.. hakem hataları bütün takımlara yapılıyor trabzon hariç. trabzonda siyasetten nemalanıyor. bu takımı bu duruma getiren bu yönetim.. elindeki tankları satıp yerine jip alırsan mefta olursun. üç puana üç milyonun geldiği ligden oynuyoruz bu hata yapılırmı. benim gözümde murat yıldırım bal ligi oyuncusu. sakıp aytaç ve umut bulutta. 2.lig oyuncusu. bunların yerinde oynuyan daha iyi adamlar varken bunları oynatırsan mefta olursun. suçu hakemlere sadece atmakta yanlış
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Bu takımın düşmesi için Adil gevrek elinden gelenin 10 katını yaptı.Amacına ulaşmasına çok az kaldı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Takım o kadar başıboş ki ne ilgilenen var ne çıkıp Bi demeç veren var. Başkan zaten yok piyasada hiç kimseler yok ortada. Yani takım kaderine terk edilmiş tamamen. Kimse yokmuuuuuuuuuuu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Taksici Veli Çakar (4 yıl önce)
    Gecen yil kulüpler birliğinde fikret ormanın emriyle çapına bakmadan futbola ayar vermeye kalkan Gevrek adil bu işin tek sorumlusudur erol bedirle fikret orman arkalarina teneke bağlanarak yollandi bildiriye imza atan 3 takim kume düştü bu yolda sira kayseri ,malatyada ve konyada bunlarda imza atan 8 kulüpten kalan 3 tanesi ahhh gevrek adil ahh bu takimi bu hale sen getirdin ve tek sorumlu sensin...
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    tff.1 ligden süper lige çıkttığında federesyonda en az 60-70. milyon geliyo ayak bastı parası olarak. yönetimde uyanık bu takımı düşürecekler seneye şampiyon yapmaya çalışıp federesyonda gelecek paranın peşinde düşüyorlar bence. baksana yaa. ne adil gevrekten. ne ikinci başkan selim pirtenden. nede ali ravcı de ses seda yok. allah aşkına çıkın konuşun allah aşkına konuşun. yoksa sizi malatya haini ilan olursunuz. eyy milletvekilleri. eyyy selahattin gürkan.. adil gevreği getiren ahmet çakır.. naci şavata bu suskunluğunuz neden ?
    0
    0
    Yanıtla
  • YILDIRIM Takım ligde kaleiçi zaman ligde kaldığı için yaklaşık 100 milyon tl fedarasyon tüm kulüplere veriyor. Bilginize.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    hikmet hoca maç sonrası topçuları suçluyor. tamam topçularda suç var ama topçular kadar sende de suç var. sahaya sürdüğün ilk onbire bak bi.. murat yıldırım benim gözümde bal ligi oyuncusu ama malatyada on numara pozisyonunda oynatıyorsun. elinde karim hafes varken sakıp aytaçta ta ne hoca.. elinde karim hafes.. vidar kjartonsson.. remi walter. varken.. sakıp aytaç umut bulut. murat yıldırımı sahaya sürersen. bide suçu kenden ara. sergen hoca zamanında murat yıldırımda şükür kurtulduk dedik hikmet hoca yine piyasaya sürdü. elinde ki ilk onbiri iyi değerlendirmezssen hikmet hoca bu takım mefta olur.. suçu birazda kenden ara. bütün taraftarın konuşttuğu olay bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Yahu düsüsmü kaldı şu anda Rize bizden ikili avarajda üstte şu an sen hem düşme hattindasin hemde son dokuz maçta bir puan alarak lig kurulalı dokuz maçta en az puan alan takimsin hemde takım olma özelliğini kaybetmişsin birde yönetimin ortada yok bu saatten sonrada olması mümkün değil paraşüt açıldı bu takım bu ligi 18 tamamlar bundan sonrada puan alamaz.
    0
    0
    Yanıtla