SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor Geçen Sezonu Arıyor

0
Güncellendi - 2020-02-29 19:38:18
B.Yeni Malatyaspor Geçen Sezonu Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, bir önceki sezonun oldukça gerisinde kaldı.

Süper Lig’de 2018-2019 sezonunu 47 puanla 5. sırada tamamlayan ve bu sezon ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde tensil eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu sezon aynı performansı gösteremedi. Sarı kırmızılılar, 2019-2020 sezonuna iyi başlasa da devamını getiremedi ve şuana kadar 24 puan toplayabildi. 

Süper Lig'de oynadığı son 7 maçını kazanamayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, son 13 lig maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet yaşadı. 

Süper Ligin 9.haftasında sahasında Kayserispor’u 4-0’lık skorla mağlup eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, sonrasında oynadığı 13 lig karşılaşmasında sadece 1 kez güldü. 15.haftada deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, son 13 lig maçında 1 galibiyet, 5 beraberlik, 7 mağlubiyet yaşadı ve geçen sezonun oldukça gerisinde kaldı. 

Sarı kırmızılı takım, Süper Lig'e yükseldiği 2017-2018 sezonda 23 haftada 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 31 puan, 2018-2019 sezonunda ise 23 haftalık bölümde 9 galibiyet, 7 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 34 puan topladı. Ligde bu sezon bir maçı eksik olan Malatya temsilcisi bu sezon ise oynadığı 22 karşılaşmada 24 puan toplayabildi. Sarı kırmızılılar, son olarak sahasında Fraport-TAV Antalyaspor’a karşı aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından 12.sıraya geriledi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ziya (4 yıl önce)
    Bakın ,zararın neresinden dönerseniz kârdır.Bu yönetim lağvedilmeli,eli çektirilmeli ,teknik ekip de gönderilerek futbolcu üzerinde psikolojik bir etki yaratılmalı ve klüp mülki idareler yönetimine geçmelidir.Mevcut durumun sonuçlarını hepimiz her hafta mualesef çok kötü yaşadık,yaşıyoruz ve mualesef birşeyler yapılmazsa aynı şeyleri yaşayacağız.Yolun sonu belli en azından bu denenmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr44 (4 yıl önce)
    Bakkal bile yönetemez bu idare ne hocalar kaçtı belki Kasaplık yaparlar mantıga bak ilk yarı puan topla İkinci yarı para topla en iyi topcuları sattınız şimdi İyi sonuç bekliyorlar hedef ideal yok yöneticilerde Günü kurtarma dedefi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Siyasiler nerde malatyalınin vekilleri adil başkana sormuyorlar bu takımı katletme sebeb-i i neydi resmen katletti bunun bir açıklaması bana göre yok siyasiler açıklama lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Başka Takımlar Hoca değiştirip Atağa geçiyorlar Biz ise Yeni Hocayla Batağa gidiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Mumla ariyor erol bulut u desenize ama nerde hatalarin merkezi adil gevrek gelirler kayıp hesap soran yok
    0
    0
    Yanıtla