SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS'nin 2. Yarıdaki İlk Puanı Konya'dan.. 1-1

0
Güncellendi - 2020-03-08 20:29:38
BYMS'nin 2. Yarıdaki İlk Puanı Konya'dan.. 1-1
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Ligin 25.haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor’u konuk etti. Konyaspor, 45+3'de Chebake'nin rakibine müdahalesiyle kazandığı penaltıyla 1-0 öne geçerken, Chebake bu pozisyonda kırmızı kart gördü. Yeni Malatyaspor 80. dakikada Murat Yıldırım'la 1-1'lik  beraberliği yakaladı. Maçın 88. dakikasında Konya kalecisi Serkan Kırıntılı kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu maçtan mutlak galibiyet bekleyen Yeni Malatyaspor, 1-1'lik skorla 2. yarıdaki ilk puanını almakla yetindi.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Cüneyt Çakır (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), Bahattin Duran (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), Tarık Ongun (İstanbul Bölgesi-Üst Klasman Yardımcı Hakemi), 4.hakem Sinan Dereci (Rize Bölgesi-Klasman Hakemi), VAR hakemi Özgür Yankaya (Edirne Bölgesi-Üst Klasman Hakemi), AVAR hakemi Kadir Sağlam (Ankara Bölgesi-Üst Klasman Hakemi)

BTCTURK YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 6.Robin Yalçın, 7.Gökhan Töre, 8.Murat Yıldırım, 9.Umut Bulut (Dk.57 10.Thievy Guivane Bifouma Koulossa), 15.Mustafa Akbaş, 19.Afriyie Acquah, 20.Mitchell Donald (Dk.68 24.Vidar Örn Kjartansson), 21.Moryke Fofana (Dk.90+2 25.Ghaylen Chaaleli), 29.İssam Chebake, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin

YEDEKLER: 35.Ufuk Ceylan, 3.Erkan Kaş, 10.Thievy Guivane Bifouma Koulossa, 24.Vidar Örn Kjartansson, 25.Ghaylen Chaaleli, 53.Yiğithan Güveli, 55.Youssuf Ndayishimiye, 76.Özer Özdemir, 91.Sakıb Aytaç

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: 1.Serkan Kırıntılı, 5.Selim Ay, 6.Jens Jonsson, 7.Ömer Ali Şahiner (Dk.88 17.Mahmut Ertuğrul Taşkıran), 10.Riad Bajic (Dk.78 99.Rogerio Conceiçao Do Rosario), 12.Guilherme Haubert Sitya, 15.Uğur Demirok, 18.Amir Hadziahmetovic, 19.Levan Shengelia (Dk.72 16.Christopher Paolo Cesar Hurtado Huertas), 89.Nejc Skubic

YEDEKLER: 17.Mahmut Ertuğrul Taşkıran, 61.Mücahit Atalay, 2.Volkan Fındıklı, 4.Ali Turan, 8.Marko Jevtovic, 16.Christopher Paolo Cesar Hurtado Huertas, 25.Alper Uludağ, 32.Ali Karakaya, 87.Ferhat Öztorun, 99.Rogerio Conceiçao Do Rosario

TEKNİK SORUMLU: Bülent Korkmaz

GOL: Dk.80 Murat Yıldırım (Yeni Malatyaspor), Dk.45+6 Riad Bajic (Penaltı- Konyaspor),

KIRMIZI KART: Dk.45+3 İssam Chebake (Yeni Malatyaspor), Dk.88 Serkan Kırıntılı (Konyaspor)

SARI KARTLAR: Mustafa Akbaş (Yeni Malatyaspor), Shengelia, Skubic (Konyaspor)

Dakika 2: Konyaspor tehlike yarattı. Skubic'in sağdan ortaladığı topa Bajic yakın mesafeden kafayı vurdu. Farnolle topu çeldi ve mutlak bir golü önledi. Dönen topu Chebake kornere yolladı.

Dakika 5: Konya atağında Bajic'e atılan topu Mustafa Akbaş engelledi.

Dakika 12: Yeni Malatya atağı Gökhan Töre ile gelişti. Bu futbolcunun pasından gelen topu Fofana kaleye şutladı, aut.

Dakika 14: Konya bu dakikada Ömer Ali Şahiner'le Malatya kalesine indi. Uzaktan şutu auta gitti.

Dakika 17: Gökhan Töre'nin kullandığı serbest atıştan gelen topu Konya savunması uzaklaştırdı.

Dakika 20: Konyaspor'un kazandığı serbest atıştan gelen topa Uğur Demirok kafayı vurdu. Top direkten dönerken, yardımcı hakem pozisyonun ofsayt olduğunu belirledi.

Dakika 24: Robin Yalçın'ın pasında topla buluşan Fofana rakibinden sıyrıldı, ceza yayının önünden şutunu attı. Kaleci Serkan topu kornere çelmeyi başardı.

Dakika 31: Konya atağında Guilherme soldan ortaladı, Shengilia'dan önce Hafez karşıladı ve kornere gönderdi. Kornerden sonuç yok.

Dakika 32: Duvar pasıyla Malatya kalesine yaklaşan Bajic, ceza sahası önünde yerden sert bir şut çıkardı, Farnolle gole izin vermedi.

Dakika 34:Hadziahmetovic, soldan Malatya cezasahasına girdi ve kendini yerde buldu. Konyalılar penaltı beklerken, hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 37: Yeni Malatyaspor, Murat Yıldırım'la korner atışı kullandı. Savunmadan seken topla buluşan Donald'ın topu aktardığı Umut Bulut, yakın mesafeden vuramadı.

Dakika 43: Konyaspor Milosevic'le serbest atış kullandı. Selim topa yükseldi, ancak rakibine faul yaptı.

4. hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+3: Monya atağında savunmadan seken topa vurmak isteyen Bajic, Chebake'nin müdahalesiyle kendisini yerde buldu. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterirken, Chebake'yi de kırmızı kartla oyun dışı bıraktı.

Dakika 45+6: Penaltı atışını Riad Bajic kullandı ve topu Malatya fileleriyle buluşturdu:0-1

İlk yarı konuk takımın 1-0 üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 46: Yeni Malatya atağında Gökhan Töre ofsaytta kaldı.

Dakika 51: Konya atağında Bajic'in pasıyla Guilherme topu içeriye çevirdi. Farnolle'yi geçen topa Milosevic hamle yaparken defans son anda kornere çelerek, golü önledi.

Dakika 54: Konyalı Guilherme'nin çaprazdan sert vuruşunda, savunmaya çarpan top Farnolle'yi yanılttı, ancak çerçeveyi bulamadı.

Dakika 57: Donald'ın Konya kalesine attığı şut sonuçsuz kaldı.

Dakika 61: Bifouma'nun Konya ceza sahasının dışından kaleye gönderdiği sert şutta Kaleci topu iki hamlede kontrol edebildi.

Dakika 64: Yeni Malatyaspor bu dakikada gole çok yaklaştı. Sağdan topu süren Fofana'nın ortasında Bifouma bomboş durumda iken yakın mesafeden topu kaleciye nişanladı ve takımını golden etti.

Dakika 70: Konya atağında Ömer Ali ceza sahasına girdi, Acquah ile mücadelede yerde kaldı. Konyasporlular penaltı beklerken hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 80: Yeni Malatyaspor bu dakikada golü buldu. Gökhan Töre soldan kazanılan serbest vuruşu kullandı. Savunmadan dönen topla ceza sahası dışında buluşan Murat Yıldırım, sert bir vuruşla ağlara gönderdi:1-1

Dakika 88: Malatya atağında savunmanın arkasına sarkan topu uzaklaştırmak için kalesini terkeden Kaleci Serkan, Bifouma'dan önce ceza sahası dışında topa elle müdahale edince, kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu kartın ardından, Bülent Korkmaz Ömer Ali Şahiner'i çıkardı ve yedek kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı oyuna soktu.

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı gösterdi.

Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Her hafta 10 kişi ile maçın yarısını oynuyoruz bu ne sorumsuzluk, böylesine zor süreçte bu ne vurdum duymazlık biraz daha dikkat. ?
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Her hafta defans oyuncuları sırayla kırmızı kart görüyorlar.Forvet hattımız diye bir şey hiç yoktur.Umut bulut 3.ligde bile oynayacak durumda değil.Chabeke in sahada varlığı külliyen zarar.birde ona kaptanlık vermişiz.yani nerden baksanız doğru bir tarafımız hiç yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bir kaç gün önce Gökhan ve Mustafa'yı niçin kadro dışı bıraktınız bugün neden ilk onbirde maça çıktılar biraz ciddiyet diğer oyuncular buna ne der her maç kırmızı kart gören oyuncular var Çarşamba trapzon hakemle basınla lobisiyle geliyor işimiz çok zor diyorum bugünden adamlar basın açıklaması ile hakemi baskı altına alıyorlar bu maçta akbastan kırmızı görür diye korkuyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • suat (4 yıl önce)
    ne günlere kaldık... maç sona ereli üç dört saat geçmiş...bir puan aldık diye halen çocuklar kadar seviniyorum...bu gece yastığa baş koyduğumda deliksiz bir uyku çekerim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil (4 yıl önce)
    Başkan ve yönetimi sezon başından itibaren süreci yönetemedi. Adamlarda kulübü yönetecek vizyon yok. Futbolcular ise yetersiz ruhsuz olumsuz ne denebilirse yazık ettiler Malatyaspor’umuza. Zamanında erdemlik gösterip ayrılsalardı bir çare bulunurdu. Adamların bakış açısı biz çıkardık biz düşürüp teslim edeceğiz. Ne yazıkki Malatya’nın sahibi yok kötü gidişe dur diyemediler. Gelip görüntü verdiler o kadar. Yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)Adil isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru söylüyorsun başkanı sadece bir vekilimiz gönderebilir onun adını yazmayacağım baska türlü gitmez o vekilimizdende şu ana kadar olumlu olumsuz bir şey duymadık.
    0
    0
    Yanıtla
  • pasa (4 yıl önce)
    Gillerme malatya maçında cezalı duruma düşmüş bence bilerek kart gördü.
    0
    0
    Yanıtla
  • Izmitli (4 yıl önce)pasa isimli kullanıcı yorumuna
    Statü gereği zaten oynayamiyordu. Cezalı olduğu maç, Malatya maçı değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bir hafta sonu insanlar güzel zaman geçirmek dinlenmek için maça gider daha stada giderken trafik ve toplu taşım çilesi başlıyor stada variyorsun oturacak maçı bekleyecek sohbet edecek bir yer yok maç bitiyor araban varsa o alandan çıkmak eve gelmek o trafiği yaşamak araban yoksa tıklım tıklım dolan toplu taşım aracını saatlerce beklemek üstüne birde takım berbat soruyorum degermi bu çile hey başkan beni futboldan soguttun bunu Haşim Karadağ ve Hikmet Tanrıverdi bile basaramamisti sizi kutluyorum ve siz oldugunuz müddetçe bırakın maça gitmeyi stadın yanından bile gecmeyececigim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Aşığı (4 yıl önce)
    Her hafta kırmızı kart olur mu? Bu kartı görenlere ağır ceza verilmeli. Bir takımın kaderiyle oynamak cezası kalmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Bir oyuncu eksik 1 puan aldilar cok iyi de lig bitene kadar doğum sancisi çekeceğiz Biz malatya sporu izleyip zevk almak istiyoruz Sanci cekmek değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (4 yıl önce)
    arkadaşlar takım bugün harikaydı hocamızda çok iyiydi. gelgelelim biz taraftarlara bende hep adil başkana saydırıyordum. ama bugün şunun farkına vardım 1. taraftar olarak bir defada o stadı doldurmuyoruz. 2. bir hatada futbolcularımıza moral vereceğimize hep yuhluyoruz. ve daha uzatmadığım maddeler bugün maçta gözlemledim taraftar olarak her konuda eksiğimiz çok ikinci yarı taraftar malatyasporumuzu ve futbolcularımızı destekleyince tabi hikmet hoca sayesinde biz taraftarlara yuhlamayın takımınızı ve futbolcularınızı alkışlayın diyince biz futbolcularımıza ve takımımıza destek vermeye başladık ve golü bulduk belki daha fazlasınıda bulurduk ilk yarıda takıma destek olsaydık. demem o ki bu başkan, bu takım ve bu futbolcular bizim bu saatten sonra stadımızı solduralım takımımızı ve futbolcularımızı hep destekliyelim lütfenn bahanesi yok bunun
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)Ümit isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle taraftar olarak yapılması gereken bu. Aksinin bir faydası yok aksine zarar veriyor. Stadı dolduralım kendi içimizde birlik olup tek ses verelim. Şu Trabzon maçı tam bir dönüm noktası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)
    Hikmet hoca umut ışığını yaktı. 10 kişiyle iyi reaksiyon vererek dönüşünü yaptı ve maçı alması işten bile değildi. Penaltı verilip üstüne kırmızıyla oyuncumuzun atılması kesinlikle haksızlık. Bundan sonra 1 puan bile altın kıymetinde. Mücadele ettiler daha takım gibiydiler. Donald ın çıkması ve bifouma nın girişi oyunu değiştirdi. Bifouma o pozisyonda atabilseydi çok farklı olurdu. Adil Gevrek bu takıma bu sıkıntıları yaşatmayacaktı. Ligde kalsak bile bırakması gerekiyor. Eğer düşersek her Malatya lı gördüğü yerde yüzüne tükürür.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozy ozy (4 yıl önce)
    Bu şartlarda bu kadar eksikle 10 kişi 1 puan iyidir her puanın çok önemi var şu zor dönemi atlatalım önce kavganın bağırmanın istifa et demenin zamanı değil sezon biter sonra kadromuz bu hocamız bu başkanımız bu taraftarda işte bu kadardık ötesi yok tebrikler takım tebrikler hocamıza birlik olmak zamanı
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Bu takımın baş sorumlusu bu takimin başında kalamaz ama onu kimse gonderemiyor sanki bu takım şahıs takımı olmuş insan döner geriye bakar özür diler ve hesabını kitabını verir çeker gider sanki tutkalla yapışmış sanki takımı bu hale başkası getirmiş bu saatten sonra avaraj takımı oluruz bir son üçe girersek ordanda inanın 18. Olarak ligden düşer ve dört yıl sonra birinci amatörde nur topu gibi bir efsanemiz daha olur bu il geçmişten hiç ibret almaz zaten bu ilde Malatyalılar azınlıkta olmasa Raşit kısacık abimiz Malatya'da Malatyalılar derneğini boşuna kurmazdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Hikmet hoca seni çok takdir ettim.Maç içindeki heyecanın takdire şayandı.Bu yeteneksiz futbolcular güruhunu adam edersen sen edersin.Bunlar senin heyecanına bakıp belki biraz motive olurlar.Allah yardımcımız olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Gokhani Akbaş i bir hafta içinde önce kadro dışı sonra affedip ve ilk onbirde sahaya çıkaranlar eserinizle gurur duyun birbirinin fotokopisi bifuma ve fofonayi aynı takıma alanlar santraforu olmayan takımı ortaya koyanlar gurur duyun bu takım ikinci devreye hiç calismamis gücü olmayan oyuncular faul yapıp kırmızı kart görüyor sürekli on kişiyiz kısacası cemal Turgut ve adil başkan birlikte istifaaaaâaaaaaa.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    adil gevrek belki burada yazılanlari okumuyordur ama, tüm stadın adil istifa diye bağırmalarıni duyuyordur sanırım... kulaklarını da tıkamamıstır herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    Gölge başkan cemal Turgut aman ha adilime dokunmayın demiş bir il takımı bu hale getiren başkanı gonderemedi şunu da söyleyeyim bu saatten sonra başkan kalsada gitsede bu takım düşer zaten bu ilden bir başkan çıkmıyor İstanbul'da yaşayanlar bu takımı yonetiyorsa bırakın o takım düşsün hafta içi açıklamalarda bulunan sayın vekilimiz Fendoğlu ve Naci abi ne kadar haklıymış bu takıma morinhoyu getirin değişmez adil başkan hikmet hocayı da gönder fatih terimi getir yine bu takım düşer bu adil başkan bu takımdan neden gitmez bu ilin ileri gelenleri bir Erol bulutu Sergen hocayı kemal hocayı dinleyin neden bu haldeyiz size söylesinler konuşmaz ama baş sorumlulardan Ali ravcida neden bu haldeyiz bilir .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Nasil bir kadro ile baslaniyor ? Anlam verilmiyor.Gökhan ve Mustafa kadro disi bir hafta önce yeni hoca geliyor ilk 11de basliyorlar Buna kargalar bile güler .Chabekden kaptanlik alinmali takimin kaptani Türkce iyibilen her zaman ilk 11de oynayan Lider bir oyuncu olmali .Hikmet hocada bizi yanilti Fornella,Gökhan,Mustafa,Umut ,Murat baslamasi bir intihardir.Bu kadro kurgusu ile ptt liginde ilk 5e giremez bu takim. Biz gercekten Bu ligi hak etmiyoruz , düsüp bir Kac yil altyapiyi yapip tekrar güclü bir sekilde dönmemiz daha uygun olur Bir Altinordu modeli , Trabzonspor gibi Dirilisi kendi yetisdirdigin genclerde aramali Dogru yol böyle olmali
    0
    0
    Yanıtla
  • . Mehmet (4 yıl önce)
    Sevgili Malatyalılar iyi oyuncuları gönderip elek altı oyuncuları alan yönetimin istifa etmesi lazım dikkat edin hep rakiplerimize yeniliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Bifuma vardı da niye onunla başlamıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam sakat.Anladınmı?BİFOUMA SAKAT.Buna rağmen oynattılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Bu kadro ve futbolla geçmiş olsun.Konyasporu kendi sahanda yenemiyorsan düşmeyi hak edersin.Bu başka ve yönetimden bir cacık olmaz.Boşuna bizi strese sokuyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    kesin Adil grevrek tembihledi oyunculari oynamayin diye. ben cikardim ben yoksam dussun diyor adil
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (4 yıl önce)
    Takımında bir sıkıntı olduğu kesin. Her maçta kırmızı kart olur mu ya. Yönetim bence bunu çözsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat malaytyasporun ligden düşmesine yardımcı olan Federasyon değil. Adil Gevre'tir
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Futbolcular oynamıyolar. Takımı resmen satıyorlar. Federasyon da zaten Malatya yı enbaşta düşürmek istiyor. Elveda süperli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Chbek yine yaptı yapacağını bırak atsın atacaksa takımı 10 kişi bırakmak içinmi yaptın ne haldeyiz bilmiyon umurundaki dünya
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (4 yıl önce)
    Malatyaspor kadrosu süper ligi hak etmiyor.bu futboluyla kesin düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (4 yıl önce)
    gökhan ile mustafa kadro dışıydı. ne oldu da geri aldınız. akşamdan sabaha karar değiştiriyorlar. sonrada eleştirince kızıyorlar...
    0
    0
    Yanıtla