SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor Toplanacak Ama..

0
Güncellendi - 2020-05-05 04:36:41
B.Yeni Malatyaspor Toplanacak Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin yeniden başlama ihtimaline karşı 15 Mayıs’ta yeniden toplanmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılı takımın çalışmalara start vereceği öğrenilirken, teknik direktör Hikmet Karaman’ın bu durumdan memnun olmadığı iddia edildi.

Tüm dünyası etkisi altına alan ve en çok spor camiasını etkileyen koronavirüs nedeniyle ülkeler lig maçlarını ertelemişti. Bazı ülkeler süreçle ilgili aldıkları kararları hayata geçirirken, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) alacağı karar merakla bekleniyor. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, koronavirüs (kovid-19) süreci kapsamında süresiz askıya alınan ligin yeniden başlama ihtimalini değerlendirerek, Mayıs’ın ikinci haftası toplanarak hazırlıklara başlamayı planlıyor.

Sarı kırmızılı takımın 15 Mayıs’ta Malatya’da toplanarak çalışmalara başlaması beklenirken, teknik direktör Hikmet Karaman’ın bu durumdan memnun olmadığı öğrenildi. 

Karaman, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Ligin Haziran’da yeniden başlayacağı bir öngörü. Haziran’ın ilk hafta ya da ikinci hafta başlayabilmesi için Mayıs’ta takımların minimum 4 veya 5 hafta antrenman yapmaları gerekiyor. Mayıs’ı düşünecek olursak bir ay ediyor. Türkiye olarak şuanda bulunmuş olduğumuz ortam oyuncuları bir araya toplayıp, antrenmana, başlangıca hazır olmayan bir ortamdayız. Bir günde 25 kişiyi 5’er kişilik guruplarla çalış ama bu çalışmanın lige başlayacak olan bir takıma performans ve form olarak olumlu yansıyacağını asla düşünmüyorum. Oyuncuları bir arada çalıştırsak; defansı bir arada çalıştıracaksınız, kimi zaman yere tükürülüyor, adam sakatlanıyor masör ve fizyoterapistin anında müdahale etmesi, MR’a götürmesi gerekiyor. Haftada 1 veya 2 futbolcu Türkiye’de futbol takımlarında MR çekilmeye gider. Virüsün olduğu bir dönemde hiçbir oyuncu hastaneye gitmek istemez” açıklamasını yapmıştı.

Öte yandan Asist Analiz’den Haluk Ayyıldız’ın haberine göre; deneyimli teknik adam, şu anda antrenman yapmanın bir risk olduğunu yöneticilere iletti. Karaman, bu bağlamda TFF’den verilecek olan garanti kararını beklerken, federasyon yöneticilerinden gelecek olan güvenceyi beklediğini de vurguladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Üzgün Malatya lı (4 yıl önce)
    Bu adam çok boş konuşuyor ilk başta birşey var zannettik ama bu adam sadece laf salatası yapıyor alakasız alakasız konuşuyor bu takımı biraz zor ligde tutar
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasporlu (4 yıl önce)
    hepiniz de haklısınız ne diyeyim. Eğer yönetim de azıcık malatya sevdası varsa bu takımı ligde tutar ama yoksa yapacak bir şey yok. ligde kalmak için kadro yeterli gerisi parasal ve motivasyon işleri bunları da halletsinler artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • ..44malatya (4 yıl önce)
    Sayin.malatyalilar.yorumcular.elestiriyi.birakin. Yonetime.hocaya.oyunculara.destek.verelim. Takim.superligte.kalmasi.icin.destek.olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (4 yıl önce)
    Çeneye vermiş Hikmet Karaman dışında konuşan TL di. Gördünüz mü. Adam icraat yerine çeneye vermiş. Çok bilmiş. Bırak laf ebrligini. Biran önce takımı topla çalıştırmaya basla. Zaten ben seninle Malatyaspor un kümede kalacağına inanmıyorum.
    0
    0
    Yanıtla