SON DAKİKA
SON DEPREMLER

B.Yeni Malatyaspor'dan Hain Saldırıya Tepki

0
Güncellendi - 2020-02-28 21:04:52
B.Yeni Malatyaspor'dan Hain Saldırıya Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Suriye- İdlib'de Türk askerine yönelik olarak rejim güçlerince gerçekleştirilen hava saldırısında 33 askerin şehit olmasına BtcTurk Yeni Malatyaspor'dan da tepki gelirken, Denizli maçı için Cuma günü yapılan son antrenmanda yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular Türk Bayrağı açtılar.

Kulübün sosyal medya hesabında, hain saldırı üzerine "Suriye'nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve yüce milletimize başsağlığı dileriz" mesajı yayınlandı.

Bu arada, Pazar günü deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacak olan B.Yeni Malatyaspor'un Cuma günü yapılan antrenmanından önce de, teknik heyet ve futbolcular, Türk Bayrağı açarak, saldırıya tepkilerini ve askerimize desteklerini ifade ettiler.

Sosyal medya hesabındaki paylaşımda, "Âsım’ın nesli diyordum ya nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi nâmusunu, çiğnetmeyecek. Şûhedâ gövdesi, bir baksana, dağlar, taşlar…O, rükû olmasa, dünyâda eğilmez başlar…Takımımız bugünkü antrenmanda şehitlerimizin ruhuna ithafen Türk bayrağı dalgalandırdılar.” denildi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    bugun besiktas da uzuntusunu belli etti ve cikti topunu oynadi. ben de diyorum ki ekmegini yedigin ulke topraklarini koruyan askerlerimize uzuluyorsan, cikip sahada o ekmek yedigin ulkedeki o sehir takiminda alnininterini sonuna kadar akit ve milletin tasindan tirnagindan eksilterek kendilerine verdigi maaslari haket. oradaki sehir olan askerin gecim sartlari belli. kendilerinin aldigi para belli. o kadar para aliyorsan cik oyna diyorum. bisi demiyorum. aldigi 3 kurus para ile aliesini gecimdiren ve vatan nobeti tutan askerlere saygini bole goster diyorum lafi o tarafa bu tarafa cekmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    3 puan alsak sevinemeyiz yenilsek üzülemeyiz Şimdi mehmetçik düşünme zamani Şehitlerin nasil mutlu olduklarini bir bilsek inanin üzülmeyiz seviniriz şehitlik en üst makam herkese kismet olmaz 55 yaşindayim seve seve giderim Hic olmasa bir kahraman askere siper olurum Benim gibi milyonlar var Saği solu gs fb simdi kardeşiz tekiz biriz Iyi günde birbirimiz yeriz böylesi günde tek can olup düşmani ezeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih Yavuz (4 yıl önce)
    futbol takimi bence bu sosyal ve milli konulara olan ayni duyarliligini saha icinde de malatya halkina karsi gosterip 3 puani almasi lazim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Bayram (4 yıl önce)Fatih Yavuz isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın Fatih Yavuz, yanlış anlaşılmasın, Yönetime ağır eleştiriler yapan biriyim ama Şahane bir duruş sergilemişler. Bu gün 3 puan konuşma günü değil. Eminim sizde böyle düşünüyorsunuzdur, dil sürçmesidir inşallah.
    0
    0
    Yanıtla