SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baba- Oğul Yaralandı, Otoya Silahlı Saldırıda Bulunuldu..

0
Güncellendi - 2019-02-06 19:34:34
Baba- Oğul Yaralandı, Otoya Silahlı Saldırıda Bulunuldu..
A- A+ PAYLAŞ

Çilesiz Mahallesi'ndeki olayda baba-oğul yaralanırken, Tecde'de bir araca yönelik silahlı saldırıda bulunuldu.

AKRABALAR ARASINDA KAVGA..

Baba-oğulun bıçakla yaralandığı olay, Pazartesi'ni Salı'ya bağlayan gece yarısı saat 00.00 sıralarında Çilesiz Mahallesi Ayvalı ve Şehit Sami Kibriz sokaklarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan iki ailenin fertleri arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı kavga sırasında M.K. ile oğlu M.T.K. yaralandı. Kavganın haber alınması üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevkedildi. Yaralı baba oğul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olay yeri yakınında bir adet de pompalı tüfek bulundu.

Baba oğulu yaraladığı öne sürülen M.B. adlı şüpheli kısa bir süre sonra polis tarafından yakalandı.

Hastanede tedavileri devam eden yaralılardan M.T.K.'nın durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TECDE'DE SİLAHLI SALDIRI..

Öte yandan, aynı gece 00.20 sıralarında da Tecde Mahallesi Hayrat Sokakta bir araca yönelik silahlı saldırıda bulunuldu.

Bir otomobille belirtilen yere gelen maskeli şahıslar tarafından pompalı tüfekle ateş açılması sonucu, park halindeki bir araçta 3 adet isabet meydana geldi. Saldırganlar, geldikleri araçla olay yerinden kaçarken, polis olayla ilgili araştırma ve soruşturmayı sürdürüyor.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • deniz (5 yıl önce)
    sahip gardaş teksasta kaç yıl kaldın bilmiş gibi yazıyorsun malatya bir çok ile göre hayli hayli iyi inşallah bundan sonra bu ve bunun gibi benzeri olaylar olmaz inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral (5 yıl önce)
    Yemin ederim emniyetimiz elinden geleni yapıyor allah onlara zeval vermesin gece gündüz elinden geleni yapıyorlar allahım yardımcıları olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk (5 yıl önce)
    Ben 18 yıldır istanbulda yaşayan ama doğma büyüme tastepeli olan bir malatyalı olarak tekrar malatya-ya dönmeyi düşünürken son bi kaç yılda malatyada ki bu huzur ve güven ortamının kaybolduğunu görünce dönüp dönmemekte tereddütte kaliyorum. Benim güzelim malatya-ya ne olmuş böyle her gün olaylar olaylar yazık valla güzel malatyama
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 yıl önce)
    Eskiden hatırlıyorum da çakı taşımaya korkardık şimdi millet cephaneyle geziyor
    0
    0
    Yanıtla
  • aliço (5 yıl önce)
    Bi olay 00:00 da diğeri 00:20 de meydana geliyor dikkat edin tam Çukur'un bitiş saati izleyen eline silahı alıp hasımı geliyor aklına
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    ekonomik kriz yok diyenlere kapak olsun. millet alacak verecek mevzusundan birbirine sıkmaya başladı bile..
    0
    0
    Yanıtla
  • SAHİP (5 yıl önce)
    MALATYA TEXASA DONMUS HABERIMIZ YOK HER GUN OLAY SILAHLAR KONUSUOR :(
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (5 yıl önce)
    Huzurun şehri mltyaa
    0
    0
    Yanıtla