SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bağımlılıkla Mücadele Ele Alındı

0
Güncellendi - 2019-08-30 03:11:12
Bağımlılıkla Mücadele Ele Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş Başkanlığında, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran, ilgili kamu kurumlarının müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Valilik 2 nolu toplantı salonunda uyuşturucu ile mücadele toplantısı gerçekleştirildi. Bu toplantıda; “İçişleri Bakanlığının Uyuşturucuyla Mücadele Çerçevesinde hedefleri, yaptıkları ve analizleri” ile bu yönde yapılan çalışmalar ele alındı. Toplantıda “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda ayrıca Malatya özelinde yapılan çalışmalar da değerlendirildi.

Toplantı öncesi Vali Baruş yaptığı konuşmasında, “Bağımlılıkla mücadele ile ilgili ilimizde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi amacı ile düzenlen bu toplantıda önemli kararların çıkacağına inanıyorum. Öncelikle daha önceki toplantımızda alınan kararların takibi ile ilgili konuları görüşeceğiz. Daha sonra da önümüzdeki süreçte yapmamız gereken, yerine getirmemiz gereken işleri tek tek değerlendireceğiz. Ayrıca bağımlılıkla mücadele konusunda daha etkili bir strateji ve yöntemler nasıl belirleyebiliriz, onun üzerinde duracağız” dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü’nün bu yöndeki çalışmalarının anlatıldığı sunumlarda bağımlılıkla mücadele kapsamında Malatya'da yapılan çalışmalar anlatılarak gelinen son nokta ele alındı.

Toplantı katılımcıların talepleri ve önerileriyle son buldu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız