SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bakan Ersoy İncelemelerini Sürdürdü

Bakan Ersoy İncelemelerini Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da incelemelerini sürdürdü.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Malatya'ya gelen Bakan Ersoy, kentteki ziyaret ve incelemelerine devam ediyor.

Yeşilyurt ilçesine giden Bakan Ersoy, burada Çavuşoğlu, Salköprü, Çarmuzu ve Cemal Gürsel mahallelerinde vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Bakan Ersoy, daha sonra Akçadağ ilçesine geçti. Bahri ve Yağmurlu mahallelerinde incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla görüşen Ersoy, kent genelindeki konteyner kentleri de ziyaret etti.

Bu arada, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun incelemelerde bulunmak üzere Cuma günü Malatya'ya geleceği bildirildi.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız