SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan Gibi Karşılandı

A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçesinde kurbanlar kesilerek karşılanan İnönü Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, bu ilgiye kayıtsız kalmadı ve ilçede Turizm Meslek Yüksekokulu'nun açılacağını ve bünyesinde kongre merkezinin de bulunacağı açıkladı.

Rektör Çelik, Darende ilçe girişinde Kaymakam Vural Karagül, Darende Belediye Başkan Vekili Orhan Ormancı, belde belediye başkanları ve kalabalık bir grup tarafından kurban kesilerek karşılandı. Darende ilçesinde meslek yüksekokulu kurulması için yer tahsis edilen Ali Dede mevkiine giderek, incelemede bulunan Prof. Dr. Çelik, Darende ilçesine uygulamalı turizm meslek yüksekokulunu açmayı düşündüklerini ve beraberinde kongre ve toplantı merkezlerinin de yapılacağını ifade etti.

Rektör Çelik, ilçede bazı tarihi eserleri de ziyaret etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam