SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakan 'Payidar Eserimiz' Diye Paylaştı

0
Güncellendi - 2021-05-18 00:53:51
Bakan 'Payidar Eserimiz' Diye Paylaştı
A- A+ PAYLAŞ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Tohma Köprüsünün fotoğrafını paylaşarak, “Gönülleri birleştiren işlevi ile pâyidar eserimiz” dedi.  

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya hesabından;  “Bereketli doğayla bütünleşmiş zarafeti, gönülleri birleştiren işlevi ile pâyidar eserimiz... Tohma Köprüsü” ifadeleriyle Tohma köprüsünün fotoğrafını paylaştı.  

Bakan Karaismailoğlu’nun paylaşımı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından da “Malatya ile Sivas’ı birbirine bağlayan karayolunda, Karakaya Barajı üzerinde stratejik bir konumda yer alan ve yapımında ileri mühendislik tekniklerinin kullanıldığı Tohma Köprüsü” ifadeleri kaydedildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • durucasulu (2 yıl önce)
    PAYİDAR eserin açılışı yapıldığı akşam bile ışıkları yanmadı. Ne payidar ne payidar göstermelik aydınlatma direklerindeki lambalar iddia ediyorum hiç yanmadı ve süslü balonlu bayraklı şatafat sadece açılış içinmiş.. Çıkıp payidar eser demek O yolu kullanan ve vatandaş olarak üzüldüm. Biraz ileriye gidelim Durucasu - Sürür Mahalleleri girişi Allah aşkına Kavşağı iptal etmek kırmızı ışığa döndermek kimin işine yaradı kim kime yalakalık ve menfaat sağladı... Ayrıca kırmızı ışık lambaları için açılıştan birgün önce kazılan ve daha kapatılmayan o kanalların sorumlusu ve takipçisi kim tabiki açılış oldu bitti sonrasında da. P A Y İ D A R
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Surekli esi kopruleri yollari gundeme getirilerek eserimiz diye ovunuyorlar yapilan yollar kopruler milletin vergileri ile yapiliyor Yapilan isler turk milletine ait sahislara ait deyildir
    0
    0
    Yanıtla
  • Başarı (2 yıl önce)
    Resmin çekildiği açı eski köprüye bakan perspektif.. yeni köprü arkada kalmış.. bunu da başaramamışlar :)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Emir Asaf (2 yıl önce)
    Söz konusu yatırımda emeği geçenlerden Allah razı olsun ancak madem yeni bir yol yapıyorsunuz eski köprünün asfaltını da yenileseydiniz keşke. Yıllardır mayın tarlası gibi belki yeni köprü ile birlikte asfalt dökülür dedik ama nafile kimse bir şey yapmadı maalesef. Yine de yol ve köprü için teşekkür ederiz.
    0
    0
    Yanıtla