SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bakırcılar Çarşısı'nda Motosiklet Yangını

0
Güncellendi - 2020-06-28 03:16:35
Bakırcılar Çarşısı'nda Motosiklet Yangını
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Bakırcılar Çarşısında kaynak yapıldığı esnada çıkan bir kıvılcımın sıçraması sonucu çıkan yangında motosiklet küle döndü.

Edinilen bilgiye göre Bakırcılar Çarşısında sabah saatlerinde yaşanan olayda iddiaya göre sokaktan geçen bir motosiklet, kapı önünde yapılan kaynaktan çıkan kıvılcımın sıçraması ile alev aldı. Motosiklet sürücüsü canını zor kurtarırken, alev alan motosiklet ise çevredekilerin korku dolu bakışları arasında küle döndü.

Yanan motosiklet itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, olayla ilgili ise inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Çavuşoğlu (4 yıl önce)
    Yuh yani kimse Bir kova Su alıpda Söndärmeye çalışmıyor sanki Film seyrediyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın Yerlisi (4 yıl önce)
    Demirci esnafının dükkanda çalışması mümkün değil dükkan alanı müsait değil özellikle demirci esnafı için daha uygun bir çalışma bölgesi oluşturulmalı.o çarşı bakırcı çarşısı olarak faaliyete başlamış ancak zamanla değişime uğramış.oraya giripte elbisesine kaynak ve spiralden sıçrayan çıngı değmemiş olan kolu yanmamış olan yoktur sanırım
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (4 yıl önce)
    Onlarca dükkanın birinde bile yangın tüpü yokmuymuş pes yani. Ancak öyle bakar durursunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (4 yıl önce)
    Demek ki neymiş iş yeri açma çalıştırma ruhsatı verilirken istenilen yangın söndürme tüpü sartmis ve ne yazık ki koca çarşıda bi kişi de bile yokmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reaya (4 yıl önce)
    Bakırcılar Çarşısı, demirci esnafı için uygun değil. Bu tür işler atölyede değil de böyle yolun ortasında yapılırsa iş kazaları kaçınılmaz olur. Oradan geçerken hem işini yapan zanaatkarlar rahatsız oluyor, işini sürekli bölmek zorunda kalıyor hem de geçen kişi verdiği rahatsızlıktan mahcup olup nasıl geçeceğini kara kara düşünüyor. Bir an önce demirci esnafı, uygun atölye koşulları sağlanarak, esnaflarımız mağdur edilmeden daha uygun bir yere taşınmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya çocuğu (4 yıl önce)Reaya isimli kullanıcı yorumuna
    Daha önce restorasyon çalışmaları yapılarak yenilendi ve bir dünya para çöp oldu o dönem halkın ön görüsü ise yıkılıp alt katlarını kapalı otopark (5 katlı) giriş katta bakırcıların süs eşyaları satış mağazaları üst katlar ise iş merkezi olarak yapılır diye düşündük ama vizyonsuz yöneticiler yapmadığı gibi ihaleyi alan firma hep dandik malzeme kullandı. Şuan atıl vaziyette ve paralar hiç oldu boşa gitti
    0
    0
    Yanıtla