SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Arapgirspor Elazığ'da Rakibine Fark Yaptı

BAL'da Arapgirspor Elazığ'da Rakibine Fark Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge Grubunda yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, evinde Liderle berabere kaldı. Arapgirspor, Elazığ deplasmanında rakibine fark atarken, Malatya İdmanyurdu Adıyaman Kahta’dan mağlup döndü.

BAL 2. Grupta 12. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:

Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 0 - Kahramanmaraş İstiklalspor: 0 
Yeşiltepe 1.nolu Sentetik sahada oynanan maçı Berat Buğra Çelik, Cihan Ahmet Göre, Kerim Kaan Matyar hakem kadrosu yönetti.
Karşılaşmada tarafların çabası gol getirmedi Karşılaşma başladığı gibi 0-0 sonuçlandı.

Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor : 0 –Arapgirspor: 6 
Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Sahada oynanan ve  Cem Eray Eşmekaya, Turan Çelik, Mustafa Soner Yüce hakem üçlüsünün yönettiği maçı Arapgirspor 6-0 kazandı.
Arapgirspor’a galibiyet getiren golleri Dk.10 Osman Türkmen, Dk.14-55-76  Burak Ağaoğlu, Dk. 22 Mehmet Furkan Ağca, Dk. 45+2 Kürşat Akçadağ   kaydetti.

Kahta 02 Spor: 4 Malatya İdmanyurdu: 2
Kahta İlçe sahada oynanan maçı Abdülselam Koçak, Oğün Keleş, Fatih Yüzbaşı hakem üçlüsü düdük çaldı.
Kahta 02 Spor’aspor’a galibiyet getiren golü Dk. 20 Ahmet Gazihan Fırat, Dk5+1 Sefa Yılmaz, Dk. 49 Bulut Akbaş, Dk. 83 İbrahim Halil Keser attılar.. Malatya İdmanyurdu golleri Dk. 24 Barış Totoğlu, Dk. 41 Mehmet Yusuf Erdoğan kaydeti.

Malatya takımlarının 13. hafta maçlarının programı şöyle:  

25.12.2022 Saat 13.00 Aksaray Gençlikspor -  Malatya Yeşilyurt Belediyespor 
25.12.2022 Saat 13.00 Arapgirspor - Elbistanspor 
25.12.2022 Saat 13.00 Malatya İdmanyurdu – Siverek Belediyespor

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız