SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Arguvan Yenildi, Pütürge'de İlk Galibiyet

BAL'da Arguvan Yenildi, Pütürge'de İlk Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Bölge Grubunda yer alan, grup lideri Arguvan Belediyespor depasmanda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor'a 3-0 yenilirken, grup sonuncusu Pütürge Belediyespor kendi sahasında Malatya İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı.

ARGUVAN MAĞLUP AMA PLAY-OFF GARANTİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi spor tesisleri sahasında oynanan maçı Hasan Can Tamtekin, Ali Bezgin, Perihan Gençoğlu hakem yönetti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor’a galibiyet getiren golleri Dk.4 Oğuzhan Türkmen Dk.29 Emre Yavuz, Dk.81Halil Yıldız kaydetti ve maç ev sahibi takımın 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Ligin bitimine 2 hafta kala Arguvan Belediyespor Play- off oynamayı garantiledi.          

PÜTÜRGE'DE İLK GALİBİYET..
Pütürge İlçe sahasında oynanan Pütüge Belediyespor- Malatya İdmanyurd maçınnda Mehmet Kara, Ahmet Algül, Hakan Kara hakem kadrosu görev yaptı. Pütürge Belediyespor’a galibiyet getiren golü Dk.61 Osman Zengin kaydetti. Karşılaşma Pütürge Belediye spor 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Pütürge Belediye bu galibiyetle puanını 5'e çıkarırken, sonunculuktan kurtulamadı.

6 puanla alttan 2. sırada yeralan Darendespor ise haftayı bay takım olarak maç yapmadan geçirdi.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Arguvan Belediye- M.İdmanyurdu maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız