SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da İki Maç Oynandı

A- A+ PAYLAŞ
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grup’ta 44 Malatyaspor, Kahramanmaraş Belediyespor’a 3-2 mağlup olurken; Malatyaspor, Şanlıurfa İl Özel İdarespor’u 3-0 yendi. 
  
Yeşiltepe’de günün ilk karşılaşmasında 44 Malatyaspor, grup lideri Kahramanmaraş Belediyespor’u ağırladı. Serhat Aktan, Yasin Eniri ve Ekrem Gönülaçar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmayı Kahramanmaraş Belediyespor 3-2 kazandı. Kahramanmaraş Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri 47. dakikada Mehmet, 75 ve 83. dakikada Bünyamin kaydederken, 44 Malatyaspor’un gollerini 51 ve 61. dakikada Halil attı. 
  
Günün ikinci karşılaşmasında ise Malatyaspor, Şanlıurfa İl Özel İdarespor’u 3-0 mağlup etti. Sarı kırmızılı takıma galibiyeti getiren golleri Okan Gültekin (2) ve Okan Yurttaş attı.
 
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.226 saniye