SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da M. İdmanyurdu Sahasında Hezimete Uğradı

BAL'da M. İdmanyurdu Sahasında Hezimete Uğradı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge Grubunda yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Elazığ’da, Arapgirspor sahasında galip gelirken Malatya İdmanyurdu sahasında farklı yenildi.

13. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle: 

Elazığ Aksaray Gençlik Spor: 0 - Malatya Yeşilyurt Belediyespor: 2
Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik sahada oynanan maçı Turhan Beyke, Abdullah Semerci, Alicem Turunç'tan oluşan hakem ekibi yönetti. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a galibiyet getiren golleri Dk. 6 ve 55 de Hüseyin Onur Kaçar kaydetti.

Arapgirspor: 2 – Elbistanspor: 1 
Arapgir İlçe sahada oynanan maçı Oktay Sağlamcı, Muhammed Enes Sarmaşık, Mehmet Eren hakem üçlüsü yönetti.
Arapgirspor’a galibiyet getiren golleri Dk.20 Burak Ağaoğlu Dk.29 Osman Türkmen, atarken Elbistan Belediyespor’un golünü Dk. 67 Efe Çopur kaydetti.

Malatya İdmanyurdu: 1- Siverek Belediyespor: 9
Yeşiltepe 1.nolu sentetik sahada oynanan ve Melih Kurt, Erdoğan Çak, Furkan Şekerci hakem kadrosunun yönettiği maçta Malatya İdmanyurdu rakibi karşısında ağır bir mağlubiyet aldı.

Siverek Belediyespor’a galibiyet getiren golleri Dk. 5 ve 25 Abdullah Berat Demir Dk.11 Demhat Kaymaz, Dk.39 ve 51 Ömer Erel Dk. 42 ve 53 Mahsuni Boztepe Dk. 67 Mehmet Şirin Gümüş Dk.74 Semih Ekmen atarken Malatya İdmanyurdu’nun tek golü Dk. 82 Mehmet Yusuf Erdoğan’dan geldi.

13 Hafta sonunda 1.devre sonu puan durumu şöyle oluştu:

Kahramanmaraş İstiklalspor 37 puanla birinci, Malatya Yeşilyurt Belediyespor 29 puan üçüncü, Arapgirspor 22 puan Yedinci, Malatya İdmanyurdu 10 onbirinci sırada yeraldı. Akçadağspor Ligden ihraç edilmişti.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız