SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatya Takımlarından 2'si Galip

BAL'da Malatya Takımlarından 2'si Galip
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. bölge grubunda yer alan Malatya takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor kendi sahasında, Malatya İdmanyurdu deplasmanda kazanırken, Arapgirspor deplasmanda kaybetti.

15. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle:  

Malatya Yeşilyurt Belediyespor – 12 Bingölspor: 3-0 
Yeşiltepe Spor Kompleksi 1.nolu sahada oynanan maçı Turhan Beyke,Adil Şanlı, Ali Kemal Sarıkcıoğlu hakem kadrosu  yönetti.                                                                    
Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a galibiyet getiren golü Dk.41 Erhan Gözetlik, Dk.58 ve 87 Fazlı Ayan kaydetti.

Dersimspor - Arapgirspor: 2-1
Tunceli Atatürk Stadında oynanan maçı Veysel Yamaç, Semih Koca, Mustafa Ateş'ten oluşan hakem üçlüsü yönetti.                                                        
Dersimspor’a galibiyet getiren golü Dk.44 Serkan Osma Dk.78 Yusuf Ensari kaydetti. Arapgirspor’un golü Selahattin Onyedili'den geldi.

Elazığ Aksaray Gençlikspor – Malatya İdmanyurdu: 0-2
Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik Sahada oynanan maçta Onur Sekman, Yasin Mert Karahan, Baran Karaman'dan oluşan hakem kadrosu görev aldı. 
Malatya İdmanyurdu’na galibiyet getiren golleri Dk. 33 Kadir Koyuncu, Dk.67 Şeh Suvar Tiryaki attılar.

Bu sonuçların ardından; Malatya Yeşilyurt Belediyespor 35 puanla üçüncü, Arapgirspor 25 puanla altıncı, Malatya İdmanyurdu 13 puanla on ikinci sırada yer alıyor. BAL'da sezona başlayan diğer Malatya takımı Akçadağspor ligden çekilmişti.

Grupta 16. hafta maçlarının programı şöyle:                                                                 

12.02.2023 Saat 13.00 Malatya İdmanyurdu - Kahramanmaraş İstiklalspor                                
12.02.2023 Saat 13.00 Arapgirspor – Kahta 02spor

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAF: Malatya Yeşilyurt Belediyespor- 12 Bingölspor maçından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız