SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Malatyaspor, Elazığ Deplasmanından Puan Çıkardı

BAL'da Malatyaspor, Elazığ Deplasmanından Puan Çıkardı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. grubunda yer alan Malatyaspor,Elazığ deplasmanında rakibiyle 0-0 berabere kalırken, ligdeki diğer Malatya temsilcisi Hekimhan Belediyespor evinde 4-0 yenildi.

Elazığ Aksaray Gençlikspor - Malatyaspor: 0-0   
Elazığ Gençlik Merkezi Sentetik sahada oynanan maçı Hakan Çam, Eren Şahin, Muhammed Buğra Karaca 4.hakem Sema Çetin'den oluşan hakem kadrosu yönetti.

Her iki takımımın galibiyet için çabaları sonuç vermeyince karşılaşma 0-0 sonuçlandı.

Hekimhan Belediyespor – Dersim Spor: 0-4 
Hekimhan İlçe Stadında oynanan maçı Güney Güneylioğlu, Burak Savaş, Adil Şanlı 4.hakem Hasan Uyduran yönettiler.

Dersim Spor’a galibiyet getiren golleri Dk.29 Batuhan Necioğlu, Dk.45+6'da Halil Can Durmuş, Dk.54 Oğuz Can Yorulmuş, Dk.69 Özgür Dükme kaydettiler.

Malatya takımlarının 6. hafta maç programı şöyle:                                                              

19.11.2023 Saat 13.00 Malatyaspor – Erzincan Ulalar Spor,        
19.11.2023 Saat 13.00 Elazığ Başarı Otomotiv Rüstempaşa Spor Kulübü - Hekimhan Belediyespor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatya (5 ay önce)
    Boş beleş puan kayıpları yaşıyoruz Bingölün profesyonel liglerde takımı yok gönlüm Malatya 3.liğe çıksın diyor aklım Bingölü daha şanslı görüyor.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Serdar MALATYALI (5 ay önce)
    Elbet çıkacağız
    %67
    %33
    Yanıtla