SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Mücadele Eden Malatyaspor Rakibine Gol Yağdırdı

BAL'da Mücadele Eden Malatyaspor Rakibine Gol Yağdırdı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. grupta mücadele eden Malatyaspor, kendi sahasında ağırladığı rakibi Ovacık Munzurspor'a gol yağdırdı:9-0. BAL'daki diğer Malatya temsilcisi Hekimhan Belediyespor ise Yozgat deplasmanında rakibine farklı yenildi.

MALATYASPOR'DAN 9 GOLLÜ GALİBİYET
Malatyaspor'un 9-0 galip geldiği  ve Yeşiltepe 1.nolu Sentetik Saha'da oynanan maçı Nurhak Ibılı, Sadettin Ebrar Balcı, Dursun Enes Gül, 4.hakem Adilhan Mayda'dan oluşan hakem kadrosu yönetti..

Malatyaspor’a Ovacık Munzurspor karşısında farklı galibiyet getiren golleri Dk. 8 ve 26 Furkan Karabatak, Dk.28, 30, 49 ve 90+1 Berkay Yüksel, Dk.44 Mert Gün, Dk.55 Gökhan Berkay Yıldız, Dk.83 Ömer Halis Güven kaydettiler.

HEKİMHAN BELEDİYE MAĞLUP
Bu arada, BAL'daki diğer Malatya temsilcisi Hekimhan Belediyespor ise Yozgat Belediye Bozokspor'a 5-0 yenildi.

Bozok Stadı Sentetik Dış Saha’da oynanan maçta Faruk Küstül, Musa Çetindemir, Sefa Altunışık, 4.hakem Melihcan Filiz hakem kadrosu görev yaptı.

Yozgat Belediye Bozokspor'a galibiyet getiren golleri Dk.2 Mustafa Aşan, Dk.19 Yahya Kemal Baki, Dk.22 Umut Koray Boz, Dk.41 Reha Kurt ve Dk.78'de Ahmet Üner attılar.

5. HAFTA PROGRAMI..
Malatya takımlarının 5. hafta maçlarının programı şöyle:

12.11.2023 Saat 13.00 Aksaray Gençlik Spor – Malatyaspor,
12.11.2023 Saat 13.00 Hekimhan Belediyespor – Dersim Spor.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • burak inan (5 ay önce)
    malatyaspor neden maçlarını stadda oynamıyor? er tv neden bingöl maçlarını veriyor? garip garip işler..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mk44 (5 ay önce)
    Biz artık Malatya takımlarının üst liglerde Malatya derbisi yapmasını istiyoruz, hem Malatyaspor hemde Yeni Malatyasporun bigün Super ligde karşılaştığını görmek nasip olur inşallah...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (6 ay önce)
    Efsanemiz i tebrik ederiz, her sene bir üst lige diyerek hedef layık olduğumuz yere superlige dileğiyle.
    %50
    %50
    Yanıtla