SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'da Yozgat Deplasmanında Oynayan Malatyaspor, Galibiyeti Koruyamadı

BAL'da Yozgat Deplasmanında Oynayan Malatyaspor, Galibiyeti Koruyamadı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grubunda yer alan, Malatyaspor, Karşılaşmada 1.0 öne geçmesine rağmen galibiyeti koruyamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.  Hekimhan Belediyespor evinde 4-0 yenildi.

10. hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle. 

Yozgat Belediyesi Bozok Spor - Malatyaspor:  2-1     

Bozok Stadı Sentetik Dış saha’da oynanan maçı Ümit Gürsoy, Alp Yasin Osma, Hakan Balkan 4.hakem Enes Bahattin Kaya'dan oluşan hakem kadrosu yönetti.         

Maçta Malatyaspor, 49. dakikada Deniz Boztepe'nin golüyle 1-0 öne geçmesine karşın, 68. dakikada Emre Adiloğlu ve 80. dakikada Reha Kurt'un gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. 

Hekimhan Belediyespor - Murat 2020 Genç Spor: 0-4

Hekimhan İlçe Stadında oynanan maçta Abdulkadir Oral, Murat Çam, Kadir Poyraz 4.hakem Tufan Gönoğlu hakem kadrosu görev aldı.

Murat 2020 Genç Spor’a galibiyet getiren golleri Dk.2 ve 81 Mustafa Yağcı Dk. 85 Selçuk Yıldız Dk.89 Azat Yeşil kaydettiler.

BAL'da Malatya takımlarının 11. hafta maçlarının programı şöyle:                                                               

24.12.2023 Saat 13.00 Malatyaspor – Dersimspor:

24.12.203 Ovacık Munzur – Hekimhan Belediyespor: 0-3 (hükmen)   

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com    

FOTOĞRAFLAR: Yozgat Hakimiyet

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Forzamalatyaspor (4 ay önce)
    Zaten profesyonel takımımız var ve 1.ligde. Bu ne yani. Enerjimizi oraya harcayalım bundan bir şey çıkmaz. Milleti yenimalatyaspordan soğutmayalım lütfen
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Malatya (4 ay önce)
    Ümitler başka bir bahara kaldı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Konu kapandı (4 ay önce)
    Maalesef bu sene konu kapandı gibi görünüyor. Umarım seneye çıkarız bir üst lige. Takıma kesinlikle birkaç takviye şart. 3-4 maçını izledim orta saha ve sol kanat ve sağlam bir forvet şapşart
    %100
    %0
    Yanıtla