SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balık Avı Yasağını İhlal Eden 17 Kişiye Ceza

Balık Avı Yasağını İhlal Eden 17 Kişiye Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Karakaya Baraj Gölü'nde av yasağını ihlal eden 17 kişiye 105 bin 620 lira ceza kesildi.

Kale İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün su ürünleri ekipleri ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bot Timi Komutanlığı personellerince, Karakaya Baraj Gölü'nde av yasağı dolayısıyla denetim yapıldı.

Ekipler, kontrollerde iç sularda sazan ve sazangiller av yasağını ihlal eden ve oltayla avcılık yapan 12 kişiye 5 bin 628'şer lira, zıpkınla avcılık yapan 3 kişiye 1654'şer lira, ruhsatsız ticari avcılık yapan 2 kişiye 16 bin 561'er lira olmak üzere 17 kişiye 105 bin 620 lira idari para cezası uyguladı.

Avlanan kişilerde, 29 dip oltası, 18 kamış olta, 9 tırıvırı, 2 zıpkın, 500 metre ağ ve 9 yardımcı aparat gibi malzemeler ele geçirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • DELİDİR (11 ay önce)
    Amatör olta balıkçısı olarak Gelecek nesillere de balık avlama sevgisi bırakmak ve balık popülasyonunun devamı için bu verilen cezaları ve kontrolleri az buluyorum av yasağı hariç aylarda daha fazla kontrolleri yapmak lazım çünkü bohçacı tekne avcıları çoğaldı ufak sazanları Suriyelilere el altından satıyor halbuki bir sazanın pazara çıkması kırk santimden yukarı olması lazım ama gel gör ki çok bohçacı olta ve tekne balıkçıları var, kontrol bu teknecilerde sıfır nedense.
    %100
    %0
    Yanıtla