SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Balık Tuttuğu Çayda Boğuldu

0
Güncellendi - 2018-04-14 22:29:24
Balık Tuttuğu Çayda Boğuldu
A- A+ PAYLAŞ

Arkadaşları ile birlikte Sultansuyu Çayı’nda balık tutmaya giden 18 yaşındaki genç, suya düşmesi sonucunda boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Duranlar Mahallesinde Sultansuyu Çayı’nda meydana geldi. İddiaya göre; 18 yaşındaki Fatih Coşkun, 3 arkadaşı ile birlikte Sultansuyu Çayına balık tutmaya ve pikniğe gitti. Balık tutmak için ağı bağlamak isteyen Ahmet Coşkun, dengesini kaybederek suya düştü.

Suyun derin olması nedeniyle arkadaşları tarafından çıkartılamayan gencin kurtarılması için Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden yardım istendi.

Bölgeye İtfaiye su Altı kurtarma ekibi ile birlikte 112 acil servis ve jandarma ekipleri yönlendirildi.

İtfaiye ekiplerince yapılan çalışma sonucunda gencin cesedine 5 metre derinlikte ulaşılarak çıkartıldı.

Gencin cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • cemile (6 yıl önce)
    allah rahmet eylesin Yakınlarına sabır versin inşallah. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim KOCAASLAN (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Üzgün (6 yıl önce)
    RABBİM rahmet eylesin İNŞAALLAH mekanı cennet olsun RABBİM geride kalanlara bol sabır versin ( Amin )
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ÇAM (6 yıl önce)
    ÖLEN GENÇ MALATYADA SPOR CAMİASINDA SÜMER SPOR GENEL KAPTANI OLARAK BİLİNEN NURETTİN ÇOŞKUN UN OGLU ALLAH RAHMET ETSİN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan (6 yıl önce)
    Bu suyu biliyorum çok girdim başta derin değildi sonradan kepçe tarafından resmiyeti bizlerce bilinmeyen bir şekilde kazılarak derinliği arttırıldı. Göletin dibinde baya yoğun bi miktarda çalı ve büyük kütleli ağaç parçaları var ve birde o parçalara takılı unutulan olta ve halk dilinde tırıvırı denilen fileler var çocuk muhtelemelen takılmıştır dipde de akıntı iyicene sıkıştırmış çünkü az ilerisinde su derinliği 5 metreden 20 cm ye düşüyo o suda takılmak neredeyse imkansız kısa zaman icinde o suyun temizlenmesi gerek o gölette yüzen 10 yaşında çocuklar görmüşüm bir an önce gereği yapılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah rahmet eylesin. Kenan beyin yazdıkları önemli bir uyarıdır. Akarsuların ıslahı önemli bir konudur. İdareler gereğini derhal yapmalı. Gerekli güvenlik önlemleri gecikmeden alınmalı. Yoksa Allah korusun başka canları yitiririz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    aslan gibi deli kanlı rahmetli olmuş yazmış duranlar yeşilyurta baglıymış arkadaşım insan olmüş yeşilyurt olsa ne olur battalgazi hatta paris olsa neyazar insan ölmüş insa
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa bey boğulan genç kardeşime Allahtan rahmet diliyorum haberin doğru bilgilerle verilmesi geretiğini düşündüm senin bakışın ters
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskici (6 yıl önce)
    Biraz araştırsanız duranlar mahallesi yeşilyurt ilçesine bağlı
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)Eskici isimli kullanıcı yorumuna
    Hay Allahım gencecik çocuk gitmiş adamın dert ettiği şeye bak
    0
    0
    Yanıtla