SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BAL'ın İlk Haftasında Malatya Takımları Karşılaştı

BAL'ın İlk Haftasında Malatya Takımları Karşılaştı
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Bölge Grubunda yer alan, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Malatya İdmanyurdu, Akçadağspor, Arapgirspor İlk hafta maçlarını oynadılar. 

Malatya takımları fikstür gereği ilk hafta maçlarını kendi aralarında oynadılar. Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve  Arapgirspor lige galibiyetle başladılar.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor-Malatya İdmanyurdu: 2-0 
Yeşiltepe Spor Tesisleri 1.nolu  sahada oynanan maçı Olcay Yıldırım, Zahit Yanılmaz, Kenan Gende  hakem kadrosu yönetti.    Yeşilyurt Belediyespor’a galibiyet getiren golleri Dk.36 Erhan Gözetlik Dk.93 Aziz Ceylan kaydetti.

Akçadağspor- Arapgirspor: 0-2
Akçadağ İlçe Stadında oynanan maçı Uğur Baydemir, Burak Yalçın, Fatih Çakılcı hakem kadrosu yönetti. Arapgirspor’a galibiyet getiren golleri Dk.21 Osman Türkmen, Dk.80 Burak Ağaoğlu, Dk.83 Mehmet Titiz kaydetti.

Grupta 2.hafta maçlarının programı şöyle:                                                                    

9.10.2022 Saat 14.00 12.Bingölspor-Malatya Yeşilyurt Belediyespor 
9.10.2022 Saat 14.00 Arapgirspor-Dersimspor                                         
9.10.2022 Saat 14.00 Fırat Üniversitesi Gençlik ve Spor-Akçadağspor 
9.10.2022 Saat 14.00 Malatya İdmanyurdu-Aksaray Gençlikspor

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız