SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bariyer Hırsızına Suçüstü

0
Güncellendi - 2018-12-19 04:46:19
Bariyer Hırsızına Suçüstü
A- A+ PAYLAŞ

Yol kenarındaki bariyerleri çalmakta olan bir şahıs, polis ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Beylerderesi mevkiinde meydana gelen olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğümüze bağlı ekiplerce 12.12.2018 günü saat 21.30 sıralarında devriye görevi ifa eden ekiplerimizce Beylerderesi Mevkii Gaziantep Caddesi üzerinde bir kamyonetin yol kenarında park halinde olduğu ve bir şahsın elinde anahtarla yol kenarında bulanan demir bariyerleri söktüğü görülmüş. Aracın kasa kısmında yapılan incelemede her biri (3) metre boyunda (50) kilogram ağırlığında (6) adet kasa içerisinde (6) adet yerde sökülmüş halde toplam (12) adet yaklaşık (600) kg ağırlığında ve (40.000) TL değerinde demir bariyerin olduğu görülmesi üzerine şahıs gözaltına alınmış ve hakkında yasal işlem başlatılmıştır."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Abdulkadir (5 yıl önce)
    Devlete maliyeti 67 liradır, hırhız onu elli kuruşa satar. Allah belalarını versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yuhh (5 yıl önce)
    davetiye çıkarıyorlar. Eşeğin aklına karpuz kabuğu misali
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    karayollarına ait bariyer demir ucuz demir degil çelik ve pahalı . kaza yaparsan devlet karayolları senden rücu ederse değerini görürsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (5 yıl önce)
    Y 40 bin değildir o. Yanlış bilgi verip milleti özendirmeyin. Biraz düşünce lütfen haberleri yayımlamadan önce! Kilosu 67 lira olur mu bi demirin?
    0
    0
    Yanıtla