SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bariyerlere Çarpan Motosiklet Sürücüsü Öldü

0
Güncellendi - 2019-06-28 20:03:29
Bariyerlere Çarpan Motosiklet Sürücüsü Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde bariyere çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'dan Malatya istikametine giden Murat Alagöz (41) idaresindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet, Sürgü Mahallesi girişinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Yaralı sürücü, kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından motosiklet sürücüsünün cenazesi otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ELAZIĞ YOLUNDAKİ KAZA..

Bu arada Malatya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Malatya-Elazığ kara yolu Erenli Mahallesi mevkisinde, Ömer Lütvi Akbaba idaresindeki 80 DF 310 plakalı otomobil ile aynı yönde ilerleyen Mehmet Öz yönetimindeki 06 BHN 898 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada sürücü Mehmet Öz yaralandı.

Yaralı sürücü, 112 Acil Servis ekiplerince Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırıldı.

İha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hüseyin (5 yıl önce)
    Emniyet uyuyor, adam sen Adiyamandan kalk dünyanın yolunu gel kaza yap. Allah rahmet eylesin. Fakat adam o kadar yol geliyor, o yolda hiç mi polise denk gelmiyor ? Hiç mi bir mobese kamerası görmüyor ?? Ya adamın görünmez pelerini var, yada dediğim gibi emniyet uyuyor. Egsoz takanlara ve cam filmi takanlara uyumuyor ama. Lütfen emniyet teşkilatının ve milletimizin ferdi koruyucuları ! İşinizi yapın. Kasksız çıkarmayın trafiğe, caydırıcı cezalara mağruz bırakın, bu millet ceza ödemeyi sevmez kask takar.
    0
    0
    Yanıtla