SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baro Başkanlığına Demez Yeniden Seçildi

Baro Başkanlığına Demez Yeniden Seçildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Baro Başkanlığına, seçime tek başkan adayı olarak giren Avukat Onur Demez yeniden seçilirken, 10 kişilik yönetim kurulu da belirlendi.

Malatya Barosu seçimleri, Baro’nun Malatya Adliyesi karşısındaki sosyal tesisinde gerçekleşti. Baro Başkanlığı için mevcut başkan Onur Demez tek aday olarak seçime girdi. Onur Demez, genel kurulda en fazla oyu alan isim olarak 519 oy ile yeniden başkan seçildi.

Malatya Barosu Yönetim Kurulu’na seçilen avukatlar ve aldıkları oylar şöyle:

Çetin Özcan( 375),  Deniz Sezgin (368),  Çağla Yücel (332), Osman Akyol (320), Volkan Durhan (319) Halis Öztoprak (318), Duygu Hanlıoğlu Levent (317), Muhammet Şinasi Ekmekçi (311), Fırat Çalışır (307) ve Ruşen Doğan (304).

Malatya Barosu Disiplin Kurulu’na Ahmet Turan Alper (475), Kurtar Kaya (403), Mehmet Şahin (412), Münür Reşat Kara (384) ve Tarık Arpacı (366), Denetleme Kurulu’na Şahin Tezcan (484), Birgül Akengin Özdağ (455) ve Ahmet Gelegen (413) seçildiler.

Malatya Barosu Türkiye Barolar Birliği Delegeliklerine ise Murat Görgeç (371), Gökhan Ulu (325) ve Çiğdem Ağdağ Baydoğan (283) seçildi.

İki yılda bir yönetimini belirleyen Malatya Barosu'nun 2020 yılında yapılması gereken seçimleri, koronavirüs salgını nedeniyle 1 yıl ertelenince Avukat Enver Han başkanlığındaki baro yönetiminin görevi de 1 yıl uzamış, 2021 yılı Eylül ayında yapılan seçimler sonucu Avukat Onur Demez başkanlığındaki yönetim, kalan 1 yıllık süre için seçilmişti. Baronun, 9 Ekim Pazar günkü seçiminin 2 yıllık yeni dönem yönetimini belirlemek üzere yapıldığı bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Muzaffer Başğemez (1 yıl önce)
    Onur Demez'e görevinde başarılar dilerim.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Halis ÖZTOPRAK diye biri var ama o 1938 doğumlu Toprak holdingi kurucusu Halis AĞA diye anılır. Acaba Avukat mı olmuş...VeSSelam...
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Abdukadir Çolak (1 yıl önce)
    Sayın Onur Demez'i ve arkadaşlarını tebrik ederim.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Av.Atakan KAYA (1 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    %44
    %56
    Yanıtla