SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Başbakan (!) Malatya'ya Geliyor..

0
Güncellendi - 2021-02-18 03:06:58
Başbakan (!) Malatya'ya Geliyor..
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün Malatya'ya yapacağı açıklanan ziyareti duyuran billboard görsellerinde, Mustafa Sarıgül için "Sayın Başbakanımız Şehrimize Hoşgeldiniz" ifadelerinin kullanılması şaşkınlık yarattı.

AKP'li Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yönetilen billboardlarda sergilenen propaganda görsellerine göre Türkiye'de halen başbakanlık makamı var ve Türkiye'nin Başbakanı ise Mustafa Sarıgül (!).

Mustafa Sarıgül'ün "Türkiye'nin Başbakanı" olduğunu iddia eden görsellerin, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yönetilen ve şehrin en gözde yerlerinde yerleşen billboardlarda sergilenmesi ilginç ve garip bulunuyor.

Mustafa Sarıgül'ü Başbakan olarak tanıtan ve sunan billborad görsellerinin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın onayı alındıktan sonra asıldığı öne sürülüyor.

Türkiye'de insanların önemli bir bölümü, siyaset dünyasındaki kişilerin hemen hepsi herhangi bir unvanla anılmayı seviyor ve önemsiyor.

Özellikle, daha önce üstlendiği görevi sona ermiş olsa da siyasiler ölümlerine kadar bu unvanları ile anılmaktan keyif ve mutluluk duyuyor.

Örneğin; 10 yıl önce bakanlık yapan bir siyasetçi artık etrafında çok az kimse kalsa bile, çevresindekiler tarafından "Sayın bakanım", 20 yıl önce küçük bir beldede belediye başkanlığı yapan kişi ise mezara kadar "Başkanım" hitabıyla karşılanmak istiyor.

Geçmişte bu görevleri yürüten insanların unvanlara olan tutku ve takıntısını bir nebze anlaşılabilirken,  siyasi hayatının hiç bir döneminde bakanlık bile yapmamış ve tek yönetim kariyeri Şişli Belediye Başkanlığı olan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü, üstelik Türkiye'nin idari yapısında da artık olmayan bir makamın sahibi olarak tanıtıp, "Sayın Başbakanımız Şehrimize Hoşgeldiniz" sloganının kullanılması, afişleri gören vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Yeşilyurtlu (3 yıl önce)
    Algı yaratmayın boşuna . Şuan ki başbakanlıktan bahsedilmiyor gelecekte ki başbakandan bahsediliyor .Herhangi bir kötü bir söz veya durum göremiyorum ben
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (3 yıl önce)
    Şimdiden yalana başlamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (3 yıl önce)
    yazık buna ya alacağı oy oranı yüzde 1'i bile bulmayacak kendisinin,sanırım ülkeyi şişli sandı.Onuda zaten son seçimde hüsranla kaybetti.
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖREN GÖZ (3 yıl önce)
    ilanda türkiye devletinden bahsediliyormu , hayır.türkiye değişim partisi yazıyor. başbakan demek 1. sorumlu demek.türkiye değişim partisi 1. sorumlusu anlamında.afişte başbakan şeklinde yazıyor fakat mustafa sarıgül ismide yazılmamış , gözden kaçmış olmalı . afişte , malatya kelimesi varmı yoktur. bu afiş türkiye geneli için hazırlanmış bir afiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Selahattin başkan bilboardda ne yazılmış onu da mı takip edecek bu konudan sorumlu birimin çalışanlari ne iş yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (3 yıl önce)
    bu ne ya başbakanlık geri mi geldi bizim haberimiz yok hem mustafa bey de yeni sisteme karşı galiba ama boş
    0
    0
    Yanıtla
  • kerim pilten (3 yıl önce)
    böyle bir şeye nasıl müsade ediliyor derhal gereği yapılmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (3 yıl önce)
    Adnan bey afiş tam bir hayal ürünü sarıgül %1 oy zor alır ama sen hangi ürünü vermiş hangi ürünü tüketmiş ki tüketici hakem heyetine gidecekmişiz ne saçma yorum yapmışsın sen bazı yalanlara gözün kapalı kuzeyçevreyolu hızlıtren yenihavaalanı ekonomi uçacak bunları sorgula
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (3 yıl önce)
    Reklamdaki mesaja ne yazdıkları önemli değil ama bunu akp belediyeli bir yönetimin bilgisi dahilinde yapılması büyüklük ve kendine güvenin göstergesidir, hiç bir ilde kolay kolay başka bir parti veya oluşumun reklamını astırmazlar. Şu parti bu parti ayırmaksızın kamunun yararını gözettiğini ve halkın adamı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu Selahattin başkan ... helal olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • TURGUT ÖZTÜRK (3 yıl önce)
    Olmayan bir makamla olmayan bir ünvan kullanan gelince ne yapar, gerisini varın siz düşünün?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (3 yıl önce)
    Mustafa Sarıgül daha dün parti kurdu, bugün halka yalan söylemeye başladı. Allah korusun iktidara gelirse, kimbilir halkı nasıl aldatacak. Bu afiş resmen halkı aldatma suçu işliyor. Tüketiciye yalan, yanlış bilgi veriyor. Tüketici Hakem Heyeti bu haberi ihbar kabul edip, tüketiciyi aldatmaya yönelik bu afişleri kaldırtmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla