SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Belediyesinden Manuş Baba Konseri

Battalgazi Belediyesinden Manuş Baba Konseri
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından 2 Temmuz Cumartesi günü saat: 20.30’da düzenlenecek olan açık hava konserinde sanatçı Manuş Baba, Malatya Park AVM Yanı Konser alanında Battalgazililerle buluşacak.

Tüm Malatyalıları ve Battalgazilileri açık hava konserine davet eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Milyonların gönlünde taht kurmuş ülkemizin değerli sanatçı Mustafa Özkan yani Manuş Baba’yı 2 Temmuz Cumartesi günü Battalgazi’mizde ağırlayacağız. Müzik severin büyük beğenisini kazanan sanatçımızın hafızalara kazınan bir şarkısı var, bu havada gidilmez, güneşli günde gidilmez. Ünlü sanatçımız, bu havada gidilmez demeyip, güzel bir yaz akşamı Battalgazi’ye gelecek ve sevenleriyle buluşacak. Battalgazi Belediyesi olarak bundan böyle her fırsatta, imkanlarımız ölçüsünde benzeri etkinliklerle halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Tüm Malatyalı ve Battalgazili vatandaşlarımızı, düzenleyeceğimiz açık hava konserine davet ediyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (1 yıl önce)
    BAşkan başka sanatçı bulamadın mı
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Seda (1 yıl önce)
    Çok gerekliydi zaten vatandaş ucuz ekmek almak için saatlerce sırada beklesin siz sanatçı getirin faydalı işler yapın boş işlerle uğraşmayın milletin derdide konser sanatçı zaten yazık
    %50
    %50
    Yanıtla