SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Battalgazi Belediyesi'nden Orduzu'da İmar Yolu

Battalgazi Belediyesi'nden Orduzu'da İmar Yolu
A- A+ PAYLAŞ

Büyüyen ve gelişen Battalgazi’de yeni imar yolu açma çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı mevkisinde bin 200 metrelik yeni imar yolu açarak, alt temel ve temel serim çalışması gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla ekipler, son olarak Orduzu Mahallesi Pınarbaşı mevkisinde bin 200 metrelik yeni imar yolu açarak, alt temel ve temel serim çalışması gerçekleştirdi.

“HEDEFİMİZ GEÇEN YILIN ÜZERİNE ÇIKMAK”
Battalgazi'ye güzel yarınlara hazırlamak için gecesini gündüzlerine kattıklarını aktaran Başkan Güder, “Battalgazi'miz gelişimi için gerekli olan yeni imar yolu açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren başlattığımız çalışmalarımızda gecemizi gündüzümüze katmış durumdayız. Yolun medeniyet olduğunu biliyoruz. Yol, alt yapının ve üst yapının gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Bir yerde eğer yol yoksa alt yapı ve üst yapı çalışmaları yapılamıyor. Battalgazi Belediyesi olarak bir yandan yeni imar yolları açarken, diğer yandan da yol yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. 35 aylık zaman zarfında 85 kilometrenin üstünde yeni imar yolu açma çalışması gerçekleştirdik. Yeni imar yolu açmadaki hedefimiz, geçen yılın üzerine çıkmak olacak. Ulaşım yatırımları kapsamında 325 milyonluk yatırımı ilçemizle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu kutlu yolda gece demeden gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız