SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi Sosyal Tesislerinde Fahiş Fiyat İddiası

Battalgazi Sosyal Tesislerinde Fahiş Fiyat İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi'nin Yaşam Merkezi dahil sosyal tesislerinde abonelik ve diğer hizmetlere ilişkin fahiş fiyatlar uygulandığı iddia edilerek, tepki gösterildi.

Konuya ilişkin tepkilerini dile getiren vatandaşlar, şu iddialarda bulundular:

"Malatya'da Battalgazi Belediyesi Yaşam Merkezi isimli bir tesis, yüzme havuzu ve fitness salonu vs. var. Burada 3 aylık havuz aboneliği ücreti 3500 TL.

Bu rakamı fahiş bularak Ankara ilçe belediyelerine telefon açtık 3 ay kadar önce. Tesis ücretlerini sorduk. Keçiören'i aradım mesela 900 TL dediler, Ankara'dan bir kaç ilçe belediyesi daha aradım 800-1000 TL arası 3 aylık abonelik ücreti vardı havuzlarının, aradığımız belediyeler CHP belediyesi idi.

Sonra AKP'li Kayseri'yi aradım 1200 TL dediler, büyükşehir tesisi mi diye sorduk, Kayseri'deki tüm tesisler 1200 lira dediler.

O konuşmaları yaptığımızda 3000 TL idi Battalgazi'deki tesisin 3 aylık havuz aboneliği ücreti.

Durumu belediye başkanına iletsinler diye özel kalemine rapor edip bekledik bir vatandaş olarak.

Aradan zaman geçince tekrar Battalgazi Yaşam Merkezi'ni aradığımızda, ücreti 3000 TL'den 3500 TL'ye çıkartmışlar, resmen komedi.

Belediyenin borcu 3 milyardan 11 milyara çıkıyor ama vatandaşa yönelik sosyal hizmetlerin hiçbiri sübvanse edilmiyor. Belediye sosyal tesisleri (restoran ve kafeleri) yine aynı şekilde fahiş fiyatlı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 4 çeşit yemeği 40 liraya veren ayrı tesisleri de var iken biz depremzedeler burada belediye tesislerinde sadece çorbaya 50-60 lira ödüyoruz. Kar amacı güdülmeden hizmet verilmesini beklerken herkesten daha çok kar etmeye çalışıyor belediye tesisleri."

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız