SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battalgazi'de Kağıt Toplayıcıları Kayıt Altına Alındı

Battalgazi'de Kağıt Toplayıcıları Kayıt Altına Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi, Malatya Valiliği’nin hurda ve atık kağıt toplayıcıları konusunda yayınladığı genelge kapsamında ilçede geçimini toplayıcılığı ile sağlayan 315 kişiyi kontrol altına alındı.

Battalgazi Belediyesi tarafından halkın huzur ve güvenliği için ilçede hurda ve atık kağıt toplayıcılarıyla ilgili düzenlemeye gidildi. Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde Malatya Valiliği’nin yayınladığı genelge kapsamında ilçe genelinde 315 hurda ve atık kağıt toplayıcısını kayıt altına aldı. Ekipler tarafından toplayıcılara kimlik tanıtım kartı ve yelek teslimi gerçekleştirildi. Hurda ve atık kağıt toplayıcıları, Battalgazi’de saat: 08.00 ile 20.00 saatler dışına çıkamayacak, toplama esnasında yelek ve tanıtıcı kimlik kartı taşıyacak.

Battalgazi Belediyesi Hizmet Binasında toplayıcılarına yelek ve tanıtıcı kimlik yaka kartlarını teslim eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri bu uygulamayla ilçede huzur ve güven ortamının daha fazla arttırılacağını belirttiler. Toplayıcıların müracaatları Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne halen devam ederken, bu uygulama ile toplayıcıların çevreye zarar vermelerinin önüne geçilecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız