SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Battaniye Silkelerken 4. Kattan Düştü

Battaniye Silkelerken 4. Kattan Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da battaniye silkelerken 4. kattan park halindeki bir aracın üzerine düşen 14 yaşındaki kız çocuğu ağır yaralandı.

Olay, saat 17.30 sularında Battalgazi ilçesine bağlı Akpınar Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Cezmi Kartay Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir apartmanın 4’üncü katında ailesiyle birlikte yaşayan Suriye uyruklu E.H. (14) pencereden battaniye silkelerken, dengesini kaybederek aşağı düştü. Park halindeki bir araca çarparak kaldırım üzerine düşen E.H. yaralandı. Çevre esnafının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken, yaralı E.H. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan E.H.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, çocuğun düşme anı ise anbean kameralara yansıdı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 yıl önce)
    Eski binaların balkon korkulukları, pencere eşikleri çok alçak. Yükselttirmek lazım.Allahtan acil şifalar diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan (1 yıl önce)
    Balkonlardan battaniye halı kilim sofra bezi gibi şeylerin silkelenmesi hiç iyi birşey değil. Sen kendi evini temizlerken alt katta otura komşunu kirletiyorsun. İnsanların duyarlı olmaları gerekiyor.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • O kültür kaldı mı memlekette? Ya utanma, edep, görgü? Güzelim memleketimizi oradan buradan gelip sitelere yerleşerek mahvettiler, toplu yaşama uyum sağlayamadılar, sofra benzinden dışkılı tuvalet kagıdına kadar her şey atılıyor, bıktık bu köyden indim şehirlerden, doğup büyüdüğüm şehri terkedip bu görgüsüzlerden ve sayıları en az 3 adet olan çocuklarının ve cahil ana babalarının teröründen kurtulmak için fırsat kolluyoruz
    %30
    %70
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Ferda isimli kullanıcı yorumuna
    Dediklerinde haklısın ama az çocuk sahibi olmak medeniyet göstergesi mi oluyor sana göre? Allaha hamd olsun beş çoçuğum var hepsi de saygılı görgülü edep erkan biliyor , bu arada tutan yok sei bacım nereye gideceksen bir an evvele git
    %86
    %14
    Yanıtla