SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Baygın Bulundu, Öldü..

A- A+ PAYLAŞ

24 yaşındaki bayan tuvaletten çıkmayınca, yakınları kapıyı söktüler ve baygın buldular. Hastaneye götürüldü ama kurtarılamadı.

Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi Site Sokakta oturan 24 yaşındaki M.A. adlı bayan, evlerinin tuvaletinden uzun süre çıkmayınca ve merak eden yakınları da kendisinden ses alamayınca telaşlandılar. Kapıyı söken yakınları, M.A.’yı sırt üstü yatar vaziyette baygın bulundu ve hemen Devlet Hastanesi’ne götürdüler. M.A. burada yaşamını yitirdi.

M.A.’nın 59 yaşındaki babası H.A., kızının hormon bozukluğu nedeniyle tedavi gördüğünü, başka bir sağlık sorunun olmadığını bildirdi. Polisin, “Şüpheli Ölüm” olarak kayda geçirdiği olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturmaya başladığı, ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla cesedin otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız