SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bayrağı Daha İleri Taşımak Amacı İle Yola Çıktık"

0
Güncellendi - 2018-04-26 03:57:29
A- A+ PAYLAŞ

Türk Hukuk Enstitüsü Malatya Şubesi'nin olağan genel kurul toplantısı yapıldı ve başkanlığa Avukat Burak Gök (fotoğrafta) getirildi.

Genel Merkezi Ankara’da bulunan Türk Hukuk Enstitüsü’nün Malatya Şube Başkanlığının genel kurulu yapıldı. Kurucu şube başkanlığını Avukat Alper Çitil’in yaptığı Türk Hukuk Enstitüsü Malatya Şube Başkanlığı genel kurulunda yeni yönetim oluşturuldu.

Genel kurulda Şube Başkanlığına Avukat Burak Gök , Şube Sekreterliğine Avukat Metehan Demirel, üyeliklere ise Avukat Şuheda Çoban, Avukat Serhat Alataş, Avukat Onur Bozbayır, Avukat Sevil Nur Yalınkılıç, Avukat Onur Demez, Avukat Gökhan Ulu, Avukat Hasan Duran seçildi.

Türk Hukuk Enstitüsü Malatya Şube Başkanı Avukat Burak Gök, yaptığı açıklamada, “Öncelikle görevi devraldığımız kıymetli meslektaşım, kurucu şube başkanımız sayın Avukat Alper Çitil ve değerli yönetimine teşekkürü borç biliriz. Devraldığımız bayrağı daha ileriye taşımak amacı ile yola çıkmış bulunmaktayız. Türk Hukuk Enstitüsü Genel Merkezi 1977 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden bugüne Türk Hukukunun daha ileriye gidebilmesi, hukukumuzun milli bir bakış açısı ile temel değerlerimiz etrafında şekillenebilmesi, milli ve manevi hassasiyete sahip hukukçuların birlikte çalışabilecekleri bir ortamın temin edilmesi ve nihayetinde hukukun üstünlüğü ve adaletin tecellisi için tam 41 yıldır mücadele vermektedir. Bu mücadelemiz Malatya’da aynı çerçevede bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonra da devam edecektir.” dedi.

Gök, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Amacımız, Türk hukukunun gelişmesine, Türkiye’de hukuk devleti ilkesinin kurum ve kurallarıyla yerleşmesine, hukukçular arasında birlik ve mesleki dayanışmanın sağlanmasına milli ve manevi hassasiyete sahip hukukçularla el birliği ile katkıda bulunmaktır. Bu amaca ulaşmak için Enstitümüz Malatya bazında da Türk hukukunun temel ilkelerini, meselelerini ve bunların çözümlerini araştırmak, açıklamak, öğretmek ve bu alandaki resmi ve özel faaliyetlere yardımcı olmak için seminer, konferans, serbest ders, kurs ve benzeri programlar tertipleyecektir.”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız