SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bazen Böyle Oynamak Gerekir"

0
Güncellendi - 2018-11-04 19:26:10
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’in 11. hafta maçında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut, ”İyi defans yaptık. Bugün çok ofansif oynamasak da bazen böyle maçlarda böyle oynamak gerekir. Benim takımım bu oyunu maç sonuna kadar iyi sergiledi. Aldığımız 3 puandan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan E. Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, bugün Alanyaspor karşısında zor bir maç olacaklarını tahmin ettiklerini söyledi. Bulut, ”Alanyaspor kendi evinde iyi baskı yapan, koşan ve güzel oyun sergileyen bir ekip. Bugün de aynı şekilde baskılı oynadılar ama biz bir golü bulduktan sonra skoru korumaya çalıştık ve sonuna kadar koruduk. O yüzden takımımı oynadığı oyundan dolayı tebrik ediyorum. İyi defans yaptık. Bugün çok ofansif oynamasak da bazen böyle maçlarda böyle oynamak gerekir. Benim takımım bu oyunu maç sonuna kadar iyi yaptı. Aldığımız 3 puandan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Alanya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tarkan (5 yıl önce)
    Defansif anlamda iyiyiz ancak kenardan gelen rakibin ataklarıda genel anlamda orta yapmalarına müsade etrik.Bu bir zaaftır o rtalardan biri gol olabilir biraz yapışık oynayıp ceza alanına topun atılmasına engel olmak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (5 yıl önce)
    Futbolun doğasinda Bazen iyi oynamayipda kazanmakda var.onmeli olan 3 puan gibi altin puani kapip gelmekti.sukurler olsun.kralsin hocammmm
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Mitchel Donald üst üste 3 maçı yarım bıraktı.orta sahamızla forvetler birbirine çok uzak kalıyor.buna rağmen 3 puan güzeldi.teşekkürler hoca.
    0
    0
    Yanıtla