SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'nin Genel Kurulu Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ
Reklam

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya Teşkilatı Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Kernek Aile Göl Gazinosu'nda gerçekleştirilen olağan genel kurula BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu da katıldı.

Kongre'de protokol masasının bulunduğu alana BBP'nin kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıoğlu'nun fotoğrafı konuldu. Öte yandan kongreye AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı da iştirak etti.

Topçu, burada yaptığı konuşmada, "Bizim hiçbir hesabımız yok. Vebalı olmayan tek temiz el, sizlerin elleridir. Biz, şahadete rağmen bir milyon oy aldık. Şimdi Genel Başkan Hakkın huzurunda. Artık bir milyon Muhsin Yazıcıoğlu var. Ona göre hareket edeceksiniz. Sizlere düşen her haneden bir oy istemek" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından seçime geçildi. Mevcut başkan Ramazan Keltaş dışında adayın bulunmadığı seçimde Keltaş, tekrar BBP Malatya Teşkilat Başkanlığı'na seçildi.
Yönetim Kurulu ise şöyle oluştu; "Nevzat Selçuk, Turan Küçükkaya, Songül Köse, Rahmi Kara, Muhittin Ertüzün, Hulusi Ekici, Bekir Alahan, İskender Çetin, İrfan Özcan, Abdullah Sağlam, Cengiz Sancaktar, İsrafil Çatalkaya, Mehmet İnan, Hasan Selçuk, Cevdet Ertem, Halil Kılıç ve Mehmet Kuşcu."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam