SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

BBP'nin Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı

BBP'nin Yeni Hizmet Binasının Açılışı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Malatya'da bir dizi açılış gerçekleştirdi.

BBP Malatya İl Başkanlığı, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe başkanlıkları ve Alperen Ocakları İl Başkanlığının hizmet vereceği binanın açılışı gerçekleştirildi.

Uğur Bulut, açılıştaki konuşmasında, kısa bir süre önce yapılan Malatya İl Kongresi sonucu göreve gelen İl Başkanı Abdulvahap Kahraman'ın parti içerisindeki çalışmalarıyla örnek teşkil ettiğini, ayrıca kurumsallık adına da çalışmalar yaptığını ifade etti.

Malatya'da ciddi bir teşkilatlanma içerisinde olduklarını aktaran Bulut, şunları kaydetti:

"Abdulvahap Kahraman kardeşimiz kısa bir süre içerisinde partimize yakışır, Malatya'mıza yakışır bir bina da tesis ederek bugün açılışını gerçekleştiriyoruz. Cenabı Rabbil Alemin bu binanın içerisinde Malatya, ülke siyasetine, Türk-İslam alemine hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Gerek Ocak Başkanımız, gerek diğer ilçe teşkilatlarımız, gerekse il teşkilatlarımız yöneticilerini tekrardan tebrik ediyorum. Allah hayırlı, uğurlu, mübarek etsin."

Konuşmanın ardından parti binasının açılışı yapıldı.

Açılışa Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız