SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beğeni İle İzlendiler

Beğeni İle İzlendiler
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivalinde Malatya'yı  temsil eden Beydağı Abdulkadir Eriş Anadolu Lisesinin gösterisi büyük beğeni topladı. Bu yıl 9'uncusu yapılan festivale yurt dışından ve yurt içinden 30 ekip katıldı.

Orhan Asena'nın "Ölümü Yaşamak" adlı dram eserini sunan öğrenciler ayakta alkışlandı. Gösteriye Okul Müdürü Ömer Özdemir; Öğretmenler İlhami Temur, Emrah Arpacı, Yavuz Görgün ile birlikte 16 öğrenci katıldı.  Okul Müdürü Ömer Özdemir uzun uğraşlar sonucu oyunu sergileyen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız