Merkeze bağlı Erenli beldesinin belediye başkanı Hasan Avcı (fotoğrafta soldaki) ile belediye muhasibi Yasin Ekici, bir ihale yolsuzluğuna karıştıkları iddiasıyla tutuklandılar.
Erenli Belde Belediye Başkanı Avcı ile belediye muhasibi Ekici hakkında Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen İhaleye Fesat Karıştırmak, Zimmet ve Görevi Kötüye Kullanmak suçuyla ilgili soruşturmanın tamamlandığı, Avcı ve Ekicinin 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.
Avcı, Erenlinin belde ve belediyelik olmasından sonra yapılan seçimlere DYP adayı olarak katılmış, Mart 2004 yerel seçimlerinde de 3. kez beldenin belediye başkanlığı görevine seçilmişti. Avcı, 22 Temmuz seçimlerinden önce DYP ve ANAPın birleşme çabaları, DYPnin DP adını alması ve ANAPla birleşmenin olmaması üzerine buna tepki göstererek, Haziran ayında bazı meclis üyeleriyle birlikte DYP (DP)den istifa ettiğini açıklamıştı.