SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Belediyenin Asfalt Kamyonu Kaza Yaptı

Belediyenin Asfalt Kamyonu Kaza Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Büyükşehir Belediyesine ait asfalt çalışması yapan kamyon devrildi, olayda kamyon sürücüsü yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Akçadağ ilçesine bağlı Doğanlar Mahallesi Kırtekeler mevkinde meydana geldi. Bölgede asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesine ait Aydın Tütüncü idaresindeki 44 LP 490 plakalı hafriyat yüklü kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayarak devrildi.

Yan yatan kamyon vinç yardımı ile yaklaşık 2 saatlik bir çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkarılabildi. Kazada yaralanarak Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan kamyon sürücüsü Aydın Tütüncü'nün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

PİKAP DEVRİLDİ..

Bu arada Malatya'nın Akçadağ ilçesinde takla atan pikabın sürücüsü de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Aydınlar Mahallesi mevkinde meydana geldi. Malatya istikametinden Akçadağ istikametine seyir halinde olan Ramazan K. idaresindeki 44 PR 587 plakalı pikap, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarına savruldu.

Takla atan pikap ters dönerken kazada yaralanan pikap sürücüsü Ramazan K. olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Cahit Ertem (8 yıl önce)
    Yavaş gitmeyi bilmeyen şoförler hele belediyeler ve beton mikserleri tam bir canavar,ne kural ne hız sınırı bilmeyen sürücüler,ben küçük araç kullanmama rağmen şehir içi trafiğinde bu tür araçlardan en sağ şeride geçerek canimizi zor kurtarıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.195 saniye