SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Kaleci Karius'u Geçemedi: 2-1

0
Güncellendi - 2018-09-17 18:33:06
EYMS Kaleci Karius'u Geçemedi: 2-1
A- A+ PAYLAŞ

Beşiktaş ile Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Ligin beşinci haftasında Vodafone Park Stadı'nda karşı karşıya geldi. Beşiktaş'ın 73. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele ettiği karşılaşma, ev sahibi takımın 2-1 galibiyetiyle sona erdi. Beşiktaş karşısında zaman zaman etkili futbol oynayan Yeni Malatyaspor, Beşiktaş'ın gününde olan kalecisi Karius'u geçemedi.

STAD: Vodafone Park

HAKEMLER: Halil Umut Meler, İbrahim Çağlar Uyarcan, Cevdet Kömürcüoğlu

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner Erkin, Medel, Oğuzhan Özyakup, Quaresma (Dk. 73 Tolgay Arslan), Ljajic, Lens (Dk. 46 Babel), Negredo (Dk. 90 Adriano)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: Ertaç Özbir, Chebake, Mina, Sadık Çiftpınar, Erkan Kaş, Donald (Dk. 79 Ahmed Ildiz), Murat Yıldırım (Dk. 90 Mustafa Eskihellaç), Aleksic, Guilherme, Adem Büyük (Dk. 66 Pereira), Boutaib

GOLLER: Dk. 52 Pepe, Dk. 81 Babel (Beşiktaş), Dk. 89 Guilherme (Evkur Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 75 Medel (Beşiktaş)

SARI KARTLAR: Mina, Chebake, Adem Büyük (Evkur Yeni Malatyaspor),  83 Caner Erkin (Beşiktaş)

Dakika 3: EYMS, sağdan atağa çıktı. Guilherme'nin vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı. Korneri Aleksic kullandı, gelen topa Caner müdahale etti, tekrar korner. Aleksic korner atışını kullandı, bu kez Negrado topu uzaklaştırdı.

Dakika 8: Beşiktaş bu dakikada baskı kurdu. Quaresma sağdan ortaladı, defans kornere gönderdi. Atıştan gelen top yine kornere çıktı. Quaresma sağdan korneri kullandı. Gelen topa Vida kafayı vurdu. Sadık'a çarpan topa bu oyuncunun elle müdahale ettiği görüşünde olan Beşiktaşlılara rağmen hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 11: Beşiktaş'ın sağdan kazandığı serbest vuruşto top savunmadan döndü. Cezasahası dışında Caner gelişine vurdu, aut.

Dakika 12: Caner'in şutunda top auta gitti. Beşiktaşlı oyuncular, topun defansa çarptığı gerekçesiyle korner itirazında bulundular.

Dakika 13: Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'le Adem Büyük arasında yaşanan gerginlik nedeniyle hakem Adem'i uyardı.

Dakika 15: Beşiktaş gole çok yaklaştı. Soldan defansın arkasına sarkan Quaresma'nın ayağının dışıyla ortaladığı topa Mina ters bir vuruş yaptı ve top yan ağlarda kaldı.

Dakika 17: Ljajic'in ara pasıyla cezasahasında topla buluşan Lens'i Malatya savunması engelledi.

Dakika 19: Negrado'ya müdahale eden Mina faul kararına itiraz edince sarı kart gördü.

Dakika 20: Beşiktaş sağdan bir serbest vuruş kazandı. Atışı Quaresma pas olarak kullandı ve ceza alanı ön çizgisine doğru çıkardı, yerden gelen topa Ljajic gelişine vurdu. Az farkla aut.

Dakika 23: Beşiktaş soldan Lens'le geldi. Bu oyuncu cezasahasına ortaladı, arka direkteki Quaresma gelen topa sert vurdu ancak top kale çizgisine paralel geçerken Malatya savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 28: Beşiktaş atağında Gökhan Gönül sağdan çizgiye inmek istedi, Adem'in müdahalesiyle kendini yerde buldu. Kazanılan serbest atışı Caner kullandı, ancak hakem kale alanında Gökhan Gönül'ün ofsaytta olduğunu belirledi.

Dakika 34: Beşiktaş'ın sağdan kazandığı ve Quaresma ile kullandığı köşe vuruşundan gelen topa Gökhan yükseldi ve kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 37: Chebake, Caner'le girdiği hava topu mücadelesinde kolunu kullandığı gerekçesiyle sarı kart gördü.

Dakika 40: Sağdan EYMS cezasahasına giren Quaresma, Ljajic'le verkaç yaptı ve ayağının üstüyle sert bir şut çıkardı. Ertaç üzerine gelen topu çelerek gole izin vermedi.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45: Beşiktaş atağında Sadık'tan seken top Negrado'ya geldi, bu futbolcunun vuruşunda top farklı bir şekilde auta çıktı.

Dakika 45+1: Guilherme'nin orta sahada kaptırdığı topla en son buluşan Negrado, vuruşunu yaptı, topu Ertaç almayı başardı.

Dakika 45+3: Yeni Malatya atağında, cezasahasında topla buluşan Guilherme'nin nefis vuruşunda, köşeye giden topu Kaleci Karius aynı güzellikte müdahaleyle kornere gönderdi. Hakem atışı kullandırmadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Beşiktaş ikinci yarıya Lens'in yerine Babel'i alarak başladı.

Dakika 46: Ljajic'in cezasahası dışından sert vuruşunda top defanstan döndü.

Dakika 47: Caner soldan cezasahasına girdi, çaprazdan sert vurdu. Ertaç'ı geçen top, direğin yanından auta çıktı.

Dakika 48: Gökhan Gönül'ün sağdan ortaladığı topta Negrado kafayı vurdu. Korner.

Dakika 52: Jjajic'in vuruşunda savunmaya çarpan top kornere çıktı. Atışı Quaresma kullandı, gelen topa yükselen Pepe kafa vuruşunu yaptı ve golü kaydetti: 1-0

Dakika 54: Yeni Malatyaspor tehlikeli bir atak geliştirdi. Sadık'ın orta sahadan gönderdiği topu kontrol eden Boutaib bir anda kaleciyle karşı karşıya kaldı ve iyi de vurdu, Karius müdahale ederek mutlak bir golü önledi.

Dakika 58: Beşiktaş cezasahasının önünde Adem Büyük'e sert müdahalede bulunan Medel sarı kart gördü. Yeni Malatyaspor'un kazandığı serbest atışı Aleksic kullandı ve mükemmel vuruşunda Karius kornere çelerek yine mutlak bir gole engel oldu. Kornerden gelen topa Boutaib kafayı vurdu, aut.

Dakika 60: Sağdan kazanılan kornerden gelen topa Vida yükseldi ve kafayı vurdu. Aut.

Dakika 61: Adem Büyük, Gökhan'a arkadan yaptığı müdahale nedeniyle sarı kart gördü.

Dakika 66: Ljajic'in pasını alan Babel, soldan Quaresma'ya pas çıkardı. Bu futbolcunun vuruşunda top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 68: Malatya atağında Chebake sağdan ortaladı, savunmadan seken topa Boutaib yükselerek kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 69: Boutaib'in zayıf şutunda top Karius'ta kaldı.

Dakika 71: Soldan gelişen Beşiktaş atağında Quaresma ortaladı, top Negrado'nun kafasından sekti ve Ljajic'e geldi. Bu futbolcunun vuruşunda top farklı bir şekilde auta çıktı.

Dakika 75: Beşiktaş'tan Medel, Boutaib'e yaptığı müdahale nedeniyle ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Dakika 81: Beşiktaş Babel'le farkı 2'ye çıkardı. Savunmadan gönderilen topa hareketlenen Negredo, Mina'dan önce araya girdi ve çizgiye inmeden pasını çıkardı, kale önünde bomboş durumda topla buluşan Babel gelişine vurdu ve golü attı: 2-0

Dakika 83: Chebake'ye faul yapan Caner Erkin sarı kart gördü.

Dakika 89: Yeni Malatyaspor'dan Guilherme'ye çarpan top Beşiktaş ağları ile buluştu.  Bu dakikada Boutaib karşı karşıya iken vurdu, Karius'tan dönen topla buluşan Aleksic nefis çalımlarla rakiplerini geçip vurdu. Çizgi üzerindeki Caner'in çıkarmak istediği top Guilherme'ye çarpıp ağlarla buluştu.  Hakem , topun Guilherme'nin eline çarpıp çarpmadığını belirlemek üzere bir süre VAR hakemleriyle  konuştu, ancak pozisyonu inceleme gereği duymadan golün temiz olduğuna karar verdi: 2-1

Hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+5: Gökhan Gönül'ün şutunda 90'a giden topu Ertaç mükemmel bir refleksle çıkardı ve gole izin vermedi.

Karşılaşma, Beşiktaş'ın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

FOTOĞRAFLAR: AA- iha (İstanbul)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    İkinci golde Erkanın misafir seyırci gibi babelin arkasından seyretmesi tam dayaklık bir durumdu.Mina ve sadık olmasa şimdi puan cetvelinin dibindeydik.orta saha hiç yoktu adeta yol geçen hanıydı.Bautaib sanki chabeke nin eksiğini kapatmak için oynuyor.çabasına birşey demiyorum ama bu böyle gitmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (6 yıl önce)
    Takım çok aşırı kontrollü oynadığı için ürkek oynadı gol yiyene kadar kapandı,gol yedikten sonra açıldı takım saldırmaya başladı tam coşacakken şansızca ikinci golü yedik,son yarım saat oynanan oyun çok iyiydi futbolcuları kişisel eleştirmek istemiyorum ama orta alanda basmadık yer bırakmayan alan kapatan azubikenin yerine kim geldi 2 milyona sattık kar ettik diyorsunuz yerine aldıklarınızı azubikenin darasından düşersek azubikeyi 700-800 bin dolara sattınız varsayın.takımı frenlemeyin bırakın sürekli saldırsın öyle alışsınlar varsın yenileceksek öyle yenilelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    1 çatır çatır dişe diş oynuyoruz korkak oynuyoruz 2 Bazı futbolcular istenen oyun ve performans ortaya koyamıyorlar 3 bu sezon yediğimiz gollların nerede ise tamam sadığın hatası var 4 Beşiktaşın ilk golu kesin faul 5 Beşiktaşın ikinci gol ise 10 kişi kalmış Beşiktaşa hediye ediyoruz 3 kişi Babeli seyrediyor bu nasıl futbol mantığı futbolcu aklı 6 Beşiktaşa verilen ikinci sarı kart ise doğru değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Düzeltme çatır çatır dişe diş oynamıyoruz olacaktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Kaleci Kariusu kim geçememiş, adam sadece 1 top kurtardı, Sadık a gelince o da Mina da tümüyle hata ile oynuyorlar, Boutaip ise sıkıntılı ve son noktayı koyamıyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak inan (6 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    kardeş başka maçı mı izledik? ilk yarı 1 ikinci yarı net 2 top çıkardı adam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    Frikik, ilk yarının son dakikasındaki pozisyon ve bir pozisyon daha var. Bir de gol attık. Daha ne olacaktı anlamadım.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Ne bekliyorsunuz deplasmandasın rakip beşiktaş sen 3 4 posizyon bulmuşsun kaleci iyi gününde kendi adımıza güzel futbol teşekkürler malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (6 yıl önce)
    Takım genelde kötüydü ne yapacağını bilmeyen bir anlayış vardı oyuncular birbirinden uzak kaldı adem faul almak yerine maç almayı düşünse iyi olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (6 yıl önce)
    Sadıkın değil sahada hiç bir oşumlu hareketi olmayan erkann hatası
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (6 yıl önce)
    Yönetim iyi bir golcü almadı. Boutaib gol kaçırmaya devam ediyor. Taraftar ne yapsın. Yedek santrfor bile yok. Bu is nasıl olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Orta saha hiç yoktu.Erkan kaş tam bir facia.ikinci golde Babel in arkasından yürüyerek seyrediyordu.onu transfer edenlerin aklına şaşarım.ikinci ligde bile oynayamazTakım her geçen gün daha kötüye gidiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demirhan (6 yıl önce)
    Kayseri maçını tıpatıp aynısıydı. Ilk golleri zordu. Ona pek eleştiri yapmaya gerek.yok ama ikinci gol sadığın rakibe markaj yapmaması. Kontraatağı hesap etmemesi damaı boşlamasım o işte köyü oldu. Rize maçı alınmalı. Son 3 hafta galibiyet yok. Elde var 1 puan.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali ahmet (6 yıl önce)
    Canın sağolsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    Sağlık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (6 yıl önce)
    Adem oyundan çıkınca takım biraz top oynamaya başladı.. Ayağına top gelince en iyi ihtimalle rakip faul yapar serbest vuruş kazanırız. Onun dışında artistlik ve el kol hareketleri izliyoruz. Hız yok, hırs yok, mücadele yok, adam akıllı bir pas yok, maçın yarısını yerde yatarak geçiriyor. Top rakipteyken seyrediyor, keyfi gelirse birinin peşine düşüyor. Sahada boş boş geziniyor. Bir de takım kaptanı. Adamın takıma faydası olmadığı gibi arkadaşlarının oyun oynamasına da izin vermiyor. Takım resmen eksik oynuyor. Takıma zarar verdiği gibi genç oyunculara da kötü örnek oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir Aslan (6 yıl önce)
    Adem Büyük topunu oyna, başka işlerle uğraşma, Malatyaspor'a faydalı olmaya çalış
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Geçmiş OLSUN; Demekki evinde maç kaybetmeyeceksin.deplasmana prim vereceksin evinde kaybedersen ceza vereceksin .
    0
    0
    Yanıtla
  • Akem (6 yıl önce)
    Hadi kaplanlar diyeceğim diyemiyorum çünkü kağıttan kaplan çıktılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgo (6 yıl önce)
    İleri uçta gol atacak adam yok, ikinci golde sadıkın hatası var adeta golü izledi
    0
    0
    Yanıtla