SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beylerderesi'ne Seyir Terası

0
Güncellendi - 2021-04-06 08:36:43
Beylerderesi'ne Seyir Terası
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Beylerderesi Şehir Parkı 2.Etabı’ndaki Millet Bahçemiz içerisinde yapımı hızla devam eden Seyir Terasımız, Beylerderesinin doğal zenginliklerine tepeden bakan bir noktada yer alması nedeniyle ilçemizin tanıtımına önemli katkılar sunacaktır.” diye konuştu.

Yeşilyurt’un geleceğine bırakılacak en büyük ve en güzel yatırımlardan biri olarak gösterilen ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projesinin ikinci etabında ki Millet Bahçesi, Seyir Terası projesiyle daha cazip bir görüntüye kavuşacak.

Malatya’ya alternatif yeni bir yaşam alanı kazandırmak amacıyla yapımına hız verilen ve yeşil alanları, kamelyaları, aydınlatmaları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla vatandaşların uğrak noktasına dönüşen Millet Bahçesi önündeki kayalıkların üzerine inşa edilen Seyir Terası’nda çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor.

Beton zemin çalışmaları ve çelik konstrüksiyon işlemleri tamamlanan Seyir Terası, cam ve korkulukların eklenip çevre düzenlemelerinin de yapılmasıyla birlikte vatandaşların hizmetine açılacak.

‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projesi kapsamındaki tüm çalışmaları yakından takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Seyir Terasının bölgeye olan ilgiyi artıracağını söyledi.

Yeşilyurt’un güzelliklerine farklı projelerle yeni güzellikler katmaya devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ikinci etabı tamamlanan Beylerderesi Şehir Parkının; Millet Bahçesi, Savunma Sanayi ve Savaş Aletleri Açık Hava Müzesi, Seyir Terası, sosyal yaşam alanları, konforlu ulaşım ağı, yürüyüş ve bisiklet yollarını içerisine alan dev bir yatırım olduğunu söyledi.

Seyir Terasıyla bölgeye farkı bir cazibe alanı daha kazandıracaklarını sözlerine ekleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeşilyurt’umuzun güzelliklerine güzellikler katmaya devam ediyoruz.Son dönemlerdeki yatırımlarla yeri ve yabancı turistlerin ilgini çeken Yeşilyurt’umuzun marka değerine yakışacak yatırımlarımızın sayısını hızla artırmaktayız. Havası, suyu ve doğal zenginlikleriyle ünlü bölgelerimizi doğru, planlı ve kalıcı yatırımlarla turizme kazandırıp, ülkemizin ve dünyanın farklı noktalarından yeni yaşam alanları ve yeni lezzetler keşfetmek için yola çıkanların da dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Malatya’nın tarihi, kültürü, birlik ve beraberliği, tarımsal ürünleri, zengin yemek menüsü, doğal ve kültürel zenginliklerini yerinde görmek için kentimizi ziyaret edenleri, Yeşilyurt’umuzun muhteşem zenginlikleriyle buluşturmaya çalışıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler ve tanıtıma yönelik faaliyetlerimizle turizm sektörünün de dikkatini çeken Yeşilyurt’umuzun gelişim seviyesini yansıtan projelerimize yenilerini ekliyoruz.  İlçemizin daha fazla tercih edilmesi ve cazibesinin artması içinde marka değerimize yakışan yatırımlara ağırlık veriyoruz. Seçim vaatlerimiz arasında yer verdiğimiz ve Yeşilyurt’umuzun tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığımız Seyir Terası projemizi, Millet Bahçemiz içerisinde vatandaşlarımızla buluşturacağız. Mimari yapısı, yeşil alanları, aydınlatmaları ve sosyal donatılarıyla bölgeye farklı bir hareketlilik kazandıran Millet Bahçemizin en önemli kısımlarından olan Seyir Terasımızda alt yapı, beton zemin çalışmaları ve çelik konstrüksiyon işlemleri tamamlandı. Cam ve korkulukların ardından iç tefrişatı da tamamladıktan sonra Seyir Terasımızı hizmete sunacağız. Vatandaşlarımız buraya gelerek bir yandan temiz ve düzenli alanlarda keyifli anlar yaşarken diğer taraftan Seyir Terasıyla bölgenin tüm güzelliklerini bire bir yaşama fırsatına kavuşmuş olacak. Burada ayrıca 12 ayrı kademeden oluşan bölümlerde sanatsal ve sportif etkinliklerin yapılacağı alanlarda oluşturup, bölgeye olan ilgiyi de artırmış olacağız. Özellikle yaz aylarında sunduğu serin hava ve eşsiz manzarayla hemşerilerimizin ve il dışından gelen ziyaretçilerin buluşma noktası olan Beylerderesi’nin hak ettiği değeri görebilmesi için çalışıyoruz. Yeşilyurt’umuz bu tür dikkat çekici projelerle gelişimini hızla sürdürecektir.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Malatya oto kiralama (3 yıl önce)
    Umarım Malatya İçin güzel bir mesire alanı olur. Kamlyalar biraz daha arttırılsa millet rahat rahat ailesi ile ağız tadıyla keyif yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Para toprağa nasıl gömülüyor gelinde görün şelale düğün salonunun otopark kısmının oradan beylerderesine dolgu yapılıyor bir gelinde gezin adamlar doğayı resmen katlettiler tren yolunun üst kısmına bir duvar ördüler yükseklik 50-60 m var bu yatırım mı Allah aşkına şehir parkı diye yapıyorlar yap boz tahtasına döndü.birileri gelip elektrik aydınlanma direği dikiyor bir hafta sonra birileri gelip geri söküyor dikile bütün çam,süs bitkileri hep kurudu diktiler bakım yapmadılar inanmayan varsa gelsin gezsin..Bir işiklandırma yaptılar aynı direkte 4 tane lamba ayrıca projektör resmen işik kirliliği yazık yazık yakında göletide dolgu yaparlarsa şaşırmam..Allah sonumuzu hayır etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Belediyenin çok parası varmış ki böyle projeleri yapıyor. Bu projelerin müteahhitleri kim acaba Yıl sonu borç batağında battık bittik diye ağlarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (3 yıl önce)
    Yoksa nasıl seyrederdik..
    0
    0
    Yanıtla
  • cirmiktili (3 yıl önce)
    Yazmadı demeyin, o ağırlığı ve üzerine çıkacak vatandaşı arkadaki beton kısım taşımaz geçenlerde oradaydım, betan kısım ne kadar desteklendi yarin Allah korusun bir sorun çıkarsa bakalım kim sorumluluğu kabul edecek
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (3 yıl önce)
    Bir teras yetmez, Bir de karşı tarafa gerekir. Hatta her birini iki kat yapın. Benden söylemesi, sonra pişman olursunuz haa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (3 yıl önce)
    Mehmet Çınar'ın bir projesi yok. Bu seyir terası ve bir çok proje bir önceki dönem yapılan projeler. Allahtan Hacı Uğur bir çok proje yapmış. Yoksa çınar ne yapacaktı bilmiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (3 yıl önce)
    Neyi izliyecekler seyir terasında ? Çamurlu mil tutmuş bataklık göleti mi ? Bırakın bu işleri . Önce o yapamadığınız baraj’ı düzeltin
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (3 yıl önce)
    Seyir teresidan ne seyredilecek çok merak ediyorum. Levent vadisinin durumu ortada. Yap bitsinle olmuyor. Pazarlama tanıtım vizyin yok. Buralara harcanan paralara kaç gariban ev sahibi yapılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (3 yıl önce)
    Malatya Haber, lütfen bu ucube yatırımı haberleştirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (3 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyesi’nin son icraatını gördünüz mü? Vergi veren her yurttaşın bu ucubeyi görmesini isterim. Yeşilyurt Belediyesi, Şeyhbayram Mahallesi’nde; Hatıra Sokak’ta yirmi gün önce ucube bir yatırım yaptı. Küçük led lambalardan oluşan ve bir çadırı andıran bu ucubenin lambaları akşamları sabaha kadar yanıyor. Yeşilyurt Belediyesi’nin parası çok herhalde. Aksi taktirde böyle bir ucube yatırım yapmaz parasını daha verimli, insanlara dokunan ve bu ekonomik krizde vatandaşın geçim derdine çare olabilecek projeleri hayata geçirirdi.Allah akıl fikir versin. (Not: Ucubenin fotoğrafını ve konumunu buraya ekleyemedim.Editör yardımcı olursa yorumu fotoğraf ve konum ile birlikte yeniden gönderebilirim.)
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    İşsizlik, pahalılık , eğitim herşey bitti seyir terasın eksikti.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Millet ekmek ve iş bulamıyor, bunlar lüks peşinde. Allah akıl versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bilim (3 yıl önce)
    Paraları amacı dışında harcamada yarışın bakalım. Üretime yönelmede ne zaman ön plana çıkacaksınız acaba. Vizyonsuz yöneticilerin yapacağı iş ancak bu kadar olur. Harcanan para ne kadar. Kaynağı nedir. Kaç kişiye istihdam sağlayacak. Kaç kişiye sordunuz. Gereklimi. . . . Yazıklar olsun. Osmanlının lale devrine döndük. Birileri kıs kıs gülerek şunu fısıldıyor; çaba sarf etmeden kendi kendilerini batırıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (3 yıl önce)
    Bunlar diş kovuğunu doldurmaz. Yama dağı kayak merkezi için çaba sarf edin bence.
    0
    0
    Yanıtla
  • BÜYÜK BAŞKAN (3 yıl önce)
    dünya üzerinde eşi benzeri olmayan doğal 2500 yıllık kanyona böyle bir seyir terası yapıldığı için bir mulatyalı olarak gurur duyuyorum. mulatyamız inanılmaz bir şekilde gelişip büyüyor!!! teşekkürler sayın başkanım...teşekkürler reis herşey mulatya için yıllardır içimizde kanayan bir yara olan bu seyir terası şehrimizi dünya markası yapmak adına çok önemli bir adım daha ileriye götürdü. sağolun varolun toplum olarak özlemle bekliyorduk yaşasın akp hükümeti ve bu eşssiz hizmetleri :)))
    0
    0
    Yanıtla